Hays

POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR RECRUITING EXPERTISE POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR RECRUITING EXPERTISE POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR RECRUITING EXPERTISE

POWERING THE WORLD OF WORK WITH OUR  EXPERTISE

SPECIALIZARILE NOASTRE

Echipa noastră de consultanți specializați de la Hays Romania se specializează în recrutarea profesioniștilor în Contabilitate & Finanțe, Construcții & Imobiliare, Inginerie & Producție, IT & Telecomunicații, Vânzări & Marketing și SSC & BPO.

Contabilitate & Finanțe

Noi recrutăm pentru locuri de munca în Contabilitate și finanțe la toate nivelurile, inclusiv locuri de munca ca și contabil, asistent contabil, locuri de munca ca și contabil financiar, locuri de munca în domeniul de control al creditelor, locuri de munca în domeniul salarizării. Oriunde vă aflați în cariera dvs., Hays vă va conecta cu cei mai importanți angajatori.

Căutați aici posturile noastre actuale din domeniul Contabilitate și Finanțe.

Vizualizați locurile de muncă in Contabilitate & Finanțe

Construcții și proprietate

Consultanții în domeniul construcțiilor și proprietăților localizează solicitanții de locuri de muncă într-o gamă de locuri de muncă în domeniul construcțiilor, inclusiv locuri de muncă ca inspectori de cantități, locuri de muncă în domeniul electric, locuri de muncă pentru sănătate și securitate, locuri de muncă pentru gestionarea facilităților,

Căutați aici pentru a consulta locurile noastre actuale de muncă în construcții și proprietăți.

Vizualizați locurile de muncă in Construcții și proprietate

Lucrări de inginerie și producție

Fie că sunteți în căutarea unui rol în operațiunile de fabricație, design, calitate, întreținere, inginerie de proces sau inginerie de proiect, Hays vă va ajuta să vă accelerați cariera.

Căutați aici cele mai noi locuri de muncă din domeniul de inginerie și producție.

Vizualizați locurile de muncă in Lucrări de inginerie și producție

Locuri de munca în vânzări și marketing

Experții noștri in vânzări si marketing au o gama larga de roluri, inclusiv locuri de munca ca Marketing Manager, Marketing Executive, locuri de munca in PR, locuri de muncă de vânzări pe teren, în diferite sectoare industriale. Căutați aici cele mai noi locuri de muncă in vânzări și marketing.

Căutați aici locurile noastre actuale din domeniul Sales & Marketing.

Vizualizați locurile de muncă în vânzări și marketing

Locuri de muncă SSC și BPO

Toți consultanții noștri recrutați pentru rolurile SSC au experiență în recrutarea pentru roluri individuale și cereri de recrutare în masă din partea clienților care au SSC, Business Process Outsourcing (BPO) și outsourcing IT Information Technology Outsourcing (ITO).

Căutați aici cele mai recente posturi vacante SSC și BPO.

Vizualizați locurile de muncă in SSC și BPO

Locuri de muncă de suport HR și de birou

Hays HR & Office Support dispune de o gamă de locuri de muncă disponibile, care includ Manageri de resurse umane, consilieri HR, manageri de birou, recepționeri, administrație și service clienți.

Căutați aici cele mai recente posturi vacante de suport HR & Office.

Vizualizați locurile de muncă in HR și de birou