Hays

POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR RECRUITING EXPERTISE POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR RECRUITING EXPERTISE POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR RECRUITING EXPERTISE

POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR  EXPERTISE

Despre noi

Suntem experți mondiali în recrutarea muncitorilor calificați, profesioniști și capabili.

Operăm în cadrul sectoarelor private, dar și publice, implicându-ne în poziții permanente, scopuri contractuale și sarcini temporare. Combinația unei expertize profunde asupra unui spectru larg de industrii și profesii specializate ne transformă în recrutori fără egal în domeniul forței de muncă.

La Hays, deținem un rol important în a pune în mișcare domeniul forței de muncă, ajutând clienții și candidații să profite la maximum de oportunitățile de angajare. În ultimul an, experții noștri au plasat aproximativ 57.000 de candidați permanenți și 212.000 de persoane în posturi temporare.

Astăzi, grupul Hays își desfășoară activitățile din 237 de birouri, amplasate în 33 de țări. Suntem lider de piață în Regatul Unit al Marii Britanii și Asia-Pacific și unul din liderii de piață din Europa continentală. Grupul angajează peste 8200 de angajați ce lucrează în întreaga lume, în cadrul a 20 de specializări.

Colaborarea cu Hays vă oferă anvergura și resursele aparținând uneia dintre cele mai de succes companii de recrutare la nivel mondial. Suntem de asemenea o echipă de consultanți experți individuali. Fiecare dintre noi se concentrează exclusiv asupra unui singur segment de pe piața muncii. Nimeni nu cunoaște mai bine pozițiile, persoanele, oportunitățile sau abilitățile.

Expertul dumneavoastră de la Hays înțelege care sunt cerințele fiecărei poziții și ce caută fiecare companie. Suntem în contact permanent cu cea mai largă rețea de oameni talentați din fiecare sector. Această combinație - profunzimea cunoașterii industriei și amploarea comunității - este unică în recrutare.

Pasiunea noastră constă în a ajuta persoanele să-și dezvolte carierele profesionale, indiferent de sectorul spre care ținetesc; acest principiu este cel care transformă Hays în expertul de talie mondială în PUNEREA ÎN MIȘCARE A PIEȚII MUNCII.

Hays în ECE

Hays a înființat primul birou în regiunea ECE în 1998 și de atunci a reușit să crească semnificativ cota de piață și să dobândească statutul celei mai mari companii expertă în recrutare. Birourile noastre sunt amplasate în București, Varșovia, Katowice, Wroclaw, Cracovia, Gdansk (Triorașul), Poznan, Lodz, Szczecin, Praga, Brno, Budapesta.

Furnizăm servicii de recrutare adaptabile în mod permanent și temporar sau pe bază de contract, împreună cu posibilități privind căutarea de personal executiv, subcontractarea procesului de recrutare (RPO) și Talent management.

Capacitățile noastre în regiune se bazează pe un număr de peste 630 000 candidați având calități corespunzătoare, înregistrați în baza de date, și peste 300 de angajați în 13 orașe importante. De asemenea, deținem un centru de excelență Hays pentru soluții de gestionare a talentului în Cracovia, care furnizează servicii RPO și MSP clienților din regiunea EMEA și ne facilitează stocarea unor volume mari și variate de recrutare pentru clienții din regiunea ECE.