Hays values

Valorile noastre

Pasiunea pentru oameni

Ambiția

Expertiza

Perspicacitatea

Inovativitatea

Join us

Alăturați-vă și ajutați la îmbunătățirea pieței muncii

La Hays, potrivim mii de candidați cu locurile de muncă corespunzătoare în fiecare zi.

Toți experții noștri specializați în recrutare se concentrează pe câte o industrie. Ei devin experți în domeniul lor, cunoscând piața și rolurile disponibile, companiile de top, competențele necesare și persoanele cheie implicate în procesul de recrutare.

Consultanții noștri lucrează în strânsă colaborare cu factorii de decizie de top pentru a înțelege nevoile clienților și pentru a oferi un serviciu remarcabil de recrutare. Aceste relații și cele pe care le dezvoltă împreună cu toți candidații lor sunt vitale pentru succesul personal al unui consultant și pentru succesul afacerii noastre.

 

Experții noștri de recrutare au acces la cea mai bună tehnologie din industrie și la resurse de ultimă generație pentru a-i ajuta să câștige în afaceri și să aibă succes.

Consultanții noștri au acces la cea mai mare și mai bună bază de date, furnizată integral de Google și LinkedIn, ceea ce înseamnă că, dacă reușiți și deveniți parte a echipei noastre, aveți acces la cel mai mare grup de persoane și cele mai noi date disponibile care vă vor ajuta să găsiți rapid persoana potrivită pentru a vă ocupa poziția vacantă înaintea competiției.

Hays operează un mediu de înaltă performanță, iar cultura internă a companiei noastre este rapidă și în continuă evoluție.

Descriem cultura noastră drept o meritocrație, o cultură care promovează și recompensează pe baza meritelor performanței tale personale, pentru că tu ești cel mai important atu al nostru. Angajăm pe baza potențialului și antrenăm abilitățile.

Sunteți pregătiți?

Vă încurajăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră, deoarece consultanții Hays verifică activ solicitările.
 

Current vacancies

CURRENT VACANCIES

Opportunity for a person who likes to add up “0”’s to sales figures! We are looking for a Commercial Manager to be part of Hays Romania team. On top of main focus in hunting and farming of corporate/volume clients with existing/upcoming services, you will be instrumental in selling solutions, including RPO, MSP. If you have relevant experience in acquiring volume clients in recruitment and share our ambitious approach, we definitely should speak about this opportunity! 

SEND YOUR CV