Privacy Policy

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE HAYS

 

INTRODUCERE

 • Prezenta politică de confidențialitate explică ceea ce facem cu datele dvs. cu caracter personal indiferent dacă suntem în curs de a ne prezenta cine suntem,  de a vă ajuta să găsiți un job, continuăm relația cu dvs. după ce v-am găsit un job, vă furnizăm un serviciu, primim un serviciu de la dvs., utilizăm datele dvs. pentru a vă solicita ajutorul în legătură cu unul dintre candidații noștri sau vizitați site-ul nostru.
 • Aceasta descrie modul în care colectăm, utilizăm, și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum și modul în care respectăm obligațiile legale față de dvs. în tot acest proces. Confidențialitatea datelor dvs. este importantă pentru noi, și ne angajăm să vă protejăm și să vă garantăm drepturile care privesc confidențialitatea datelor.  
 • Prezenta Politică de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor site-ului nostru web, ale Angajaţilor Temporari, ale Viitorilor Candidați, ale Candidaților, ale Clienților, ale Furnizorilor și ale altor persoane pe care le vom contacta pentru a afla mai multe despre Candidații noştri sau pe care aceștia le indică drept persoane de contact în situații de urgență. De asemenea, aceasta se aplică persoanelor care pot fi contactate în situații de urgență pentru Personalul nostru. Pentru ca totul să fie clar, dacă sunteți unul dintre membrii Personalului Hays, trebuie să aveți în vedere Politica de Confidențialitate a Personalului Hays, care este disponibilă pe site-ul Intranet al companiei Hays.
 • În scopul legislației aplicabile privind protecția datelor (incluzând, dar fără a se limita la Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679) („RGPD”), compania responsabilă pentru datele dvs. cu caracter personal („Hays" sau „noi") poate fi găsită aici.
 • Este important să precizăm că prezenta Politică de confidențialitate poate fi modificată periodic. Dacă doriți să aveți informații actualizate, tot ce aveți de făcut este să vizitați acest site, deoarece aici vor fi postate toate modificările.
 • În cazul în care vreunul din aspectele Politicii de confidențialitate vă nemulțumește, vă puteți prevala de unele drepturi în baza legii, iar pentru situațiile relevante, am detaliat și aceste drepturi aici.
 • Prezenta Politică de confidențialitate se aplică în țările relevante din întreaga noastră rețea internațională. În ceea ce privește protecția datelor private, diferite țări pot avea abordări ușor diferite, așa că există și anumite articole ale acestei Politici care se aplică doar anumitor țări. Puteți găsi termeni specifici țării pentru jurisdicția dvs. aici. Acest lucru ne permite să ne asigurăm că aplicăm toate măsurile privind protecția datelor private în vigoare, indiferent de locul în care aflați.

CUM SE APLICĂ ACEASTĂ POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

 • Această Politică de Confidenţialitate vă prezintă câteva lucruri despre modul în care noi utilizăm datele dumneavoastră personale şi, poate mult mai important, care sunt drepturile dumneavoastră cu privire la această politică (aveţi, de exemplu dreptul de a ne solicita să ştergem sau să confirmăm oricând orice informaţie pe care o deţinem despre dumneavoastră, să anulăm orice acord pe care ni l-aţi dat precum şi/sau dreptul de a face o plângere la autoritatea de supraveghere în cazul în care nu sunteţi mulţumit de vreuna din acţiunile întreprinse de noi).
 • Politica de Confidenţialitate conţine secţiune mai scurtă numită „La o primă vedere” şi una mai detaliată.
 • Secţiunea „La o primă vedere” se întinde pe doar câteva pagini care oferă o prezentare generală a următoarelor titluri:
  • Ce fel de date personale colectăm?
  • Cum colectăm datele dvs. cu caracter personal?
  • Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal?
  •  Cui îi comunicăm datele dvs. cu caracter personal?
  • Cum păstrăm în siguranţă datele dvs. cu caracter personal?
  • Pentru cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?
  • Cum puteţi accesa, modifica sau retrage datele cu caracter personal pe care ni le-aţi furnizat?
  • Cum stocăm şi cum transferăm datele dvs. pe plan internaţional?
  • Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în momentul accesării sitului Hays?
  • Ce sunt acelea cookies şi cum le utilizăm?
  • Cum puteţi respinge elementele de tip cookies?
 • După aceasta, urmează o secţiune mai lungă care detaliază fiecare dintre domeniile prezentate mai sus. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre un subiect anume, puteți să daţi click prin acest document: punem la dispoziţie hyperlinkuri în secţiunea „La o primă vedere” pentru a vă conduce la partea importantă din secţiunea detaliată în formă lungă.
 • Dacă doriţi să vă întoarceţi la secţiunea „La o primă vedere”, pur şi simplu derulaţi în sus – atât secţiunea „La o primă vedere” cât şi cea detaliată în formă lungă sunt prezente în acelaşi document.   
 • Această Politică de Confidenţialitate mai conţine şi un număr de termeni definiţi, astfel că am inclus un glosar la finalul acestui document. În cazul în care sunteţi nesigur cu privire la înţelesul oricăruia dintre termenii definiţi, aveţi posibilitatea de a da click pe el iar un hyperlink vă va ajuta să accesaţi partea corespunzătoare din glosar.

Această Politică de Confidenţialitate conţine diferite sub-secţiuni destinate diferitelor categorii de oameni care ar avea nevoie să o citească (de exemplu, la capitolul „Ce fel de date cu caracter personal colectăm?” există sub-secţiunile „Candidat” şi „Utilizatorul site-ului web” precum şi secţiuni pentru alte categorii de oameni pentru care se aplică Politica de Confidenţialitate). Politica de Confidenţialitate conţine diferite informaţii în funcţie de ce secţiune căutați, aşa că fiţi sigur ca accesaţi secţiunea potrivită.

SECȚIUNEA „LA O PRIMĂ VEDERE” PE SCURT

Ce fel de date personale colectăm?

 • DATE PRIVIND CANDIDAȚII: Pentru a oferi cele mai bune oportunități de angajare, adaptate nevoilor dvs., este necesar să procesăm anumite informații despre dvs. Solicităm doar detalii care considerăm că ne vor ajuta în mod real să vă ajutăm, precum numele, vârsta, datele de contact, educația, istoricul profesional, persoanele care pot fi contactate în situații de urgență, statutul de imigrant, informațiile financiare (acolo unde trebuie să facem verificări ale datelor financiare) și codul asigurării sociale (și, de asemenea, dvs. puteți alege să ne comunicați și alte informații relevante). Acolo unde este cazul și în concordanță cu cerințele legale locale, vom colecta și informații referitoare la starea dvs. de sănătate, aspecte legate de diversitate sau detalii privind existența unor antecedente penale.
 • Dacă doriți o descriere mai detaliată a datelor cu caracter personal, pe care le colectăm despre dvs., vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Dacă veți accesa site-ul nostru sau dacă accesaţi orice link aflat în vreun mail din partea noastră, vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Dacă doriți mai multe informații cu privire la acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE PRIVIND POTENŢIALII CANDIDAŢI: În cazul în care vedem informaţiile dvs. online şi considerăm că aţi putea să fiţi interesat sau aţi putea să beneficiaţi de pe urma serviciilor noastre, vom colecta şi vom utiliza aceste informaţii despre dvs. pentru a evalua cum am putea să vă ajutăm şi cum să luăm legătura cu dvs.
 • Dacă doriţi o descriere detaliată a datelor dvs. cu caracter personal pe care le colectăm, vă rugăm click aici.
 • Dacă accesaţi site-ul nostru sau orice link din email-urile trimise de noi, vom colecta de asemenea anumite date despre dvs. Dacă doriţi mai multe informaţii, vă rugăm daţi click aici.
 • DATE PRIVIND ANGAJAŢII TEMPORARI: În cazul în care deveniţi Angajatul Temporar avem nevoie sa prelucrăm anumite informaţii suplimentare (în plus faţă de cele colectate la Candidaţi) cu scopul de a beneficia de o Angajare Temporară bună. Colectăm doar date importante precum numărul de angajaţi sau alţi identificatori, date de începere activitate, informaţii bancare şi informaţii legate de veniturile anterioare, pensii şi asigurări. Acolo unde este cazul şi în baza legislaţiei şi regulamentelor locale, este posibil să colectăm, prin inferenţă, informaţii legate de apartenenţa la un sindicat, informaţii legate de orientarea sexuală, de faptul că aveţi în grijă un copil sau legate de stabilirea pensiei alimentare atunci când ne daţi date despre reţineri salariale pentru sindicat, pentru voucherul de îngrijire copil sau informaţii despre persoane indicate pentru situaţii de urgenţă.
 • Dacă doriţi o descriere mai amănunţită a datelor cu caracter personal pe care le colectăm astfel, vă rugăm să daţi click aici.
 • În cazul în care accesaţi site-ul nostru sau linkurile din emailuri trimise de noi, vom colecta şi date despre dvs. Dacă doriţi mai multe informaţii despre acest lucru, vă rugăm click aici
 • DATE PRIVIND CLIENȚII: Dacă sunteți client Hays, trebuie să colectăm și să utilizăm informații despre dvs. sau despre persoanele din organizația dvs. pe parcursul perioadei în care vă furnizăm sau vă oferim servicii precum: (i) găsirea unor Candidați potriviți pentru dvs. sau organizația dvs.; (ii) furnizarea către dvs. a unui program Managed Service Provider („MSP”) (sau asistarea unei alte organizații pentru a face acest lucru); (iii) furnizarea către dvs. a unor Servicii Recruitment Process Outsourcing („RPO”)/Externalizare a Procesului de Recrutare (sau asistarea unei alte organizații pentru a face acest lucru); (iv) asigurarea de servicii către angajaţii dvs., precum cursuri de formare profesională pentru personalul formator care lucrează pentru Clienţii noştri, în domeniul de formare şi/sau (v) transmiterea de notificări cu privire la conținutul publicat de Hays, care poate fi relevant și util pentru dvs. (de exemplu, reportul nostru global intitulat - Global Skills Index).
 • Dacă doriți o descriere mai detaliată a datelor personale pe care le colectăm despre dvs., vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Dacă veți accesa site-ul nostru sau daţi click pe orice link în email trimis de noi vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Dacă doriți mai multe informații cu privire la acest lucru, vă rugăm accesați informațiile aici.
 • DATE PRIVIND FURNIZORII: Avem nevoie de câteva informații de la Furnizorii noștri pentru a ne asigura că relația cu aceștia decurge în mod eficient. Avem nevoie de date de contact ale unor persoane relevante din organizația dvs. pentru a putea comunica cu dvs. De asemenea, avem nevoie de alte informații, precum datele dvs. bancare, pentru a putea achita contravaloarea serviciilor furnizate de dvs. (dacă este astfel prevăzut în acordurile încheiate între noi și dvs.).
 • Dacă doriți o descriere mai detaliată a datelor cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs., vă rugăm să accesați informațiile aici
 • Dacă veți accesa site-ul nostru sau un link din email trimis de noi vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Dacă doriți mai multe informații cu privire la acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici
 • PERSOANE ALE CĂROR DATE LE PRIMIM DE LA CANDIDAȚI ȘI DE LA ANGAJAŢI, PRECUM PERSOANELE INDICATE PENTRU A OFERI REFERINȚE, PERSOANELE DE CONTACTAT ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI PERSOANELE DEPENDENTE:
 • Pentru a le furniza Candidaților oportunități de angajare adecvate, pentru a-i susține în orice situaţie pe aceștia și Personalul actual și pentru a permite Personalului nostru să aibă acces la anumite beneficii și drepturi ale angajaților, avem nevoie de câteva informații de bază. Solicităm doar date de contact de bază, pentru a putea lua legătura cu dvs. fie pentru referințe, fie pentru că ați fost desemnat(ă) persoană de contact în caz de urgență sau persoană dependentă pentru unul dintre Candidații sau membrii Personalului nostru.
 • Dacă doriți o descriere mai detaliată a datelor cu caracter personal, pe care le colectăm despre dvs., vă rugăm accesați informațiile aici.
 • UTILIZATORII SITE-ULUI WEB ȘI DESTINATARII EMAILURILOR: Colectăm informații despre dvs. în mod automat prin intermediul cookie-urilor când accesați site-ul nostru web, conform setărilor cookie din browserul dvs. dacă doriți să aflați mai multe informații referitoare la politica privind utilizarea cookie-urilor, inclusiv modul în care le utilizăm și care sunt opțiunile dvs., faceți click aici. De asemenea, vom contacta date despre dvs. când ne veți contacta prin intermediul website-ului, de ex., utilizând funcția chat. Unele emailuri trimise de noi pot conține un cod fragmentat, care nu este vizibil la prima vedere, numit tracking pixel, care ne ajută să urmărim dacă mesajele trimise de noi au fost deschise. Dacă nu sunteți de acord să colectăm aceste informații despre dvs., vă rugăm să dezactivați opțiunea de descărcare automată a imaginilor din setările software-ului sau serviciului dvs. de email.
 • Dacă doriți mai multe informații cu privire la tipurile de date pe care le colectăm despre dvs., atunci când vizitați site-ul nostru web, vă rugăm accesați informațiile aici.

O serie de date personale, pe care le colectăm de la dvs. ne sunt necesare pentru a ne putea îndeplini îndatoririle contractuale față de dvs. și față de alte persoane. Atunci când este cazul, unele date, precum codul de asigurări sociale al Candidaților, sunt cerute de statut sau de alte legi în anumite jurisdicţii. Alte date vor fi pur și simplu, necesare, pentru a ne asigura că relația cu dvs. se derulează fără obstacole.

În funcție de tipul de date personale în discuție și motivele pentru care le procesăm, în cazul în care refuzați să ne furnizați aceste date sau ne solicitaţi să ne oprim din a le prelucra,, este posibil să nu fim în măsură să ne îndeplinim cerințele contractuale sau, în cazuri extreme, să nu putem continua relația noastră.

Pentru detalii cu privire la fundamentele legale pe care ne bazăm, pentru a putea utiliza și procesa datele dvs., vă rugăm să accesați informațiile aici.

Cum colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

 • DATE CANDIDAȚI: Colectăm datele dvs. cu caracter personal fie:
 1. direct de la dvs.; fie
 2. de la terțe persoane.
 • Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care colectăm datele dvs. personale, vă rugăm să faceți accesați informațiile aici.
 • În plus,  dacă accesați site-ul nostru sau citiți sau accesați un e-mail de la noi,  de asemenea, vom colecta anumite date, în mod automat, sau prin furnizarea acestora de către dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți accesați informațiile aici.
 • DATE PRIVIND POTENŢIALI CANDIDAŢI: Colectăm datele dvs. cu caracter personal provenind de la terţe părţi (de ex, de pe canalele de social media, de pe reţelele profesionale, de la asociaţii şi site-uri cu furnizori de locuri de muncă şi RPO (Servicii Recruitment Process Outsourcing) sau MSP (program Managed Service Provider) care v-au transferat către noi.
 • Dacă doriți o descriere mai detaliată a datelor cu caracter personal, pe care le colectăm despre dvs., vă rugăm accesați informațiile aici
 • Dacă veți accesa site-ul nostru sau un link din email trimis de noi vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Pentru mai multe informații, click aici.DATE ANGAJAȚI TEMPORARI: Colectăm datele dvs. cu caracter personal:

1. fie direct de la dvs.;

2. fie de la terțe persoane

 • Dacă doriți să știți mai multe despre modul în care colectăm datele dvs. personale, vă rugăm să accesați informațiile aici
 • Dacă accesați site-ul nostru sau citiți sau accesați un e-mail de la noi, putem, de asemenea, colecta anumite date, în mod automat, sau prin furnizarea acestora de către dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE CLIENȚI: Există două moduri principale în care colectăm datele dvs. cu caracter personal:
 1.  De la dvs.;
 2. Sau de la terțe persoane (de ex., de la Candidații noștri sau Angajaţii temporar) și din alte surse limitate (de ex., surse mass media online și offline).
 • Dacă doriți să știți mai multe despre modul în care colectăm datele dvs. personale, vă rugăm să faceți accesați informațiile aici.
 • Dacă accesați site-ul nostru sau citiți sau accesați un e-mail de la noi, putem, de asemenea, colecta anumite date, în mod automat, sau prin furnizarea acestora de către dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE PRIVIND FURNIZORII: Colectăm datele dvs. personale în decursul colaborării cu dvs.
 • În plus,  dacă accesați site-ul nostru sau citiți sau accesați un e-mail de la noi, , de asemenea, vom colecta anumite date, în mod automat, sau prin furnizarea acestora de către dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • PERSOANE ALE CĂROR DATE LE PRIMIM DE LA CANDIDAȚI ȘI DE LA PERSONAL, PRECUM PERSOANELE NUMITE PENTRU A DA REFERINȚE, PERSOANELE DE CONTACT ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI PERSOANELE AFLATE ÎN ÎNTREȚINERE: Colectăm datele dvs. de contact doar atunci când un Candidat sau un membru al Personalului nostru vă indică drept persoană de contact în situații de urgență, persoană în întreţinere sau în cazul în care un Candidat vă menționează ca persoană care poate da referințe.
 • UTILIZATORII SITE-ULUI WEB ŞI DESTINATARII EMAILURILOR: Colectăm datele dvs. în mod automat prin cookies, atunci când vizitați site-ul nostru, conform setărilor referitoare la cookies din browserul dvs. Dacă doriți să aflați mai multe despre cookies, inclusiv despre modul în care le utilizăm și ce opțiuni aveți, vă rugăm să accesați informațiile aici. De asemenea, colectăm date de la dvs. atunci când ne contactați prin intermediul site-ului, de exemplu utilizând funcția chat. Unele dintre emailurile noastre conţin cod ascuns, invizibil ochiului liber, numit pixel de supraveghere care permite sa înțelegem ce mail este deschis. Dacă preferaţi ca această informaţie să nu fie colectată, vă rugăm dezactivaţi descărcarea automată a imaginilor din programul de mail sau serviciu.

 

Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal?

 • DATE CANDIDAȚI: Principalul motiv pentru utilizarea datelor dvs. cu caracter personal este acela de a vă ajuta să vă găsiți un loc de muncă sau alte activități potrivite pentru dvs. Cu cât avem mai multe informații despre dvs., despre abilitățile și ambițiile dvs., cu atât ne vom putea adapta mai bine serviciile la nevoile dvs. Atunci când este cazul și în conformitate cu legile și cerințele locale,  vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru activități precum marketingul serviciilor noastre către dvs., elaborarea profilului de utilizator și monitorizarea diversității. Atunci când este cazul, vă vom cere consimțământul pentru a realiza aceste activități.
 • Pentru mai multe detalii despre modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE POTENŢIAL CANDIDAT: Utilizăm informaţii despre Potenţial Candidat cu scopul de a stabili dacă aţi fi sau nu interesaţi sau dacă aţi putea să beneficiaţi de serviciile noastre şi dacă da, să evaluăm dacă şi cum am putea să vă fim de ajutor. Dacă considerăm că vă putem ajuta, vom utiliza informaţiile dvs. pentru a lua legătura cu dvs. despre serviciile noastre.
 • Pentru mai multe detalii despre modul de utilizare a datelor dvs., vă rugăm accesaţi aici.
 • DATE ANGAJAT TEMPORAR: Dacă vă angajăm sau vă contractăm direct ca Angajat Temporar, principalul motiv pentru a utiliza datele dvs. cu caracter personal va fi  asigurarea unei bune colaborări pe durata contractului pe Perioadă Determinată şi îndeplinirea clauzelor contractuale şi a altor obligaţii care ne privesc şi care privesc şi Clienţii noştri, ca parte a Contractului semnat pe perioada determinată precum şi îndeplinirea obligaţiilor către terţe părţi ca de ex autorităţi din domeniul fiscal şi agenţii guvernamentale.
 • Pentru mai multe detalii despre modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE CLIENȚI: Principalul motiv pentru utilizarea informațiilor despre Clienți este de a facilita intrarea dvs. în contact cu firma noastră precum şi de a ne asigura că contractele încheiate între noi și dvs. pot fi corect implementate, astfel încât relația dintre noi și dvs. să se desfășoare fără probleme. Acest lucru va implica: (i) identificarea Candidaților pe care îi considerăm potriviți pentru dvs. sau organizația dvs.; (ii) furnizarea către dvs. a unui program MSP (sau sprijinirea unei alte organizații în furnizarea unui astfel de program); (iii) furnizarea către dvs. a unor servicii RPO (sau sprijinirea unei alte organizații în oferirea unor astfel de servicii), şi/sau asigurarea de servicii către angajaţii dvs., precum cursuri de formare profesională pentru personalul formator care lucrează pentru Clienţii noştri, în domeniul de educaţional. Cu cât avem mai multe informații, cu atât mai bine ne vom putea adapta serviciile.
 • Pentru mai multe detalii despre modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE PRIVIND FURNIZORII: Principalul motiv pentru a utiliza informații despre clienți este acela de a ne asigura că contractele încheiate între noi și dvs. pot fi corect implementate, astfel încât relația dintre noi și dvs. să se desfășoare fără probleme și să corespundă cerințelor legale.
 • Pentru mai multe detalii despre modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • PERSOANE ALE CĂROR DATE LE PRIMIM DE LA CANDIDAȚI ȘI DE LA PERSONAL, PRECUM PERSOANELE NUMITE PENTRU A DA REFERINȚE, PERSOANELE DE CONTACT ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI PERSOANELE AFLATE ÎN ÎNTREȚINERE: Utilizăm datele cu caracter personal ale persoanelor care pot da referințe pentru a-i ajuta pe Candidații noștri să găsească un loc de muncă potrivit cu profilul lor. Dacă putem verifica datele și calificările acestora, putem fi siguri că aceștia corespund necesităților viitorilor lor angajatori. În cazul în care o persoană care poate da referinţe este solicitată să ofere referinţe în baza experienţei sale personală drept Candidat şi dacă noi considerăm că ar putea deveni Clientul nostru, este posibil să utilizăm datele sale personale cu scopul de a intra în contact în această situaţie nouă. Utilizăm datele personale ale unei persoane care poate fi contactată în situații de urgență pentru un Candidat sau membru al Personalului, în cazul unui accident sau al unei urgențe, care afectează respectivul Candidat sau membru al Personalului. Utilizăm datele personale ale persoanelor dependente sau ale altor beneficiari ai Personalului pentru a permite ca membrii Personalului să aibă acces la anumite beneficii sau drepturi ale angajaților.
 • Pentru mai multe detalii despre modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • UTILIZATORII SITE-ULUI WEB: Utilizăm datele dvs. pentru a putea îmbunătăți experiența dvs. ca utilizator al site-ului nostru, de exemplu analizând criteriile recente de căutare a unui job, pentru a putea să vă prezentăm job-uri, de care credem că ați fi interesat. Dacă sunteți şi Candidat sau Client Hays, vom utiliza datele rezultate din utilizarea site-urilor noastre de către dvs., pentru a îmbunătăți alte aspecte ale comunicării noastre cu dvs. sau a serviciilor oferite de noi către dvs.
 • Dacă doriți să aflați mai multe despre cookies, inclusiv despre modul în care le utilizăm și ce opțiuni aveți, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că comunicările către și de la membrii Personalului Hays, inclusiv e-mailurile, vor fi consultate în cadrul unor investigații sau litigii interne sau externe în caz că va fi nevoie.

 

Cui îi comunicăm datele dvs. cu caracter personal?

 • DATE CANDIDAȚI: Vom comunica datele dvs. cu caracter personal unor părți diferite, în diferite moduri și pentru diferite motive. În principal, vom comunica informațiile dvs. unor potențiali angajatori, pentru a vă crește șansele de a obține job-ul pe care vi-l doriți. Cu excepția cazului în care veți preciza altfel, vom comunica informațiile dvs., de asemenea, oricărei companii din grupul nostru și oricărei terțe părți asociate, precum furnizorilor noștri de servicii şi motoarelor de căutare locuri de muncă atunci când vom considera că acest lucru ne ajută să vă oferim cele mai bune servicii posibile şi să creştem la maxim şansele de a vă oferi ce vă doriţi 
 • Dacă doriți să vedeți o listă detaliată a entităţilor cărora le  vom comunica datele dvs. cu caracter personal, în situaţiile considerate oportune, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE POTENŢIAL CANDIDAT: În situaţia în care aţi fost identificat de noi drept Potenţial Candidat, este posibil ca noi să comunicăm datele dvs. cu caracter personal către oricare dintre firmele din grupul nostru şi terţe părţi asociate precum furnizorilor noştri de servicii cu scopul de a vă informa cu privire la serviciile noastre.
 • Dacă doriți să vedeți o listă detaliată a entităţilor cărora le vom comunica datele dvs. cu caracter personal, în situaţiile considerate oportune, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE ANGAJAT TEMPORAR: Dacă vă angajăm sau contractăm în mod direct în calitate de Angajat Temporar, este posibil să comunicăm datele dvs. personale către un anumit număr suplimentare de părţi cu scopul de a asigura o bună colaborare pe durata contractului pe Perioadă Determinată.De exemplu, am putea să comunicăm informaţiile despre dvs. colegilor potriviţi din Hays (inclusiv colegi din birouri aflate în străinătate), unui Client şi, dacă este cazul, profesioniştilor din domeniul medical precum un medic generalist sau specialist în medicina muncii.  
 • Dacă doriți să vedeți o listă detaliată a entităţilor cărora le vom comunica datele dvs. cu caracter personal, în situaţiile considerate oportune, vă rugăm să accesați informațiile aiciDATE CLIENȚI: Vom comunica datele dvs. cu caracter personal: (i) în primul rând, pentru a ne asigura că vă furnizăm o serie adecvată de Candidați; (ii) pentru a vă furniza un program MSP (sau a sprijini o altă organizație, în furnizarea unui astfel de program); (iii) pentru a vă furniza servicii RPO (sau a sprijini o altă organizație, în oferirea unor astfel de servicii) şi /sau pentru a furniza servicii angajatorilor dvs., precum cursuri de formare pentru personalul formator care lucrează pentru Clienţii noştri în sectorul educaţional. Pentru a putea atinge aceste obiective, vom comunica informațiile despre dvs., de asemenea, oricărei companii din grupul nostru și oricăror terțe părți asociate, precum furnizorii noștri de servicii, cu excepția cazului în care ne veți preciza contrariul.
 • Dacă doriți să vedeți o listă detaliată a entităţilor cărora le vom comunica datele dvs. cu caracter personal, în circumstanţe corespunzătoare, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE PRIVIND FURNIZORII: Pentru a putea atinge aceste obiective, vom comunica informațiile despre dvs., de asemenea, oricărei companii din grupul nostru și oricărei terțe părți asociate, precum furnizorilor noștri de servicii și organizațiile cărora noi le furnizăm servicii, cu excepția cazului în care ne veți preciza altceva.
 • Dacă doriți să vedeți o listă detaliată a entităţilor cărora le vom comunica datele dvs. cu caracter personal, în circumstanţe corespunzătoare, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • PERSOANE ALE CĂROR DATE LE PRIMIM DE LA CANDIDAȚI ȘI DE LA PERSONAL, PRECUM PERSOANELE NUMITE PENTRU A DA REFERINȚE, PERSOANELE DE CONTACT ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI PERSOANELE AFLATE ÎN ÎNTREȚINERE: Pentru a putea atinge aceste obiective, vom comunica informațiile despre dvs., de asemenea, oricărei companii din grupul nostru și oricărei terțe părți asociate, precum furnizorilor noștri de servicii și organizațiilor cărora noi le furnizăm servicii, cu excepția cazului în care ne veți preciza contrariul.
 • Dacă doriți să vedeți o listă detaliată a entităţilor cărora le comunica datele dvs. cu caracter personal, în circumstanţe corespunzătoare, vă rugăm să accesați informațiile aici.

 

 • UTILIZATORII SITE-ULUI WEB: Cu excepția cazului în care ne veți preciza altceva, vom comunica datele dvs. unor furnizori de servicii de analiză web, unor platforme de automatizare de marketing și unor rețele de socializare, pentru a fi siguri că publicitatea pe care o primiți de la noi este adaptată nevoilor dvs.  

Cum păstrăm în siguranță datele dvs. cu caracter personal?

 • Pentru noi, este important să protejăm informațiile despre dvs. De aceea, implementăm măsuri adecvate, care au ca scop prevenirea accesului neautorizat la datele dvs. cu caracter personal și a abuzării de aceste date.
 • Pentru informații suplimentare despre procedurile pe care le aplicăm, vă rugăm să accesați informațiile aici.

Pentru cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

 • Dacă sunteţi Client sau Furnizor vom reţine datele dvs. personale pentru a vă pune la dispoziţie servicii sau pentru a primi servicii de la dvs., ori pentru a vă oferi informaţii despre serviciile noastre de care considerăm că aţi putea să fiţi interesat. Dacă v-aţi exprimat clar dorinţa ca noi să nu păstrăm datele dvs. cu caracter personal, atunci le vom Şterge din Sistemele noastre cu excepţia cazului în care considerăm cu bună credinţă, că legislaţia sau o altă reglementare ne cere să le păstrăm (de exemplu ca urmare a obligaţiei noastre faţă de un organ fiscal sau în legătură cu anticiparea unei proceduri judiciare).
 • Dacă reprezentaţi un Potenţial Candidat sau un Candidat şi  dacă nu am avut o relaţie relevantă cu dvs. (sau, după caz, cu compania pentru care sau cu care lucrați) pe o perioadă de doi ani, vom Șterge datele dvs. cu caracter personal din Sistemele noastre, cu excepția cazului în care considerăm, cu bună credință, că legislația sau o altă reglementare ne cere să le păstrăm (de exemplu, ca urmare a obligației noastre față de un organ fiscal sau în legătură cu anticiparea unei proceduri judiciare).
 • La fel ca în cazul Clienţilor şi a Furnizorilor, dacă aţi exprimat în mod expres ca Potenţial Candidat sau Candidat faptul că nu sunteţi interesat de serviciile noastre, atunci vom şterge datele dvs. cu caracter personal din Sistemele noastre cu excepția cazului în care considerăm, cu bună credință, că legislația sau o altă reglementare ne cere să le păstrăm (de exemplu, ca urmare a obligației noastre față de un organ fiscal sau în legătură cu anticiparea unei proceduri judiciare)
 • Dacă vă angajăm sau apelăm la serviciile dvs. ca Angajat Temporar în mod direct, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal în mod obişnuit pe durata Contractului semnat pe perioadă determinată şi le vom păstra o perioadă şi după ce relaţia noastră s-a încheiat, conform abordării pe care o avem în cazul Candidaţilor.
 • Pentru mai multe informații privind politica noastră de stocare a datelor cu caracter personal, vă rugăm să accesați informațiile aici

Cum puteți accesa, modifica sau retrage datele cu caracter personal, pe care ni le-ați furnizat?

 • Chiar dacă deținem deja datele dvs. cu caracter personal, aveți în continuare drepturi în legătură cu acestea. Pentru a lua legătura cu noi în legătură cu acestea, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca să procesăm cererea dvs. fără întârzieri nejustificate, și în orice situație, în concordanță cu toate cerințele legale aplicabile. Vă rugăm să aveți în vedere că, dacă e cazul, vom păstra o înregistrare a comunicărilor dvs., pentru a putea rezolva toate problemele ridicate de dvs.
 • Dreptul de a vă opune: Dacă utilizăm datele dvs., întrucât considerăm necesar, în interesul nostru legitim, să facem acest lucru, iar dvs. nu sunteți de acord, aveți dreptul de a vă opune. Vom răspunde solicitării dvs. în termen de 30 zile (deși, în anumite cazuri, putem extinde această perioadă). În general, vom fi în dezacord cu dvs., doar dacă sunt aplicabile anumite condiții limitate.
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul: În situația în care am obținut consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. personale, în scopul anumitor activități (de exemplu, în anumite jurisdicţii cu scopul de a utiliza cookies), sau consimțământul de a vă promova în piață, vă puteți retrage oricând acest consimțământ.
 • Cereri de Acces la Datele Subiectului (CADS): Pentru ca totul să fie clar, aveți dreptul să ne cereți să confirmăm, în orice moment, ce informații deținem despre dvs. și ne puteți cere să modificăm, actualizăm sau să Ștergem aceste informații. Referitor la această situație, ne putem conforma cererii dvs., sau putem întreprinde, adițional, una din următoarele acțiuni:
  •  să vă cerem să vă certificați identitatea, sau vă putem cere mai multe informații despre cererea dvs.; ș
  • să vă respingem cererea  acolo unde legea ne permite acest lucru, , (dar vă vom explica de ce facem acest lucru).
 • Dreptul la ștergere: În anumite situații (de exemplu, atunci când am procesat în mod ilicit datele dvs.), aveți dreptul de a ne cere să „ștergem” datele dvs. cu caracter personal. Vom răspunde solicitării dvs. în termen de 30 zile (deși, în anumite cazuri, putem extinde această perioadă) vom fi în dezacord cu dvs., doar dacă sunt aplicabile anumite condiții limitate. Dacă suntem de acord cu solicitarea dvs., vă vom șterge datele.
 • Dreptul la portabilitatea datelor: Dacă doriți, aveți dreptul să vă transferați datele de la noi către un alt operator de date. Vă vom ajuta în acest sens - fie în mod direct, transferând datele dvs. în numele dvs., fie furnizându-vă o copie a acestora, într-un format electronic general utilizat.
 • Dreptul de a depune o plângere la un organ de supraveghere: De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la organul dvs. local de supraveghere, ale cărui date le puteți accesa aici.
 • Dacă interesele sau cerințele dvs. se schimbă, vă puteți dezabona, integral sau parțial, de la conținutul nostru de marketing (de exemplu, de la e-mailuri cu descrieri de posturi, sau de la buletinele informative Hays), accesând linkul de dezabonare din e-mail, sau actualizându-vă preferințele prin intermediul centrului nostru de preferințe de pe site-ul Hays (conectându-vă la contul dvs. sau introducând adresa de e-mail).
 • Dacă doriți să știți mai multe despre drepturile dvs. în privința datelor cu caracter personal, pe care le deținem despre dvs., vă rugăm să accesați informațiile aici.

Cum stocăm și cum transferăm datele dvs. pe plan internațional?

 • Hays este o organizație globală - acest lucru ne permite să oferim nivelul ridicat al serviciilor noastre. Pentru a putea continua să funcționăm astfel, va fi necesar să transferăm  sau să stocăm datele dvs. pe plan internațional în funcţie de situaţie.
 • Pentru mai multe informații cu privire la pașii adoptați atunci când transferăm și stocăm datele dvs. pe plan internațional, vă rugăm să accesați informațiile aici.

Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal când accesaţi site-ul Hays? 

 • Hays controlează prelucrarea datelor cu caracter personal când accesaţi site-urile sale web.
 • Dacă aveți și alte întrebări, sau doriți mai multe detalii, vă rugăm să accesați informațiile aici.

Ce sunt acelea cookies și cum le utilizăm?

 • Un "cookie" este o cantitate mică de date, stocată pe discul dur al calculatorului dvs. Acestea sunt utilizate de aproape toate site-urile web și nu dăunează sistemului dvs. Noi le utilizăm pentru a urmări activitatea dvs., pentru a ne asigura că experiența dvs., atunci când vizitați site-ul nostru, este una dintre cele mai bune posibile. Pentru a ne asigura că la următoarea vizită vă vom prezenta opțiuni adaptate preferințelor dvs., putem utiliza informațiile din cookies. De asemenea, putem utiliza cookies, pentru a analiza traficul și în scopuri publicitare.
 • Dacă doriți să verificați sau să modificați tipurile de elemente de tip cookies pe care le acceptați, puteți face, de obicei, acest lucru în setările browserului dvs. De asemenea, oferim informații cu privire la acest subiect în pagina noastră de preferințe Marketing de pe site-ul Hays.
 • Dacă doriți să aflați mai multe despre cookies, inclusiv despre modul în care le utilizăm și ce alegeri vă stau la dispoziție, vă rugăm să accesați informațiile aici.

Cum puteți respinge elementele de tip cookies

 • Dacă nu doriți să primiți elemente de tip cookies, care nu sunt strict necesare pentru efectuarea unor caracteristici de bază ale site-ului nostru, puteți alege să nu le primiți, modificând setările browserului dvs.
 • Majoritatea browserelor web vor accepta cookies, dar dacă preferați ca noi să nu colectăm date în acest mod, puteți alege să le acceptați fie pe toate, fie doar pe unele sau puteți alege să respingeți cookies din setările legate de confidențialitate ale browserului dvs. În orice caz, respingerea tuturor elementelor de tip cookies presupune că nu veți putea beneficia de toate funcționalitățile site-ului nostru web. Fiecare browser este diferit, deci verificați rubrica „Ajutor” din meniul browserului dvs., pentru a afla cum pot fi modificate preferințele în privința elementelor de tip cookies.
 • Pentru mai multe informații generale despre cookies, inclusiv despre cum le puteți dezactiva, vă rugăm să consultați pagina de internet aboutcookies.org. De asemenea, veți găsi detalii despre cum se pot șterge elementele de tip cookies din calculatorul dvs.
 
 •  

SECȚIUNI DETALIATE 

*****************************

CE FEL DE INFORMAȚII PERSONALE COLECTĂM? 

Doriți să înțelegeți puțin mai bine ce date colectăm despre dvs.? Aici aveți o imagine mai detaliată a tipurilor de informații pe care le vom colecta. Informațiile descrise mai jos sunt desigur stocate în plus față de orice date cu caracter personal, pe care legea ne cere să le procesăm într-o situație dată.

 • DATE CANDIDAȚI: În funcție de circumstanțele relevante, de legile și cerințele locale aplicabile, vom colecta unele dintre sau toate informațiile enumerate mai jos, pentru a putea să vă oferim oportunități de angajare, adaptate circumstanțelor și intereselor dvs. În unele jurisdicții, ni se restricționează prelucrarea unora dintre datele prezentate mai jos. În astfel de cazuri, nu vom prelucra datele în jurisdicțiile respective: 
  • Numele;
  • Vârsta/Data nașterii;
  • Numărul certificatului de naștere;
  • Sexul;
  • Fotografia;
  • Starea civilă;
  • Datele de contact;
  • Datele despre educație;
  • Istoricul profesional;
  • Datele de contact în situații de urgență și datele oricărei persoane aflate în întreținere;
  • Datele persoanei care poate da referințe;
  • Statutul de imigrant (dacă aveți nevoie de permis de muncă);
  • Naționalitatea/cetățenia/locul nașterii;
  • Data de începere şi data expirării valabilităţii
  • O copie a permisului de conducere și sau a pașaportului/cărții de identitate;
  • Informaţii bancare
  • Informații financiare (în cazul în care este necesar să realizăm verificări ale trecutului financiar);
  • Codul de asigurări sociale (sau echivalentul din țara dvs.) și alte date cu relevanță fiscală;
  • Informații privind diversitatea (rasă sau origine etnică, credințe religioase sau similare, sănătatea fizică sau mentală, inclusiv informații legate de dizabilități);
  • Detalii legate de condamnări penale anterioare, dacă acestea sunt necesare pentru un post pentru care doriți să aplicați;
  • Detalii despre aranjamentele dvs. anterioare şi curente privind remunerația, pensiile și beneficiile;
  • Informaţii despre hotărâri privind îngrijirea copilului sau pensie alimentară (de exemplu, atunci când autorizaţi reţinerea din salariul dvs. a unor sume de bani pentru îngrijire copil sau când oferiţi aceste informaţii în mod voluntar).
  • Orientarea sexuală (de exemplu atunci când faceţi cunoscut acest lucru prin oferirea de informaţii privind persoana cea mai apropiată)
  • Informații despre interesele și nevoile dvs. privind viitoare angajări, atât colectate în mod direct, cât și deduse pe cale logică, de exemplu, din job-urile vizualizate sau din articolele citite pe site-ul nostru web sau în urma accesării linkurilor din emailurile noastre.
  • Informații suplimentare, pe care alegeți să ni le comunicați;
  • Informații suplimentare, pe care persoana care dă referințe pentru dvs. trebuie sa aleagă să ni le comunice despre dvs.;
  • Informații suplimentare pe care Clienții noștri ni le-ar putea comunica despre dvs. sau pe care le găsim din terțe surse, precum site-urile de job-uri;
  • Adresa IP;
  • Data, durata și frecvența cu care accesați serviciile noastre; și
  • Înregistrarea CCTV dacă frecventați sediul nostru.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că lista susmenționată de categorii de date cu caracter personal, pe care le colectam, nu este una exhaustivă.
 • Dacă veți accesa site-ul nostru sau orice alt link în mail trimis de noi vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Dacă doriți informații suplimentare în acest sens, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE POTENŢIAL CANDIDAT: În cazul în care considerăm că aţi putea să fiţi interesat sau aţi putea beneficia de serviciile noastre, vom colecta informaţii limitate despre dvs. care să ne ajute să evaluăm modul în care am putea să vă venim în ajutor. Aceste informaţii pot conţine numele dvs. si datele de contact, ca să putem să luăm legătura cu dvs. Este posibil să colectăm şi alte informaţii despre dvs., de exemplu, dacă v-am găsit căutând pe LinkedIn sau alte site-uri cu locuri de muncă, am putea să reţinem istoricul dvs. de muncă, informaţii despre nivelul educaţional, calificările, aptitudinile şi interesele dvs., precum şi informaţii suplimentare care pot fi incluse într-un profil sau CV pe care l-aţi încărcat pe unul din aceste site-uri.
 • Dacă veți accesa site-ul nostru, vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Dacă doriți informații suplimentare în acest sens, vă rugăm să accesați informațiile aici.   
 • DATE ANGAJAT TEMPORARDacă vă angajăm sau apelăm la serviciile dvs. în calitate de Angajat Temporar, în funcţie de situaţie şi de legislaţia şi regulamentele în vigoare în jurisdicţia respectivă, vom colecta toate sau o parte din datele dvs. cu caracter personal prezentate în continuare (suplimentar faţă de datele colectate despre Candidaţi) cu scopul de a asigura o bună derulare a Contractului pe Perioadă Determinată precum şi de îndeplinirea clauzelor contractuale şi a altor obligaţii care ne privesc şi care privesc şi Clienţii noştri, ca parte a Contractului semnat pe perioada determinată împreună cu îndeplinirea obligaţiilor către terţe părţi ca de ex autorităţi din domeniul fiscal şi agenţii guvernamentale. În unele jurisdicţii, unele dintre datele de mai jos nu pot fi prelucrate. Drept urmare, în astfel de cazuri, nu vom prelucra datele în acele jurisdicţii.
  • Numărul angajaţilor / alt identificator;
  • Locul dvs. de muncă sau locul de muncă al Clientului
  • Apartenenţa la un sindicat
  • Informaţii privind reclamaţii sau probleme disciplinare, reclamante de dvs. sau împotriva dvs. sau în care sunteţi sau aţi fost implicat într-un fel.
  • Informaţii privind orice concediu pe care l-aţi luat sau cerut pe durata Contractului pe perioada determinată, sau absenţe pe caz de boală inclusiv informaţii despre sănătate;
  •   Informaţii despre rezultatele dvs. pe durata derulării contractului pe perioadă determinată, inclusiv prime sau promovări care v-au fost atribuite, evaluarea performanţei împreună cu alte informaţii care au legătură cu angajarea dvs., interacţiunea cu colegii şi probleme ivite privind activitatea desfăşurată.
  • Informaţii despre călătoriile făcute
 • Vă rugăm să reţineţi că lista de mai sus cu categorii de date personale nu este una exhaustivă.
 • Pentru a putea să ne îndeplinim obligaţiile contractuale către dvs. şi alţii, avem nevoie de un număr de elemente din cele prezente în listă. Unele, de exemplu, sunt necesare pentru a avea o derulare mulţumitoare a Contractului pe durată delimitată ori pentru a putea ca noi să ne desfăşurăm activitatea.

În funcţie de tipul de date personale şi de condiţiile în care le prelucrăm, dacă refuzaţi să ne furnizați astfel de date, ne va fi imposibil să ne îndeplinim obligaţiile contractuale sau, în situaţie extremă, nu vom putea să continuăm derularea Contractului Temporar.  

 

 • DATE CLIENȚI: Datele pe care le colectăm despre Clienți sunt, de fapt, foarte limitate. În general, avem nevoie doar de datele de contact sau de datele unor persoane din organizația dvs. (precum nume, numere de telefon și adrese e-mail), pentru a ne asigura că putem să vă contactăm în legătură cu serviciile noastre, să ne asigurăm că relația noastră se derulează într-o manieră eficientă şi că, în anumite condiţii, asigură servicii angajaților noştri. De asemenea, deținem informații cu privire la activitatea dvs. online în legătură cu profilele unor Candidați sau alte materiale publicate de Hays, pe care le utilizăm pentru a ne asigura că comunicările de marketing cu dvs. sunt relevante și prompte. De asemenea, putem deține informații suplimentare, pe care cineva din organizația dvs. a ales să ni le divulge. În anumite circumstanțe, cum ar fi atunci când intrați în legătură cu echipele noastre de la Departamentul Financiar și Recuperarea creanțelor, convorbirile noastre telefonice cu dvs. pot fi înregistrate, în funcție de legislația și cerințele locale aplicabile. În cazul în care vom avea nevoie de orice fel de date cu caracter personal suplimentare, pentru orice motiv, vă vom înștiința.
 • Dacă veți accesa site-ul nostru sau linkuri în emailurile trimise de noi vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Dacă doriți informații suplimentare în acest sens, vă rugăm să accesați informațiile aici.

***

 • DATE PRIVIND FURNIZORII: Nu colectăm multe date despre Furnizori - trebuie doar să ne asigurăm că relația cu aceștia decurge eficient. Vom colecta date, precum nume, numere de telefon și adrese e-mail, pentru a avea persoane de contact în organizația dvs. De asemenea, vom colecta date bancare, pentru a vă putea plăti. De asemenea, putem deține informații suplimentare, pe care cineva din organizația dvs. a ales să ni le divulge. În anumite circumstanțe, cum ar fi atunci când intrați în legătură cu echipele noastre de la Departamentul Financiar și Recuperarea creanțelor, convorbirile noastre telefonice cu dvs. pot fi înregistrate, în funcție de legislația și cerințele locale aplicabile.
 • Dacă veți accesa site-ul nostru sau linkuri în emailurile trimise de noi vom colecta, de asemenea, anumite date despre dvs. Dacă doriți informații suplimentare în acest sens, vă rugăm să accesați informațiile aici.

***

 • PERSOANE ALE CĂROR DATE LE PRIMIM DE LA CANDIDAȚI ȘI DE LA PERSONAL, PRECUM PERSOANELE NUMITE PENTRU A DA REFERINȚE, PERSOANELE DE CONTACT ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI PERSOANELE AFLATE ÎN ÎNTREȚINERE: Tot ceea dorim să știm de la persoanele care dau referințe este confirmarea a ceea ce dvs. știți deja despre Candidatul nostru sau despre posibilul membru al Personalului, pentru ca acesta să obțină job-ul pe care și-l dorește. Persoanele care pot fi contactate în situații de urgență sunt persoane la care putem apela în cazul unei urgențe. Pentru a cere o recomandare, evident, vom avea nevoie de datele de contact ale persoanei desemnate pentru a da referințe (ex. nume, adresă e-mail și număr de telefon). De asemenea, vom avea nevoie de aceste date, atunci când Candidatul sau un membru al Personalului  nostru, v-a desemnat ca persoană de contact în situații de urgență, astfel încât să vă putem contacta în cazul unui accident sau al unei urgențe.
 • Vom colecta data dumneavoastră de naștere, detalii de contact și, posibil, informații referitoare la starea de sănătate în cazul în care un membru al Personalului nostru v-a menționat ca persoană aflată în întreținere sau orice alt fel de beneficiar al unui ajutor ce decurge din angajarea acestuia sau dacă un membru al Personalului nostru își exercită anumite drepturi de angajat. Am mai putea avea (prin deducție) informații limitate privind orientarea dumneavoastră sexuală, dacă un membru al Personalului nostru vă identifică drept soț sau partener atunci când vă menționează ca persoană aflată în întreținere, rudă apropiată sau contact în caz de urgență.

 

***

 • UTILIZATORII SITE-ULUI:Colectăm o cantitate limitată de date de la Utilizatorii site-ului nostru, pe care le folosim pentru a ne ajuta să îmbunătățim experiența dvs. ca utilizator al site-ului nostru și pentru a ne ajuta să gestionăm serviciile furnizate. Acestea conţin informații despre modul în care utilizați site-ul nostru, frecvența cu care accesați site-ul nostru, tipul dvs. de browser, locul din care vizualizați site-ul nostru, limba în care alegeți să-l vizualizați și perioadele de timp în care site-ul nostru atinge popularitatea maximă. Dacă ne contactați prin intermediul site-ului, de exemplu, utilizând funcția chat, vom colecta orice informații pe care ni le furnizați, de exemplu numele și datele dvs. de contact.
 • Dacă doriți mai multe informații cu privire la tipurile de date pe care le colectăm despre dvs., atunci când vizitați site-ul nostru web, vă rugăm să accesați informațiile aici.

****************************

CUM COLECTĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL? 

 • DATE CANDIDAȚI:Colectăm datele personale ale Candidaților, după cum urmează:
 1. Date personale, pe care dvs., Candidatul, ni le furnizați;
 2. Date cu caracter personal, pe care le primim din alte surse; și
 3. Date cu caracter personal, pe care le colectăm automat.

            Date personale pe care dumneavoastră ni le furnizați

 • Hays are nevoie să cunoască anumite informații despre dvs., pentru a putea furniza un serviciu adaptat. Astfel, vom fi în măsură să vă oferim cele mai bune oportunități, economisindu-vă timpul în care trebuie să parcurgeți informații despre job-uri și servicii, care nu sunt relevante pentru dvs.
 • Există numeroase moduri în care ne puteți comunica informații. Depinde doar care dintre acestea vi se potrivește. Acestea pot include:
  • Vă introduceți datele pe site-ul Hays sau prin intermediul unui formular de aplicație, ca parte din procesul de înregistrare;
  • Lăsați un CV hard copy la un eveniment de recrutare, târg de job-uri sau birou Hays;
  • Trimiteți prin e-mail CV-ul dvs sau alte informaţii unui consultant Hays sau participați la un interviu cu un consultant Hays;
  • Aplicați pentru job-uri printr-un portal de job-uri, care apoi vă redirecționează către site-ul Hays;
  • Vă introduceți datele personale într-un micro-site Hays; sau
  • Participați la un concurs organizat pe o rețea de socializare, precum Facebook sau Twitter (sau altele asemenea).

            Date cu caracter personal, pe care le primim din alte surse

 • Totodată, primim date cu caracter personal despre Candidați din alte surse. În funcție de circumstanțele relevante, de legislația și cerințele locale aplicabile, acestea vor include date cu caracter personal primite în următoarele situații:
  • Referenții dvs. pot dezvălui informații personale despre dvs.;
  • Clienții noștri, Furnizorii şi alţi Candidaţi pot partaja cu noi informații personale despre dvs.;
  • ;
  • Dacă accesați informațiile pe „Îmi place” pe pagina noastră de Facebook sau deveniți „urmăritorii” noștri pe Twitter (), vom primi informațiile dvs. personale de la aceste site-uri; și
  • Dacă ați fost redirecționat(ă) către noi de un furnizor de servicii RPO sau MSP, aceste firme ne pot comunica informații personale despre dvs.

Date cu caracter personal pe care le colectăm automat

 • Dacă accesați site-ul nostru sau citiți sau faceți accesați un e-mail de la noi, dacă este cazul și respectând legislația și cerințele locale, , de asemenea, vom colecta datele dvs., în mod automat, sau prin furnizarea acestora de către dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • DATE POTENȚIAL CANDIDAT: colectăm datele cu caracter personal ale Potenţialilor Candidaţi de la terţe părţi atunci când:
  • căutăm Potenţiali Candidaţi prin intermediul surselor terţe părţi, precum Linkedln şi alte site-uri de joburi, de pe care obţinem informaţii despre persoana dvs.
  • primim informaţii despre persoana dvs de pe Facebook sau Twitter dacă apăsaţi Like pe Facebook sau follow pe Twitter (sau dacă interacţionaţi similar cu noi pe medii de socializare); şi
  • primim datele dvs cu caracter personal de la RPO sau MSP în cazul în care aceştia vă direcţionează către noi.  

***

 

 • DATE ANGAJAT TEMPORAR: Dacă deveniţi angajatul nostru cu contract pe perioadă determinată, în mod direct, colectăm datele dvs personale (pe lângă informaţiile deja existente despre Candidaţi) după cum urmează:

1  Date cu caracter personal pe care ni le furnizaţi dvs; şi

2  Date cu caracter personal pe care le primim furnizate de alte surse.Mai jos aveţi detaliate aceste metode.

Date personale pe care ni le furnizaţi dvs

 • Hays are nevoie să deţină anumite despre dvs pentru a-şi îndeplini obligaţiile faţă de dvs, pentru a se asigura că dvs vă îndepliniți în mod corespunzător obligaţiile faţă de noi şi pentru a se asigura că ambele părţi ne îndeplinim obligaţiile faţă de alte părţi. Aceste informaţii ne vor da posibilitatea de a opera un Contract pe perioada determinată, cu tot ce presupune el.
 • Există mai multe modalităţi de a ne furniza datele dvs personale înafara celor oferite în calitate de Candidat. Acolo unde este cazul şi în acord cu legislaţia şi regulamentele în vigoare, acestea pot include:
  • atunci când completaţi formularele de înscriere la începutul activităţii desfăşurată pe perioadă determinată; sau
  • în şedinţe sau comunicări avute cu consultantul dvs, echipa noastră HR sau alţi colegi.

Date cu caracter personal primite din alte surse

 • Despre dvs putem colecta date şi din alte surse. În funcţie de circumstanţele relevante şi de cadrul legislativ si regulamente aplicabile, acestea pot fi reprezentate de date personale primite în următoarele feluri:
  • dacă aţi fost direcţionat către noi de o agenţie de recrutare sau altă agenţie de forţă de muncă;
  • informaţii obţinute despre dvs de la furnizori de servicii terţe părţi care au întreprins verificări cu privire la persoana dvs în numele nostru la începutul contractului semnat pe perioadă determinată;
  • colegii dvs ne pot furniza informaţii personale referitoare la persoana dvs
  • personalul medical poate (în anumite situaţii deosebite) să ne pună la dispoziţie  informaţii despre persoana dvs 
  • furnizorii dvs de pensii şi plăţi poate să ne ofere informaţii personale despre dvs; şi
  • alte terţe părţi precum autorităţile fiscale pot să ne pună la dispoziţie date cu privire la dvs. 

   

 • *DATE CLIENȚI:Colectăm datele cu caracter personal ale Clienților în următoarele  moduri:
 1. Date cu caracter personal, pe care le primim direct de la dvs.;
 2. Date cu caracter personal, pe care le primim din alte surse; și
 3. Date cu caracter personal, pe care le colectăm automat.

            Date cu caracter personal, pe care le primim direct de la dvs.

 • Atât noi, cât și dvs. avem același obiectiv - acela de a ne asigura că aveți cel mai bun personal pentru şi la sediul organizației dvs. Vom primi date direct de la dvs. în două moduri:
  • Dacă ne contactați dvs. în mod proactiv, de regulă prin telefon sau e-mail; și/sau
  • Dacă vă contactăm noi, prin telefon sau e-mail sau, într-un mod mai general, prin activitățile de dezvoltare a afacerii consultanților noștri.

            Date cu caracter personal, pe care le primim din alte surse

 • Atunci când este cazul și în conformitate cu legile și cerințele locale, vom obține mai multe informații despre dvs. sau colegii dvs. din alte surse, în general prin intermediul unor rapoarte de evaluare sau al unor rapoarte de studii de piață,:
  • De la terți furnizori de servicii de cercetare de piață și analizând canalele media online și offline (lucru pe care le vom face noi înșine, sau pentru care putem contracta alte organizații);
  • Din liste de delegați de la toate evenimentele relevante; și
  • Din alte surse limitate și de la terțe părți (de exemplu, de la Candidații noștri, în măsura în care aceștia ne furnizează detaliile dvs., pentru a acționa în calitate de persoană care dă referințe pentru ei ori când răspund la o anumită comandă). 

Date cu caracter personal, pe care le colectăm prin intermediul site-ului nostru web sau linkuri aflate în emailuri 

 • Dacă accesați site-ul nostru sau citiți sau accesați un e-mail de la noi, dacă este cazul și respectând legislația și cerințele locale, , de asemenea, vom colecta datele dvs., în mod automat, sau prin furnizarea acestora de către dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați informațiile aici.

***

 • UTILIZATORII SITE-ULUI WEB: Atunci când vizitați site-ul nostru, există anumite informații, pe care le vom colecta în mod automat, fie că decideți sau nu să utilizați serviciile noastre.  Mai exact, adresa dvs. IP, data, durata și frecvența cu care accesați site-ul nostru, modul în care navigați în conținutul site-ului precum şi alte date tehnice De asemenea, colectăm date de la dvs. atunci când ne contactați prin intermediul site-ului, de exemplu utilizând funcția chat.
 • Colectăm datele dvs. în mod automat prin cookies, conform setărilor referitoare la cookies din browserul dvs. Dacă sunteți, totodată, Candidat, Potenţial Candidat sau Client Hays, vom utiliza datele din utilizarea site-ului nostru web, pentru a îmbunătăți alte aspecte ale comunicării noastre cu dvs. sau ale serviciilor pe care vi le oferim. Dacă doriți să aflați mai multe despre cookies, inclusiv despre modul în care le utilizăm și ce opțiuni aveți, vă rugăm să accesați informațiile aici.

*****************************

CUM UTILIZĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

După ce am obținut date despre dvs., le utilizăm în mai multe moduri.

Mai jos, găsiți câteva detalii despre fiecare:

            Activități de recrutare

 • Evident, principalul nostru domeniu de activitate este recrutarea - conectarea Candidaților potriviți cu job-urile potrivite. Mai jos am enumerat diferite moduri în care vom utiliza și prelucra datele dvs. cu caracter personal în acest scop, dacă acest lucru este adecvat și în conformitate cu legislația și cerințele locale. Vă rugăm să aveți în vedere că această listă nu este exhaustivă.
  • Colectarea datelor dvs. de la dvs. și din alte surse, precum LinkedIn;
  • Stocarea datelor dvs. (și actualizarea lor, atunci când este necesar) în baza noastră de date, pentru a vă putea contacta în legătură cu recrutarea;
  • Furnizarea către dvs. a serviciilor noastre de recrutare și facilitarea procesului de recrutare;
  • Evaluarea datelor despre dvs. în raport cu pozițiile vacante, care considerăm că pot fi potrivite pentru dvs.;
  • Transmiterea informațiilor despre dvs. către Clienți, pentru a aplica la job-uri sau a evalua eligibilitatea dvs. pentru anumite job-uri;
  • Sprijinirea dvs. în depunerea CV-ului, aplicarea online pentru job-uri sau abonarea la sisteme de notificare despre job-uri, despre care credem că v-ar putea interesa;
  • Vă ajutăm să participați la sesiuni de formare profesională specializată online;
  • Vă ajutăm să participați la caracteristici interactive ale serviciilor noastre, atunci când alegeți să faceți acest lucru;
  • Îndeplinim obligațiile care ne revin din orice contract pe care l-am încheiat cu dvs.;
  • Îndeplinim obligațiile care ne revin din orice contract încheiat între Hays și o terță parte, în legătură cu recrutarea dvs.;
  • Facilitarea calculului salarial realizat de noi și facturarea proceselor;
  • Realizarea de studii privind satisfacția clienților;
  • Verificarea datelor furnizate de dvs., sau solicitarea unor informații (ca, de exemplu, referințe, calificări și eventuale condamnări penale anterioare, dacă acest lucru este adecvat și în concordanță cu legislația locală);
  • Respectarea obligațiilor noastre legale în legătură cu detectarea infracțiunilor sau colectarea de impozite și taxe;
  • Prelucrarea datelor dvs. pentru a vă putea trimite materiale de marketing adecvate, relevante, sau alte comunicări, care credem că v-ar putea interesa; și
  • Efectuarea unor activități de evaluare și dezvoltare (cum ar fi evaluările psihometrice sau testarea unor aptitudini) în anumite jurisdicții în care funcționăm – Pentru mai multe informații privind jurisdicția dumneavoastră, vă rugăm accesați informațiile aici.
 • Vom utiliza datele personale pentru scopurile de mai sus, dacă vom considera că acest lucru este necesar în interesul nostru legitim. Dacă doriți să știți mai multe despre ce înseamnă acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici. Dacă această situație vă nemulțumește, în anumite împrejurări aveți dreptul de a vă opune și puteți afla mai multe despre cum și când puteți face acest lucru aici.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, respectăm cerințe legislative locale suplimentare. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.

            Activități de marketing

 • Periodic, vom trimite informații, pe care credem că le veți găsi interesante, sau vă putem solicita ajutorul, pentru a conecta alți Candidați cu anumite job-uri. În particular, vom utiliza datele în scopurile enumerate mai jos, dacă este cazul și în conformitate cu legislația și cerințele locale. Vă rugăm să aveți în vedere că această listă nu este exhaustivă. În următoarele scopuri:
  • pentru a putea dezvolta și promova pe piață alte produse și servicii;
  • pentru a aduce în atenția dvs., întreaga noastră gamă de servicii de recrutare (angajare permanentă, temporară, pe bază de contract, reintegrare profesională, programe MSP și servicii RPO);
  • pentru a vă trimite informații cu privire la rapoarte, promoții, oferte, networking și evenimente dedicate clienților, precum și informații generale despre sectoarele de activitate care credem că v-ar putea interesa;
  • pentru a afișa extrase promoționale din datele dvs. pe site-ul(urile) Hays sub forma unei povești de succes (doar în cazul în care am obținut consimțământul dvs. expres să facem acest lucru); și
  • pentru a vă furniza informații cu privire la anumite reduceri de preț și oferte, pentru care sunteți eligibil, în baza relației dvs. cu Hays.
 • Avem nevoie de consimțământul dvs. pentru unele aspecte ale acestor activități, care nu sunt acoperite de interesele noastre legitime (în special, pentru colectarea de date prin cookies, și livrarea către dvs. a unor materiale de marketing direct privind serviciile noastre, prin canalele digitale) și, în funcție de situație, vom solicita acest lucru printr-o alegere de tipul „opt-in” sau „soft-opt-in” (pe care le vom explica mai jos). Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, respectăm, în plus, cerințe legislative locale. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.
 • Consimțământul „soft-opt-in” este un tip special de consimțământ, care se aplică atunci când am obţinut datele dvs personale cu ocazia unei interacţiuni anterioare cu firma noastră  (de exemplu, prin depunerea unei aplicații pentru un job sa a unui CV, sau înregistrând un post vacant, care este necesar a fi ocupat), iar noi promovăm prin internet alte servicii, asociate recrutării, pe cont propriu. În baza consimțământului „soft-opt-in”, vom considera că v-ați dat consimțământul, până când refuzaţi sau exprimați opțiunea opt-out (şi vă vom aminti de acest drept de a face acest lucru în fiecare mesaj de marketing electronic pe care vi-l trimitem) Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru este benefic, deoarece ne permite să asigurăm informații care credem că prezintă interes pentru dumneavoastră, să vă propunem alte job-uri, alături de cel specific, pentru care ați aplicat, ceea ce duce la creșterea semnificativă a probabilității de a vă găsi un nou post..
 • Pentru alte tipuri de marketing electronic, suntem obligaţi să obţinem consimţământul dvs explicit. Dacă doriți să știți mai multe despre modul în care obținem consimțământul, vă rugăm să accesați informațiile aici. Dacă nu sunteți mulțumit cu abordarea noastră de marketing, aveți dreptul de a alege „opt aut” sau de a vă  retrage oricând consimțământul și puteți afla mai multe despre modul în care puteți face acest lucru aici. Nimeni nu este perfect, chiar dacă cu toții încercăm să fim astfel. Dorim să vă aducem la cunoștință că, chiar dacă ați optat sa vă excludem din comunicările noastre de marketing prin centrul nostru de preferințe, este posibil ca datele dvs. să fie recapturate din surse publice, în cadrul unei campanii de marketing independente. Vom încerca să ne asigurăm că acest lucru nu se întâmplă, însă dacă se va întâmpla, ne cerem scuze. Vă cerem doar, ca în acest caz, să optați din nou pentru a vă exclude.
 • Întreaga noastră activitate de marketing se bazează pe faptul că noi credem că vom deservi cel mai bine interesele Clienților și Candidaților noștri, dar știm că nu întotdeauna vom reuși să-i mulțumim chiar pe toți. Vom utiliza datele dvs., pentru a vă arăta materiale publicitare Hays și alt conținut, de pe alte site-uri, ca de exemplu, Facebook. Dacă nu doriți să utilizăm în acest mod datele dvs., vă rugăm să deselectați opțiunea „Advertising Cookies”(consultați Politica noastră privind elementele cookies).Chiar și în cazul în care ați de-selectat opțiunea „Advertising Cookies”, încă este posibil să vedeți un material publicitar Hays, însă în acest caz acesta nu a fost direcționat către dvs. personal, ci mai curând către o audiență anonimă.

            Monitorizarea egalității de șanse și alte date personale sensibile 

 • Ne angajăm să ne asigurăm că procesele noastre de recrutare sunt în linie cu politica noastră privind egalitatea de șanse. Unele dintre datele le vom colecta (în împrejurări adecvate și conform legislației și cerințelor locale) despre dvs. intră în categoria „informații despre diversitate”. Acestea pot fi informații despre apartenența dvs. etnică, sex, dizabilități, vârstă, orientare sexuală, convingeri religioase sau alte credințe similare și/sau apartenență social-economică. Această categorie de informaţii mai este considerată şi categorie sensibilă iar în cazul ei se aplică reguli uşor mai stricte de protejare. 
 • Atunci când este cazul și în conformitate cu legislația și cerințele locale, vom utiliza aceste informații în mod anonimizat, pentru a supraveghea conformarea noastră cu politica egalității de șanse. De asemenea, vom divulga aceste date (anonimizate în mod adecvat, acolo unde este cazul) Clienților, (inclusiv către auditori interni sau externi) acolo unde acest lucru este necesar contractual sau atunci când Clientul cere în mod specific aceste informații, pentru a putea răspunde necesităților propriilor procese de angajare.
 • Vom colecta alte date personale din categoria sensibile/deosebite despre persoana dvs precum cele legate de sănătate sau religie dacă este cazul şi permite legislaţia locală. În astfel de cazuri, vom utiliza aceste date pentru a îndeplini obligaţiile contractuale ca de ex calcularea dreptului la concediu anual sau pentru a face modificări necesare pentru Candidaţi sau Angajaţii Temporari. În cazul în care doriţi să aflaţi mai multe despre cadrul legislativ în baza căruia prelucrăm categoria de informaţii considerate sensibile sau de categorie specială, vă rugăm click aici.
 • Putem să colectăm informaţii privind condamnări penale în baza cadrului legislativ în vigoare în zonă. În astfel de cazuri, avem nevoie de consimţământul dvs clar exprimat ca să facem acest lucru. Vom solicita  consimțământul, oferindu-vă posibilitatea unei alegeri de tip opt-in. Aceasta înseamnă că va trebui să ne spuneți, în mod explicit și clar, că sunteți de acord să colectăm și să utilizăm aceste informații.
 • .
 • Dacă doriți mai multe informații cu privire la consimțământ, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, se aplică reguli diferite cu privire la datele sensibile/de categorie specială. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.

Pentru a ne ajuta să formulăm, exercităm sau să ne apărăm împotriva unor acțiuni în instanță.

 • În unele situații mai puțin obișnuite, vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru a formula, exercita sau a ne apăra împotriva unor acțiuni în instanță.

Elaborarea de profiluri

 • Elaborarea de profile reprezintă un tip de prelucrare care implică utilizarea de către noi a informaţiilor pe care le colectăm despre dvs cu scopul de a construi un „profil” despre dvs. Acest lucru ne ajută să ne facem o idee mai bună despre cum sunteţi şi care sunt ariile dvs de interes, ceea ce vă place sau displace, toate ajutându-ne să vă oferim cele mai bune servicii posibile.
 • Iată cum putem utiliza elaborarea de profile:
 1. Personalizare
 • Dorim să fim siguri că avem cea mai bună comunicare posibilă şi că ne îmbunătăţim informaţiile pe care vi le oferim prin intermediul serviciilor dvs, website li prezenţa online. Pentru elaborarea de profile, folosim metode care implică analiza datelor dvs personale cu scopul de a vă înţelege mai bine şi de a vă identifica aria de interes, pasiunile şi preferinţele (un astfel de exemplu este atunci când daţi click pe un buton pe ceva de pe site-ul nostru, reţinem acel lucru ca un posibil indicator al preferinţelor dvs). Folosim metodele de elaborare de profiluri pentru a vă plasa pe dvs şi profilul de Candidat în grupuri sau segmente cu alţi Candidaţi, în baza intereselor, pasiunilor, atributelor şi/sau preferinţelor astfel încât să putem:
  • Să vă trimitem emailuri personalizate (care de exemplu să poată să reflecte ce credem noi că sunt preferinţele dvs);
  • Să facem recomandări pentru conţinutul editorialist care considerăm că v-ar interesa (de ex rapoarte despre dezvoltarea în ţara dvs);
  • Să vă trimitem comunicate de marketing personalizate sau mai relevante (cu conţinuturi care pot, de ex, să reflecte cum aţi răspuns sau cum aţi reacţionat la cele pe care vi le-am trimis cu alte ocazii).
 1. Selecţie şi ierarhie
 • Putem să utilizăm metode de elaborării de profile care să se bazeze pe analiza datelor dvs personale şi/sau plasarea dvs şi a profilului dvs de Candidat în grupe sau segmente bazate pe interese, obiceiuri, atribute şi/sau preferinţe, cu scopul de a veni în întâmpinarea consultanţilor în luarea deciziilor. De exemplu, putem să rulăm datele dvs personale în sistemul nostru pentru a stabili cât mai exact posibil cât de bine vă potriviţi pentru un loc vacant. Acest lucru ne ajută să optimizăm distribuirea profilelor Candidaţilor pentru posturile care există şi îmbunătăţeşte succesul şi eficienţa procesului de recrutare.
 • Mai exact, putem să utilizăm aceste metode de elaborare de profiluri pentru ca să putem:
  • Să vă plasăm pe dvs şi pe alţi Candidaţi în selecţii privind un anumit loc de muncă pe baza criteriilor descrise, care permit consultanţilor să găsească într-un mod mai eficient cel mai potrivit Candidat pentru locul de muncă; şi
  • Să vă propună posturi în baza intereselor, obiceiurilor, atributelor şi/sau a preferinţelor, superioare în comparaţie cu alţi Candidaţi.
 • Vom utiliza metodele de elaborare profiluri în strânsă legătură cu datele dvs personale dacă vom considera că acest lucru este necesar în interesul nostru legitim. Dacă doriți să știți mai multe despre ce înseamnă acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici. Dacă această situație vă nemulțumește, în anumite împrejurări aveți dreptul de a vă opune și puteți afla mai multe despre cum și când puteți face acest lucru aici.
 1. Luarea de decizii în mod automat
 • În ultima vreme devine disponibilă o tehnologie nouă şi mai bună pe care o vom utiliza pentru a vă ajuta cât mai bine cu putinţă.
 • Folosim sisteme cu inteligenţă informatizată sau artificială, care pot să conţină sisteme furnizate de terţe părţi, pentru a analiza datele pe care le avem despre dvs şi alţi Candidaţi şi pentru a lua decizii despre dvs în baza acestor date. Acest lucru implică introducerea  datelor cu scopul de a ne propune cea mai buna selecţie pentru un post anume. O astfel de tehnologie ar trebui să aibă ca rezultat reducerea semnificativă a timpului alocat deciziei dacă un Candidat este sau potrivit pentru un loc de muncă. În schimb, această tehnologie schimbă procesul de recrutare într-unul eficient şi mai bun care, sperăm, va îmbunătăţi experienţa dvs cu firma noastră.
 • Utilizăm luarea de decizii în mod automat cu privire la datele dvs cu caracter personal acolo unde considerăm că este necesar pentru realizarea etapelor preliminare semnării contractului abordate la cererea dvs. Dacă doriţi mai multe informaţii, click aici.

Reţineţi că în anumite zone în care funcţionăm, respectăm legislaţia si regulamentele în vigoare. Pentru mai multe informaţii privind jurisdicţia dvs, click aici.

***

 

 • DATE POTENŢIAL CANDIDAT: Utilizăm datele personale ale Potenţial Candidat pentru a stabili dacă aţi fi sau dacă aţi beneficia de serviciile noastre, precum şi pentru a evalua dacă şi cum am putea sa fim capabili să vă ajutăm. Dacă considerăm că putem să vă ajutăm, vom folosi datele dvs de contact pentru a lua legătura cu dvs şi de a afla dacă sunteţi interesat de serviciile noastre (de obicei prin mail).
 • Pentru ca noi să facem acest lucru, este posibil:
  • Să colectăm datele dvs personale;
  • Să stocăm informaţiile (şi să le actualizăm atunci când e necesar) în baza noastră de date pentru ca să putem să vă contactăm despre serviciile noastre;
  • Să revizuim informaţiile pentru a găsi dacă şi cum ar putea să vă fie de folos serviciile noastre; şi
  •  Să vă contactăm în legătură cu serviciile noastre

***

 

 • DATE ANGAJAT TEMPORAR: Dacă sunteţi angajat temporar, vom colecta datele dvs în cinci moduri principale:
  • Pentru a avea o derulare fără probleme a contractului, inclusiv toate activităţile care necesită să fie făcute într-o relaţie obişnuită de acest tip, ca de exemplu:
   • Facilitarea statelor de plată şi procesarea facturilor, dacă este permis în jurisdicţia dvs
   • Stabilirea clauzelor contractuale pe durata angajării temporare
   • Păstrarea unei înregistrări a promovărilor, măririlor de salarii sau a bonusurilor pe care le primiţi.
  • Evaluarea rezultatelor dvs
  • Unde e cazul, prin Monitorizarea egalităţii şanselor
  • Ajutorul pentru noi în formularea, exercitarea sau apărarea împotriva unor acţiuni în instanţă;  şi
  • Ajutorul pentru noi ca să vă ajutăm să înţelegeţi obligaţiile noastre legale dacă suferiţi  de o boală sau de un handicap.
 • Unele informaţii mai detaliate despre modul în care datele dvs sunt prelucrate conform ultimelor 3 puncte pot fi accesate în Recruits Privacy Policy. De exemplu, pe parcursul procesului de înscriere la Hays, Angajaţii temporar vor beneficia de acelaşi tip de proces de recrutare pentru că astfel de posturi vor fi procesate în modurile descrise în Recruits Privacy Policy (link). Considerăm că nu sunteţi un „Recrut” în sensul dat de Politică însă având în vedere că utilizăm datele într-un mod similar, în aceleaşi scopuri, ne-am gândit că nu veţi avea nimic împotrivă şi să vă uitaţi rapid la această politică dacă sunteţi interesat de un nivel mai ridicat al detalierii.

 

***

Mai jos, găsiți câteva detalii despre fiecare:

            Activități de recrutare 

 • Evident, principalul nostru domeniu de activitate este recrutarea, prin: (i) oferirea de Candidați; (ii) servicii RPO; și (iii) programe MSP. Am enumerat mai jos diferitele moduri în care utilizăm datele dvs., pentru a facilita acest lucru.
  • Stocarea datelor dvs. (și actualizarea lor, atunci când este necesar) în baza noastră de date, pentru a vă putea contacta în legătură cu activitățile de recrutare;
  • Păstrarea unor înregistrări ale conversațiilor și întâlnirilor noastre, pentru avă putea furniza servicii adaptate;
  • Realizarea unor studii privind satisfacția clientului; și
  • Prelucrarea datelor dvs. în scopul realizării unor campanii de marketing adresate unui public-țintă legate de serviciile noastre;
 • De asemenea, furnizăm servicii către angajaţii dvs precum cursuri de formare pentru personalul formator care lucrează pentru Clienţii noştri î sectorul educaţional, care ne va solicita utilizarea datelor lor personale în vederea acordării lor a accesului la aceste servicii
 •  Vom utiliza datele personale pentru aceste scopuri, dacă vom considera că acest lucru este necesar în interesul nostru legitim. Dacă doriți să știți mai multe despre ce înseamnă acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Dacă această situație vă nemulțumește, în anumite împrejurări aveți dreptul de a vă opune și puteți afla mai multe despre cum și când puteți face acest lucru aici.

 

            Activități de marketing 

 • În funcție de orice legi și cerințe locale aplicabile, nu vă vom cere consimțământul, bineînțeles, atunci când trimitem materiale de marketing, precum Indicele realizat de noi, pe plan global, cu privire la abilități (Global Skills Index) către o adresă poștală corporativă sau către o adresă e-mail.
 • Dacă nu sunteți mulțumit cu acest lucru, aveți dreptul de a vă dezabona de la primirea unor materiale de marketing de la noi și puteți afla aici mai multe, despre cum puteți face acest lucru.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, respectăm, în plus, cerințe legislative locale cu privire la activitățile de marketing. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.

 

Pentru a ne ajuta să formulăm, exercităm sau să ne apărăm împotriva unor acțiuni în instanță.

 • În unele situații mai puțin obișnuite, vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru a formula, exercita sau a ne apăra împotriva unor acțiuni în instanță.

***

 • DATE PRIVIND FURNIZORII: Ne dăm seama că, probabil, sunteți ocupat și nu dorim să vă contactăm cu privire la tot felul de chestiuni. Pentru a găsi un echilibru just, vom utiliza informațiile dvs. doar pentru a: 
  • Stoca (și actualiza, atunci când este necesar) datele dvs. în baza noastră de date, pentru a vă putea contacta în legătură cu acordurile încheiate cu dvs.;

 

  • Vă oferi servicii și a obține sprijin și servicii de la dvs.;

 

  • Executa anumite obligații legale;

 

  • Ne ajuta în realizarea unor campanii de marketing adecvate, care se adresează unui public-țintă; și

 

  • În circumstanțe mai puțin obișnuite, pentru a ne ajuta să formulăm, exercităm sau să apărăm acțiuni în instanță.
 • Vom utiliza datele personale pentru aceste scopuri, dacă vom considera că acest lucru este necesar în interesul nostru legitim. Dacă doriți să știți mai multe despre ce înseamnă acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Bineînțeles, nu vă vom cere consimțământul atunci când trimitem materiale de marketing către o adresă poștală corporativă sau către o adresă e-mail.
 • Dacă această situație vă nemulțumește, în anumite împrejurări aveți dreptul de a vă opune și puteți afla mai multe aici despre cum puteți face acest lucru.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, respectăm cerințe legislative locale suplimentare. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.

***

 • PERSOANE ALE CĂROR DATE LE PRIMIM DE LA CANDIDAȚI ȘI DE LA PERSONAL, PRECUM PERSOANELE NUMITE PENTRU A DA REFERINȚE, PERSOANELE DE CONTACTAT ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI PERSOANELE AFLATE ÎN ÎNTREȚINERE: Vom utiliza informațiile pe care Candidații noştri ori membrii Personalul  nostru ni le dau cu privire la dvs., doar în următoarele scopuri: 
  • În cazul în care Candidații sau membrii Personalului nostru vă indică, în formularul nostru, ca persoană care poate fi contactată într-o situație de urgență, vă vom contacta doar în cazul unui accident sau al unei urgențe, care afectează respectivul candidat sau angajat; sau
  • Dacă ați fost indicat de un membru al Personalului sau de către Angajatul Temporar ca rudă apropiată sau ca persoană aflată în întreținere sau alt tip de beneficiar, vă vom stoca datele personale pentru a asigura că înregistrările personale ale acelui membru al Personalului sau al Angajatului Temporar unt corecte și vă vom utiliza datele personale când este necesar pentru a asigura beneficiile angajatului și plata salariului și vom dezvălui datele dumneavoastră entităţii care asigură beneficiile.
  • Dacă ați fost indicat(ă) de către un Candidat sau de un potențial membru al Personalului ca persoană care poate da referințe, vă vom contacta pentru a solicita aceste referințe sau pentru a vă oferi datele către o terţă parte ca să facă acest lucru în locul nostru. Atunci când vi se solicită o referinţă în baza experienţei drept Candidat, şi când considerăm că aţi putea să fiţi interesat în a deveni Clientul nostru, este posibil ca noi să utilizăm datele dvs pentru a vă contacta în această calitate nouă.
 • Vom utiliza datele personale pentru aceste scopuri, dacă vom considera că acest lucru este necesar în interesul nostru legitim sau în conformitate cu dreptul muncii aplicabil. Dacă doriți să știți mai multe despre ce presupune acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Dacă această situație vă nemulțumește, aveți dreptul de a vă opune și puteți afla mai multe aici despre cum puteți face acest lucru.

***

 • UTILIZATORII SITE-ULUI WEB: Utilizăm datele dvs. pentru a putea îmbunătăți experiența dvs. ca utilizator al site-ului nostru, de exemplu analizând criteriile recente de căutare a unui job, pentru a putea să vă prezentăm job-uri sau Candidați de care credem că ați fi interesat(ă).
 • Dacă doriți să aflați mai multe despre cookies, inclusiv despre modul în care le utilizăm și ce alegeri aveți la dispoziție, vă rugăm să accesați informațiile aici.

******************************

CUI ÎI COMUNICĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

 • Dacă este cazul și în conformitate cu legislația și cerințele locale, vom  comunica datele cu caracter personal în diferite moduri și din diferite motive următoarelor categorii de persoane:
  • Oricăreia dintre companiile din grupul nostru;
  • Colegi în cadrul Hays (aici intră şi colegi din birouri aflate în străinătate)
  • Angajaţilor temporar şi în limitele situaţiei în cauză, personalului medical precum Medic Generalist sau specialistului în medicina muncii
  • Angajaţilor temporar, Clientului acolo unde dvs în calitate de Angajat temporar munciţi sau veţi munci.
  • Angajaţilor temporar, potenţialilor angajaţi (de exemplu, atunci când se oferă o referinţă, unde este permis de către cadrul legislativ din zonă);
  • Persoanelor și organizațiilor care dețin informații legate de referința dvs. sau de cererea dvs. de a lucra cu noi, cum ar fi actualii, foștii sau potențialii angajatori, educatori sau organisme de examinare și agențiile de angajare și recrutare;
  • Organelor fiscale, de audit sau altor organisme, atunci când credem, cu bună credință, că legea sau alte reglementări legale ne cer să comunicăm aceste date (de exemplu, ca urmare a cererii unui organ fiscal sau în legătură cu orice litigiu anticipat);
  • Furnizorilor de servicii - (fie că sunt terţe părţi sau companii din cadrul grupului nostru), care realizează acțiuni în numele nostru (inclusiv consultanților externi, asociaților în afaceri și consilierilor profesionali, ca de exemplu, avocaților, auditorilor și contabililor, funcţii de administrare, funcțiunilor de suport tehnic și consultanților IT, care realizează activități de testare și dezvoltare pe Sistemele noastre informatice);
  • Furnizorilor de servicii IT externalizate și furnizorilor de servicii de stocare de documente - terțe părți, atunci când avem încheiat un acord de prelucrare adecvat (sau o protecție similară);
  • Platformelor și furnizorilor de tehnologii de marketing;
  • În cazul Candidaților: potențialilor angajatori și alte agenții/organizații de recrutare, pentru a crește șansele găsirii unui loc de muncă;
  • În cazul Candidaților: terțelor părți partenere, site-uri cu locuri de muncă, platforme cu joburi,  portaluri de job-uri, furnizorilor de programe şi baze de date care utilizează cloud atunci când considerăm că acest lucru vă va îmbunătăți șansele găsirii unui job potrivit sau va îmbunătăţi procesele de recrutare în general;
  • În cazul Candidaților: Furnizorilor MSP, ca parte a programelor MSP ale clienților noștri;
  • În cazul Candidaților și al persoanelor care pot da referințe pentru Candidații noștri și pentru potențialii membrii ai Personalului: terțelor părți, cu care avem încheiate acorduri, pentru furnizarea unor servicii de verificare a referințelor, calificărilor și condamnărilor penale, în măsura în care aceste verificări sunt adecvate și în concordanță cu legislația locală;
  • În cazul Candidaţilor şi a persoanelor care pot oferi referinţe despre aceşti: auditori interni şi externi ai Clienţilor noştri atunci când suntem solicitaţi să le oferim şi lor aceste informaţii la cerere cu scopul de a ne îndeplini obligaţiile contractuale şi legale.
  • În cazul Candidaţilor: terţe părţi care ne ajută prin dezvoltarea de servicii şi proceduri în vederea optimizării procesului de selecţie a Candidatului în scopul îmbunătăţirii calităţii şi eficienţei serviciilor de recrutare.
  • În cazul în care Hays fuzionează sau este cumpărată de o altă companie în viitor (sau se află în discuții semnificative în legătură cu o astfel de posibilitate), vă putem comunica datele personale noilor proprietari ai companiei.

 

*******************************

CUM PĂSTRĂM ÎN SIGURANȚĂ DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

 • Ne angajăm să luăm toate măsurile rezonabile și adecvate, pentru a proteja informațiile personale pe care le deținem împotriva unor abuzuri, pierderi sau a accesului neautorizat. Facem acest lucru având implementate o serie de măsuri tehnice și organizaționale adecvate. Acestea includ măsuri în cazul oricărei suspectări de încălcare a securității datelor.
 • În cazul în care suspectați orice utilizare abuzivă sau pierdere sau acces neautorizat la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne anunțați imediat. Detalii despre cum ne puteți contacta, veți găsi aici.

 

********************************

PENTRU CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

 • Dacă sunteţi Client sau Furnizor vom păstra datele dvs personale cu scopul de a vă oferi servicii sau de a primi servicii din partea dvs, ori pentru a vă pune la dispoziţie informaţii despre serviciile noastre de care credem că veţi fi interesat. În cazul în care vă exprimaţi în mod clar dezinteresul faţă de serviciile noastre, atunci vom șterge date dvs personale din sistemele noastre cu excepția cazului în care considerăm, cu bună credință, că legislația sau o altă reglementare ne cere să le păstrăm (de ex, din cauza obligaţiilor noastre către autorităţile fiscale sau legat de vreun litigiu anticipat).
 • Dacă sunteţi Potențial Candidat sau Candidat vom şterge datele dvs personale din sistemele noastre dacă nu am avut un contact relevant cu dvs. (sau, după caz, cu compania pentru care sau cu care lucrați) pe o perioadă de doi ani, (cu excepția cazului în care considerăm, cu bună credință, că legislația sau o altă reglementare ne cere să le păstrăm). După expirarea acestei perioade, este probabil că datele dvs. nu vor mai fi relevante pentru scopul pentru care au fost colectate.
 • În ceea ce priveşte Clienţii sau Furnizorii, în cazul în care aţi menţionat în mod expres în calitate de Potenţial Candidat sau Candidat că nu preferaţi să vi se reţină datele personale, atunci le vom şterge din Sisteme cu excepția cazului în care considerăm, cu bună credință, că legislația sau o altă reglementare ne cere să le păstrăm (de ex, din cauza obligaţiilor noastre către autorităţile fiscale sau legat de vreun litigiu anticipat.
 • Pentru acei Candidați ale căror servicii sunt furnizate prin intermediul unei companii terțe sau al unei alte entități, „contact relevant” cu dvs. înseamnă contat relevant cu compania sau cu entitatea care vă furnizează serviciile. Dacă suntem notificați de respectiva companie sau entitate că nu mai are acea relație cu dvs., vă vom păstra datele timp de cel mult doi ani din acel moment sau, dacă avem contact relevant cu dvs. mai târziu, pentru o perioadă de doi ani din momentul în care avem contact relevant direct cu dvs.
 • Când spunem „contact relevant”, ne referim, de exemplu, la comunicarea (verbală sau scrisă) dintre noi, sau la faptul că dvs. utilizați activ serviciile noastre online.
 • În cazul în care sunteţi un Potenţial Candidat, vom considera ca fiind un contact relevant pentru noi atunci când luăm pentru prima dată legătura privind serviciile noastre. Dacă sunteți Candidat, vom considera ca fiind contact relevant cu dvs., dacă depuneți un CV actualizat pe site-ul nostru sau participați la oricare dintre sesiunile noastre de formare online. De asemenea, vom considera ca fiind un contact relevant, dacă comunicați cu noi despre potențiale roluri, pe cale verbală sau scrisă sau accesați informațiile pe oricare dintre comunicările noastre de marketing. Primirea, deschiderea sau citirea de către dvs. a unui e-mail sau a altui mesaj digital de la noi, nu va trece drept contact relevant - acest lucru se va întâmpla doar în cazul în care accesați link-uri sau ne răspundeți în mod direct.
 • Dacă deveniţi Angajat Temporar în mod direct, vom prelucra datele dvs automat pe durata desfăşurării relaţiei contractuale şi vom păstra datele cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp după încetarea ei. Durata perioadei depinde de tipul de date, de nevoile activităţii noastre şi de alte regulamente sau cadre legale în vigoare care ne pot impune să păstrăm aceste date pe o anumită durată în timp. De ex, este posibil să ni se ceară să păstrăm datele personale cu scopul raportărilor fiscale sau pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităţilor fiscale. Este posibil ca să le păstrăm în cazul în care ele devin relevante într-un eventual litigiu. În jurisdicţiile care o permit, vom păstra datele dvs personale pentru a putea, la o adică, să vă oferim referinţe dvs sau unui viitor angajator.
 •  La stabilirea duratei optime privind diferite tipuri de date personale, întotdeauna luăm în considerare cantitatea, tipul şi sensibilitatea datelor în cauză, posibilul risc în caz de  utilizare sau de publicare neautorizată a acestor date, scopul prelucrării lor şi dacă putem atinge aceste scopuri prin alte căi (bineînţeles, pe lângă faptul că asigurăm îndeplinirea obligaţiilor impuse de legislaţie, regulamente şi managementul riscului). Pentru a elimina orice dubiu, dacă sunteţi Angajat Temporar, vom continua prelucrarea datelor dvs personale drept Candidat pe întreaga durată a Contractului Temporar şi după.       

********************************

CUM PUTEȚI ACCESA, MODIFICA SAU RETRAGE DATELE CU CARACTER PERSONAL, PE CARE NI LE-AȚI DAT?

 • Unul dintre obiectivele principale ale RGDP este acela de a proteja și clarifica drepturile cetățenilor UE și ale persoanelor din UE cu privire la protecția datelor private. Acest lucru înseamnă că vă păstrați diferite drepturi cu privire la datele dvs., chiar și după ce ni le-ați dat nouă. Acestea sunt descrise în detaliu mai jos.
 • Pentru a lua legătura cu noi în legătură cu aceasta, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca să procesăm cererea dvs. fără întârzieri nejustificate, și în orice caz, în termen de o lună (în funcție de prelungirile de termen la care avem dreptul prin lege). Vă rugăm să aveți în vedere că vom păstra, acolo unde e cazul, o înregistrare a comunicărilor dvs., pentru a putea rezolva toate problemele ridicate de dvs.
 • Dreptul la opoziție: în baza acestui drept, vă puteți opune prelucrării datelor dvs. personale de către noi, atunci când noi facem acest lucru pentru unul din următoarele patru motive: (i) interesele noastre legitime; (ii) pentru ca noi să putem executa o sarcină în interes public sau să exercităm o autoritate oficială; (iii) pentru a vă trimite în mod direct materiale de marketing; și (iv) în scopuri științifice, istorice, de cercetare sau statistice.
 • Categoriile „interese legitime” și „marketing direct” de mai sus sunt cele cu probabilitatea cea mai mare de a se aplica Utilizatorilor site-ului, Candidaților, Angajaţilor temporar, Clienților și Furnizorilor noștri. Dacă opoziția dvs. se referă la prelucrarea datelor dvs. personale de către noi, pentru că noi considerăm acest lucru necesar pentru interesele noastre legitime, trebuie să acționăm față de opoziția dvs., încetând activitatea în discuție, cu excepția cazului în care: 
  • Putem arăta că avem motive legitime imperioase, care au prioritate față de interesele dvs.; sau
  • Procesăm datele dvs. pentru a formula, exercita sau a apăra o acțiune în instanță.
 • Dacă opoziția dvs. se referă la activitatea de marketing direct, trebuie să acționăm față de opoziția dvs., încetând această activitate.
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul: În situația în care am obținut consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, în scopul anumitor activități (de exemplu, pentru a utiliza cookies în anumite jurisdicţii), sau consimțământul de a vă promova în piață, vă puteți retrage oricând acest consimțământ, iar noi vom înceta să desfășurăm respectiva activitate, la care ați consimțit anterior, cu excepția cazului în care considerăm că există un motiv alternativ, care justifică prelucrarea în continuare a datelor dvs. în acest scop, caz în care vă vom informa cu privire la această situație.

 

 • Cereri de Acces la Datele Subiectului (CADS): Ne puteți cere să confirmăm ce informații deținem despre dvs., în orice moment, și ne puteți cere să modificăm, actualizăm sau ștergem aceste informații. Vă putem cere să vă atestați identitatea, sau vă putem cere mai multe informații despre cererea dvs. Dacă vă oferim acces la informațiile pe care le deținem despre dvs., nu vă vom percepe nicio taxă pentru aceasta, decât dacă cererea dvs. este „în mod evident nefondată sau excesivă”. Dacă ne veți cere și alte copii ale acestor informații, vă vom putea percepe un cost administrativ rezonabil, dacă legea ne permite. În cazul în care legea ne permite, putem refuza cererea dvs. Dacă refuzăm cererea dvs., vă vom spune întotdeauna motivele, pentru care facem acest lucru.

 

 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, respectăm, în plus, cerințe legislative locale cu privire la cererile de acces la datele subiectului și putem refuza cererea dvs. în concordanță cu aceste legi. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.
 • Dreptul la ștergere: În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne cere să ștergem datele dvs. personale. În mod normal, informațiile trebuie să întrunească unul din următoarele criterii:
  • datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care le-am colectat și/sau procesat inițial;
  • v-ați retras consimțământul, pe care ni l-ați dat anterior, pentru a vă procesa datele și nu există alt motiv valid, pentru ca noi să continuăm prelucrarea;
  • datele au fost procesate în mod ilicit (într-un mod care nu este în conformitate cu RGDP);
  • Este necesar ca datele să fie șterse, pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale, ca operator de date; sau 
  • dacă procesăm datele, deoarece credem că este necesar să facem acest lucru în vederea intereselor noastre legitime, dvs. vă opuneți procesării, iar noi nu putem demonstra motive legitime imperative pentru a continua prelucrarea.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, respectăm, în plus, cerințe legislative locale cu privire la dreptul subiectului privind ștergerea datelor sale și putem refuza cererea dvs. în concordanță cu aceste legi. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.
 • Vom avea dreptul de a refuza să ne conformăm cererii dvs. doar pentru unul din următoarele motive:
  • pentru a ne exercita dreptul la libertatea de expresie și informare;
  • pentru a ne conforma obligațiilor legale sau pentru realizarea unei sarcini în interes public sau pentru a exercita o autoritate oficială;
  • pentru motive de sănătate în interes public;
  • pentru scopuri de arhivare, cercetare sau statistice; sau
  • Pentru a exercita sau a apăra o acțiune în instanță
 • Atunci când ne conformăm unei cereri valide de ștergere date, vom șterge datele relevante.
 • Dreptul de a restricționa prelucrarea: În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne cere să restricționăm prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru înseamnă că vom putea doar să continuăm să vă stocăm datele, nemaiputând realiza nicio activitate de prelucrare cu acestea, până când intervine una din următoarele situații: (i) una din circumstanțele enumerate mai jos este rezolvată; (ii) vă dați consimțământul; sau (iii) continuarea prelucrării este necesară, fie pentru a formula, exercita sau a apăra acțiuni în instanță, fie pentru a proteja drepturile altei persoane, sau din motive importante de interes public al UE sau al unui stat membru UE. 
 • Circumstanțele în care aveți dreptul să cereți restricționarea prelucrării datelor dvs. personale sunt:
 • în cazul în care contestați corectitudinea datelor personale pe care le prelucrăm în legătură cu dvs. În acest caz, prelucrarea de către noi a datelor dvs. personale va fi restricționată pe perioada în care este verificată corectitudinea datelor;
 • în cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale de către noi, în vederea intereselor noastre legitime. În acest caz, puteți cere ca datele să fie restricționate până când vom verifica motivele pentru care prelucrăm datele dvs. personale;
 • în cazul în care prelucrarea de către noi a datelor dvs. cu caracter personal este ilegală, însă preferați ca noi să restricționăm prelucrarea acestora mai curând decât să ștergem datele; și
 • atunci când nu mai avem nevoie să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, însă ne cereți datele pentru a formula, exercita sau a apăra acțiuni în instanță.
 • În cazul în care am comunicat datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți, le vom notifica pe acestea cu privire la restricționarea prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru este imposibil sau presupune un efort disproporționat. Desigur, vă vom notifica înainte de a ridica orice restricție asupra prelucrării datelor dvs. cu caracter personal.
 • Dreptul la rectificare: De asemenea, aveți dreptul de a ne cere să rectificăm orice date cu caracter personal care sunt incorecte sau incomplete și pe care le deținem despre dvs. În cazul în care am comunicat datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți, le vom notifica cu privire la rectificare, cu excepția cazului în care acest lucru este imposibil sau presupune un efort disproporționat. Atunci când este cazul, vă vom spune, de asemenea, căror terțe părți le-am divulgat datele personale incorecte sau incomplete. Atunci când vom considera rezonabil să nu ne conformăm cererii dvs., vă vom explica motivele deciziei noastre.
 • Dreptul la portarea datelor: Dacă doriți, aveți dreptul să vă transferați datele cu caracter personal între operatorii de date. În fapt, acest lucru înseamnă că vă puteți transfera datele contului dvs. Hays unei alte platforme online. Pentru a vă permite să faceți acest lucru, vă vom furniza datele într-un format electronic general utilizat, care este protejat de parolă, astfel încât dvs. să puteți transfera datele unei alte platforme online. Ca alternativă, putem transfera noi datele direct pentru dvs. Acest drept la portarea datelor se aplică: (i) datelor cu caracter personal prelucrate de noi în mod automat (adică fără intervenție umană); (ii) datelor cu caracter personal furnizate de dvs.; și (iii) datelor cu caracter personal prelucrate de noi pe baza consimțământului dvs. sau în vederea îndeplinirii unui contract.
 • Dreptul de a depune o plângere la un organ de supraveghere: De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la organul dvs. local de supraveghere. Detalii despre cum acesta poate fi contactat, veți găsi aici.
 • Dacă doriți să exercitați vreunul din aceste drepturi, sau să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (acolo unde consimțământul este baza noastră legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal), detalii despre cum ne puteți contacta veți găsi aici. Vă rugăm să aveți în vedere că vom păstra, acolo unde este cazul, o înregistrare a comunicărilor dvs., pentru a putea rezolva toate problemele ridicate de dvs.
 • Puteți cere oricând dezabonarea de la Alertă Job și alte comunicații de marketing din partea noastră. Detalii despre cum puteți face acest lucru, veți găsi aici.
 • Este important informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. să fie corecte și actuale. Vă rugăm să ne informați dacă informațiile dvs. cu caracter personal se modifică în perioada în care deținem datele dvs.

********************************

CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL LA ACCESAREA SITE-UL HAYS?

 • Puteți afla ce entitate Hays este responsabilă pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, precum și unde anume este aceasta localizată, accesând acest link.
 • Dacă aveți comentarii sau sugestii cu privire la prezenta Politica de confidențialitate, vă rugăm să accesați acest link. Pentru noi, confidențialitatea este importantă, de aceea vom lua legătura cu dvs. cât mai curând posibil.

 

********************************

CUM STOCĂM ȘI CUM TRANSFERĂM DATELE DVS. PE PLAN INTERNAȚIONAL?

 • Deci vreți să știți mai multe despre cum stocăm și cum transferăm datele dvs. pe plan internațional? Pentru a vă furniza cele mai bune servicii și a realiza scopurile descrise în prezenta Politică de confidențialitate, datele dvs. vor fi transferate:
  • între entitățile Hays și în cadrul acestora;
  • către terțe părți (precum consilierii sau alți Furnizori ai companiei Hays);
  • către Clienți transatlantici unde este posibil
  • către Clienți din țara dvs., unde este posibil, care, la rândul lor, pot transfera datele dvs. pe plan internațional;
  • către un furnizor de servicii de stocare în cloud; și
  • către alte terțe părți, la care se face referire aici.

 

 • Dorim să ne asigurăm că datele dvs. sunt stocate și transferate într-un mod sigur. De aceea, vom transfera datele în afara Spațiului Economic European sau SEE (care cuprinde statele membre ale Uniunii Europene, împreună cu Norvegia, Islanda și Liechtenstein) doar în cazul în care acest lucru este compatibil cu legislația privind protecția datelor, iar mijlocul de transfer oferă suficiente garanții în raport cu datele dvs., de exemplu:
  • prin intermediul unui acord privind transferarea datelor, care să includă clauzele contractuale actuale standard, adoptate de Comisia Europeană în vederea transferării datelor personale de către operatorii de date în SEE către operatorii de date și persoanele împuternicite de aceștia din jurisdicții lipsite de o legislație adecvată în domeniul protecției datelor; sau
  • prin semnarea Cadrului privind protecția vieții private UE-U.S. pentru transferul datelor cu caracter personal de la entități din UE la entități din Statele Unite ale Americii sau orice acord echivalent în legătură cu alte jurisdicții; sau
  • prin transferarea datelor către o țară, în care Comisia Europeană a constatat un nivel legislativ adecvat în privința nivelelor de protecția datelor din țara respectivă; sau 
  • atunci când acest lucru este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract între noi și o terță parte, iar transferul este în interesul dvs., în scopul acelui contract (de exemplu, dacă trebuie să transferăm date în afara SEE, pentru a ne îndeplini obligațiile în baza acelui contract, dacă ne sunteți Client); sau
  • atunci când ați consimțit la transferarea datelor.
 • Pentru a asigura un nivel de protecție adecvat pentru informațiile dvs. cu caracter personal, am stabilit proceduri corespunzătoare împreună cu terțele părți cărora le comunicăm datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura faptul că informațiile dvs. cu caracter personal sunt tratate de respectivele terțe părți într-un mod care este conform cu și respectă legislația privind protecția datelor.

********************************

POLITICA PRIVIND ELEMENTELE COOKIE

Ce este un cookie?

 • Un element „cookie” este un set de date stocat pe discul dur al calculatorului nostru și care înregistrează navigarea dvs. pe un site web, astfel încât, atunci când revizitați respectivul site, acesta vă va putea prezenta opțiuni personalizate, pe baza datelor stocate despre dvs. la ultima vizită. De asemenea, putem utiliza cookies, pentru a analiza traficul și în scopuri de publicitate și marketing.
 • Elementele cookies sunt utilizate de aproape toate site-urile web și nu dăunează sistemului dvs. Dacă doriți să verificați sau să modificați tipurile de cookies pe care le acceptați, puteți face, de obicei, acest lucru în setările browserului dvs. De asemenea, oferim informații cu privire la acest subiect în pagina noastră de preferințe Marketing.

Cum utilizăm elementele cookie?

 • Utilizăm elementele cookie, pentru a face două lucruri:
  • ca să urmărim modul în care utilizați site-ul nostru. Acest lucru ne permite să înțelegem cum utilizați site-ul și să urmărim orice modele care apar ca urmare a utilizării individuale sau a unor grupuri mai mari. Astfel, ne putem dezvolta și îmbunătăți site-ul web și serviciile, ca răspuns la dorințele și nevoile vizitatorilor; și
  • pentru a face publicitate unor job-uri, care credem că v-ar interesa. Sperăm ca aceasta să însemne că veți scurta timpul de căutare printr-un număr nesfârșit de pagini și veți ajunge la postul pe care îl doriți mai repede.
 • Elementele cookie sunt de două feluri:
  • Elemente cookie de sesiune: acestea sunt stocate pe calculatorul dvs. doar în timpul sesiunii de navigare și se șterg automat când închideți browserul - acestea stochează, de regulă, un ID de sesiune anonim, care vă permite să navigați într-un site web, fără a fi nevoiți să vă autentificați în fiecare pagină, însă acestea nu colectează date de pe calculatorul dvs.; sau
  • Elemente cookie persistente: un element cookie persistent este stocat ca fișier pe calculatorul dvs., și rămâne acolo atunci când închideți browserul web. Elementul cookie poate fi citit de site-ul care l-a creat, atunci când revizitați acel site web. Utilizăm elemente cookie persistente pentru Google Analytics și pentru personalizare (a se vedea mai jos).
 • Elementele cookie pot fi, de asemenea, clasificate după cum urmează:
  • Elemente cookie strict necesare: Aceste elemente cookie sunt esențiale pentru ca dvs. să puteți utiliza site-ul web în mod eficient, ca atunci când aplicați pentru un job, și, ca atare, nu pot fi dezactivate. Fără aceste elemente cookie, serviciile care vă sunt disponibile pe site-ul nostru web nu pot fi furnizate. Aceste elemente cookie nu strâng informații despre dvs., care ar putea fi utilizate pentru marketing sau pentru a ne reaminti unde ați fost pe internet.
  • Elemente cookie pentru măsurarea performanței: Datorită acestor elemente cookie, putem măsura și îmbunătăți performanța site-ului nostru web. De exemplu, acestea ne permit să numărăm vizitele, să identificăm sursele de trafic și să vedem care părți ale site-ului sunt cele mai populare.
  • Elemente cookie funcționale: Aceste elemente cookie permit site-ului nostru să își amintească alegerile pe care le faceți (ca, de exemplu, numele dvs. de utilizator, limba și regiunea în care vă aflați) și oferă caracteristici îmbunătățite. De pildă, vă putem furniza știri sau actualizări relevante pentru serviciile pe care le utilizați. Aceste elemente cookie pot fi, de asemenea, utilizate, pentru a reaminti modificările pe care le-ați făcut referitor la mărimea textului, a fontului și a altor elemente ale paginilor web, pe care le-ați personalizat. De asemenea, pot fi utilizate pentru a furniza servicii cerute de dvs., precum vizualizarea unui clip video sau scrierea de comentarii pe un blog. Informațiile pe care aceste elemente cookie le colectează sunt, de obicei, anonimizate.
  • Elemente cookie de personalizare: Aceste elemente cookie ne ajută să facem publicitate unor potențiale oportunități de job-uri, care credem că v-ar putea interesa. Aceste elemente cookie sunt persistente (pe durata în care sunteți înregistrat la noi) și presupun ca, atunci când vă conectați sau reveniți la site, puteți vedea publicitate pentru job-uri similare cu job-urile pe care le-ați consultat anterior.

 

Tabelul din Anexa 4 enumeră elementele cookie pe care le utilizăm în jurisdicția dvs., de ce le utilizăm și ce tipuri de cookies sunt acestea.

 

****************************

TEMEIUL NOSTRU JURIDIC PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

 

INTERESELE LEGITIME

 • Articolul 6(1)(f) din RGPD este cel relevant în acest sens – acesta afirmă că putem prelucra datele dvs. atunci când acest lucru „este necesar în scopul intereselor legitime urmărite de [noi] sau de o terță parte, cu excepția cazului în care aceste interese sunt surclasate ca prioritate de interesele sau drepturile sau libertățile fundamentale [ale dvs.], care impun protejarea datelor personale.”
 • Nu considerăm că vreuna din următoarele activități prejudiciază persoanele în vreun fel - de fapt, acestea ne ajută să vă oferim un serviciu mai adaptat, mai eficient (de ex., prin folosirea metodelor de creare de profiluri pentru a personaliza relaţia pe care o aveţi cu noi precum şi comunicarea cu dvs), astfel că fiecare dintre noi are de câștigat! Cu toate acestea, aveți dreptul de a vă opune, pe baza acestuia, prelucrării de către noi a datelor dvs. personale. Dacă doriți să știți mai multe despre cum puteți face acest lucru, vă rugăm să accesați informațiile aici.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, se pot aplica, în anumite cazuri, baze juridice diferite cu privire la prelucrarea datelor. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.

 

 • DATE CANDIDAȚI:
 • Considerăm rezonabilă așteptarea noastră conform căreia,  drept Candidat, veți fi bucuros ca noi să colectăm sau să utilizăm în alt mod datele dvs. cu caracter personal, pentru a vă oferi sau a vă furniza servicii de recrutare, a comunica aceste informații potențialilor angajatori și a vă evalua abilitățile în raport cu baza noastră de posturi vacante. De îndată ce se conturează perspectiva că veți primi job-ul, potențialul dvs. angajator ar putea dori să verifice, încă o dată, oricare dintre informațiile pe care ni le-ați dat (precum rezultatele evaluărilor psihometrice sau testelor de abilități) sau să confirme referințele, calificările și cazierul dvs. judiciar, în măsura în care acest lucru este adecvat și în concordanță cu legislația locală. Este necesar să facem aceste lucruri pentru a putea funcționa ca întreprindere profitabilă și a vă ajuta pe dvs. și pe alți Candidați să obțineți job-urile pe care le meritați.
 • Dorim să vă oferim recomandări adaptate job-ului pentru care candidați și articole relevante care să vă ajute în obținerea job-ului dorit. Prin urmare, considerăm rezonabil ca noi să vă prelucrăm datele şi să utilizăm metode de elaborare profiluri pentru a ne asigura că vă trimitem conținutul cel mai adecvat şi pentru a identifica cele mai bune oportunităţi pentru dvs.
 • De asemenea, considerăm că ar putea fi util, în căutarea dvs. de job, să participați la formările noastre profesionale specializate online sau la unele dintre serviciile noastre mai interactive, dacă veți avea timp. Acestea fac parte din oferta de servicii a companiei noastre și ne ajută să ne diferențiem pe o piață concurențială, deci este în interesul nostru legitim să utilizăm datele dvs. în acest scop.
 • Trebuie să ne asigurăm că activitatea noastră se derulează fără obstacole, pentru a putea continua să oferim servicii unor Candidați precum dvs. De aceea, este necesar să utilizăm datele dvs. în activitățile noastre administrative interne, precum calculul salarial și facturarea, acolo unde este cazul.
 • Avem propriile obligații în baza legii, iar a insista în vederea îndeplinirii acestora este unul din interesele noastre legitime! Dacă vom considera, cu bună credință, că este necesar, vom comunica datele dvs. în legătură cu detectarea unor infracțiuni, colectarea impozitelor sau litigii efective sau anticipate.

***

 • DATE PRIVIND POTENȚIALI CANDIDAȚI:
 • Considerăm că este rezonabil să presupunem că sunteți în căutarea unei oportunități de angajare din moment ce ați trimis un CV conținând informațiile dvs. profesionale pe un site cu locuri de muncă sau pe o rețea de socializare orientată spre mediul profesional și, prin urmare, sunteți de acord să colectăm și să utilizăm datele dvs. personale pentru a decide dacă putem să vă prezentăm și să vă furnizăm serviciile noastre de recrutare, precum și să vă contactăm în legătură cu aceste servicii.

***

 • DATE ANGAJAŢI TEMPORAR:
 • Dacă deveniţi Angajatul nostru temporar considerăm că următoarele sunt exemple non-exhaustive privind activităţile de prelucrare care sunt în interesul nostru legal de derulat astfel încât să putem să avem o relaţie contractuală plină de succes:
  • Pentru organizarea internă, precum facilitarea redactării statelor de plată sau a procesării facturilor, dacă este relevant în jurisdicţia dvs
  • Pentru stabilirea condiţiilor în care lucraţi pe durata Contractului
  • Pentru păstrarea evidenţei a datelor de începere şi durată a comenzilor, a orelor lucrate pe durata comenzilor şi (în unele jurisdicţii) orice promovare, mărire de salariu sau prime care va sunt oferite;
  • Pentru trimitere şi primire răspuns privind comanda dvs; şi
  • Dacă este necesar, pentru a ne asista la formularea, exercitarea şi apărarea vreunei acţiunii în instanţă 

***

 • DATE CLIENȚI:
 • Pentru a ne asigura că vă oferim cele mai bune servicii posibile, stocăm datele dvs. personale și/sau datele personale ale unor persoane de contact din organizația dvs., și păstrăm înregistrări ale conversațiilor și întâlnirilor noastre, precum și ale job-urilor și plasamentelor înregistrate. Din când în când, vă vom cere să participați la un studiu privind satisfacția clientului. Considerăm acest lucru ca fiind rezonabil - considerăm că aceste utilizări ale datelor dvs. sunt necesare pentru interesele noastre legitime ca organizație, care vă furnizează diverse servicii de recrutare.

***

 • DATE PRIVIND FURNIZORII:
 • Utilizăm și stocăm datele cu caracter personal ale persoanelor din organizația dvs. pentru a facilita primirea serviciilor de la dvs., unul dintre Furnizorii noștri. De asemenea, avem datele dvs. financiare, pentru a vă putea plăti pentru serviciile dvs. Considerăm că toate aceste activități sunt necesare în cadrul intereselor noastre legitime, ca beneficiar al serviciilor dvs.

***

 • PERSOANE ALE CĂROR DATE LE PRIMIM DE LA CANDIDAȚI ȘI DE LA PERSONAL, PRECUM PERSOANELE NUMITE PENTRU A DA REFERINȚE, PERSOANELE DE CONTACTAT ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI PERSOANELE AFLATE ÎN ÎNTREȚINERE:
 • În cazul în care ați fost desemnat de un Candidat sau de un potențial membru al Personalului ca una dintre persoanele care pot da referințe pentru acesta, vom utiliza datele dvs. personale, pentru a vă contacta în vederea obținerii unor referințe. Aceasta constituie o parte a procedurii noastre de asigurare a calității și, așadar, considerăm că ea este necesară în vederea intereselor noastre legitime, ca organizație care oferă servicii de recrutare și care angajează personal ea însăși.
 • Dacă vi se cere să daţi referinţe despre un Candidat în baza experienţei lui profesională şi dacă considerăm că aţi putea să fiţi interesat să deveniţi Clientul nostru, putem să utilizăm datele dvs personale pentru a lua legătura cu dvs în această nouă ipostază. 
 • În cazul în care un Candidat sau un membru al Personalului ne-a dat datele dvs. ca persoană care poate fi contactată într-o situație de urgență, vom utiliza aceste date pentru a vă contacta în cazul în care survine un accident sau o urgență. Avem certitudinea că veți fi de acord că acesta constituie un element vital al organizației noastre care pune în centru oamenii, fiind astfel necesar pentru realizarea intereselor noastre legitime. 

****************************************

CONSIMȚĂMÂNT

 • În anumite circumstanțe, ni se cere să obținem consimțământul dvs. referitor la prelucrarea datelor dvs. personale în legătură cu anumite activități. În funcție de ceea ce facem în mod concret cu datele dvs., acest consimțământ va fi un consimțământ „opt-in” (opțiune expresă) sau „soft opt-in” (opțiune implicită). 
 • Articolul 4(11) al RGPD statuează că consimțământ (opt-in) este „orice indicație liber exprimată, specifică, informată și neechivocă privind dorințele titularului datelor, prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor personale în legătură cu el/ea, printr-o declarație sau printr-o acțiune afirmativă clară”. În limbaj comun, aceasta înseamnă că:
  • va trebui să ne dați consimțământul în mod liber, fără ca noi să exercităm asupra dvs., vreo formă de presiune;
  • va trebui să știți pentru ce vă dați consimțământul - astfel, ne vom asigura că vă dăm suficiente informații;
  • dvs. ar trebui să decideți pentru care activități de prelucrare vă dați consimțământul și pentru care nu. Aceste decizii de detaliu le puteți lua în Centrul nostru de Preferințe privind datele private; și
  • Atunci când ne dați consimțământul, va trebui să aveți o inițiativă pozitivă și afirmativă - probabil, accesând o căsuță pe care vi-o vom pune la dispoziție în acest scop, pentru a îndeplini această cerință într-un mod clar și neechivoc. 

            Vom păstra înregistrări ale consimțămintelor pe care le-ați dat în acest mod.

 • Am menționat deja, că, în unele cazuri, ne vom putea baza pe consimțământul „soft opt-in”. Putem promova către dvs. produse și servicii în legătură cu serviciile de recrutare, pe care vi le furnizăm, dacă nu v-ați exprimat activ opțiunea de dezabonare (opt-out) de la aceste comunicări. 
 • Vă rugăm să aveți în vedere că, în anumite jurisdicții în care operăm, respectăm, în plus, cerințe legislative locale cu privire la consimțământul pentru primirea unor materiale de marketing. Pentru mai multe informații în legătură cu jurisdicția dvs., accesați informațiile aici.
 • Așa cum am menționat, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în raport cu aceste activități. Puteți face acest lucru oricând, iar aici puteți găsi detalii despre cum să faceți acest lucru.

 

FORMULAREA, EXERCITAREA SAU APĂRAREA DE ACŢIUNI ÎN INSTANŢĂ

 

 • Uneori va fi necesar să prelucrăm date personale şi, dacă este cazul, în conformitate cu legislația și cerințele locale, date personale sensibile legate de exercitarea sau apărarea de acțiuni în instanță. Articolul 9(2)(f) al RGPD permite acest lucru în cazul în care prelucrarea „este necesară pentru formularea, exercitarea sau apărarea de acțiuni în instanță sau ori de câte ori instanțele acționează în calitate judiciară".

 

 • Această situație  va surveni, de exemplu, în cazul în care avem nevoie de consiliere juridică în legătură cu proceduri juridice sau suntem obligați prin lege să păstrăm sau să dezvăluim anumite informații ca parte a procesului juridic.

 

PENTRU A NE EXERCITA DREPTURILE SAU PENTRU A NE ÎNDEPLINI OBLIGAȚIILE CE NE REVIN DIN LEGEA ASIGURĂRILOR SOCIALE ȘI DIN DREPTUL MUNCII

 • În cazul unor Candidați, al Angajaţilor temporar și al unor persoane ale căror date personale ne sunt date de Candidațiși Personal, va fi câteodată necesar să prelucrăm datele personale sensibile/de categorie specială. Articolul 9(2)(b) al RGDP ne permite acest lucru când prelucrarea este „necesară în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor specifice [ale dvs. sau ale noastre]…din domeniul dreptului muncii și al securității sociale”  dacă legea o permite.
 • Prelucrăm datele personale sensibile/de categorie specială ale Candidaților cu scopul de a asigura conformarea noastră cu obligația de a asigura egalitatea de șanse, atunci când acest lucru este necesar şi în concordanță cu legea locală – (de exemplu, pentru unii dintre Candidați în timpul procesului de recrutare). De asemenea, vom prelucra datele sensibile/de categorie specială ale persoanelor fizice care au legătură cu Candidații sau Personaluldin alte motive, de exemplu pentru a permite membrilor relevanți ai Personalului accesul la anumite beneficii sau drepturi ale angajaților. Puteți afla cum vă prelucrăm datele dvs. sensibile/de categorie specială în secțiunea „Ce fel de date personale colectăm?” de mai sus.  În ceea ce priveşte angajarea sau contractarea Angajaţilor temporar direct către noi, prelucrăm categoriile speciale de date personale cu scopul de a asigura îndeplinirea obligaţiilor noastre privind egalitatea şanselor acolo unde este permis de legea locală, însă este posibil să prelucrăm şi alte elemente din categoria datelor speciale pe durata relaţiei contractuale în alte scopuri. De exemplu, acolo unde este necesar şi în acord cu legislaţia şi regulamentele locale, este posibil să prelucrăm informaţii medicale pentru a vă oferi susţinere adecvată dacă aveţi vreo afecţiune sau handicap, de ex transmiţând datele despre dvs unui specialist în medicina muncii stabilind astfel o prognoză şi întoarcerea la muncă, şi pentru a evalua capacitatea dvs de muncă în general. Este posibil să avem nevoie să prelucrăm unele date legate de sănătate pentru ca ajustările corespunzătoare să fie făcute de noi sau de Clienţii noştri pe durata relaţiei contractuale.
 • Vă rugăm să reţineţi că în anumite jurisdicţii în care funcţionăm, se aplică regulamente cu privire la modul de procesare al categoriilor speciale de date personale. Pentru mai multe detalii legate de orice condiţii suplimentare în jurisdicţia dvs, vă rugăm click aici.

 

PE PARCURSUL PRELUCRĂRII DATELOR DVS CU CARACTER PERSONAL ESTE NECESAR CA NOI SĂ NE ASIGURĂM CĂ NE ÎNDEPLINIM OBLIGAŢIILE FAŢĂ DE DVS, CĂ DVS LE ÎNDEPLINIŢI PE ALE DVS FAŢĂ DE NOI ŞI CĂ NE ÎNDEPLINIM OBLIGAŢIILE FAŢĂ DE ALTE PĂRŢI.

 • Baza relevanta aici este art. 6(1)(b) al RGDP care se aplică în cazul prelucrării datelor cu caracter personal: „prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”

 

 • DATE CANDIDAT
 • Este posibil să utilizăm adoptarea automată de decizii în ceea ce vă priveşte pe baza datelor dvs personale. Vom face acest lucru doar unde este necesar pentru a îndeplini un contract pe care îl aveţi cu noi sau cu unul dintre Clienţii noştri, sau oriunde este necesar pentru a realiza paşii obligatorii înainte de a semna respectivul contract.
 • Considerăm că este normal ca, în calitate de Candidat, speraţi să semnaţi un contract de angajare şi că prin utilizarea serviciilor noastre ne solicitaţi să luăm măsurile necesare în această direcţie. Printre acţiunile avute în vizor există de ex verificarea îndeplinirii de către dvs a anumitor cerinţe privind un anumit loc de muncă. Dacă acesta este foarte căutat, este posibil să căutăm persoane eligibile într-un grup mai mare de posibili Candidaţi – prin urmare este posibil să utilizăm adoptarea automată de decizii pentru a filtra şi a obţine un număr rezonabil
 • Vă rugăm să reţineţi că în anumite jurisdicţii unde ne desfăşurăm activitatea, în anumite cazuri se aplică legi diferite privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informații click aici.

 

 • ANGAJAȚII TEMPORARI
 • În ceea ce priveşte angajarea Angajaţilor temporar direct de către noi, înainte şi pe parcursul relaţiei contractuale, ne vom baza pe cadrul legal pentru a colecta şi utiliza datele dvs personale pentru a ne putea duce la îndeplinire obligaţiile contractuale faţă de dvs şi faţă de terţe părţi, şi pentru a asigura că dvs îndepliniţi în mod corespunzător obligaţiile ce vă revin în relaţia cu noi.
 • De exemplu, putem să vă prelucrăm informaţiile bancare şi numele (precum şi alte informaţii de verificare) prin intermediul statului de plată conform contractului. Un alt exemplu ar fi procesarea datelor pentru managementul performantei şi a comportamentului ca parte a contractului semnat de noi cu dvs.

 

ATUNCI CÂND PRELUCRAREA DATELOR DVS PERSONALE ESTE NECESARĂ PENTRU NOI CA SĂ NE ÎNDEPLINIM OBLIGAŢIILE CONTRACTUALE

 

 • Referitor la angajarea sau contractarea Angajaților temporari direct de către noi şi referitor la obligaţiile noastre faţă de dvs conform contractului, mai există şi alte obligaţii legale pe care trebuie să le respectăm. Art. (6)(1)(c) al RGDP prevede că putem să prelucrăm datele dvs personale atunci când prelucrarea „este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale care îi revine operatorului”
 • Un exemplu de astfel de obligaţie care trebuie îndeplinită de către noi este aceea de a coopera cu autorităţile fiscale, inclusiv furnizarea de informaţii privind veniturile şi impozitele de plată.   

 


Acest document conține drepturi de proprietate intelectuală (inclusiv copyright) care sunt deținute de sau fac obiectul licențelor deținute de Hays. Toate drepturile sunt rezervate. Nicio parte a acestui document nu poate fi reprodusă în nicio formă materială fără permisiunea anterioară scrisă a deținătorului drepturilor. Orice încălcare a copyrightului sau a altui drept de proprietate intelectuală poate duce la declanșarea unei acțiuni civile.

 

 

ANEXA 1 – CUM PUTEM FI CONTACTAȚI

 

Țara în care utilizați servicii Hays sau furnizați servicii către Hays

Entitatea Hays responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor site-ului web

Entitatea Hays responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale Candidaților, Clienților, Furnizorilor și ale persoanelor care pot fi contactate în situații de urgență și ale persoanelor care dau referințe pentru Candidații și membrii Personalului Hays va depinde de compania care este partenerul contractual pentru aranjamentul respectiv, dintre cele de mai jos

Cum puteți lua legătura cu noi:

 • pentru a accesa, modifica sau retrage datele personale, pe care ni le-ați dat;
 • în cazul în care suspectați orice utilizare abuzivă sau pierdere sau acces neautorizat la informațiile dvs. personale;
 • pentru a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale (acolo unde consimțământul este baza legală pentru ca noi să vă putem prelucra datele);
 • pentru orice fel de comentarii sau sugestii referitoare la prezenta Politică de confidențialitate

Cum puteți lua legătura cu noi pentru a vă actualiza preferințele de marketing

România

Hays Specialist Recruitment Romania SRL

 • Hays Specialist Recruitment Romania SRL
 • Hays Poland Center of Excellence sp. z o.o.

Ne puteți scrie la următoarea adresă:

Bucharest WTC

10 Montreal Square, Entrance F, 1st Floor

Bucharest, 011469

Alternativ, puteți trimite un e-mail către:

customerservice@hays.ro.

Puteți face acest lucru, actualizându-vă profilul aici.

 

Alternativ, ne puteți trimite un e-mail la: customerservice@hays.ro sau accesând link-ul Dezabonare din orice e-mail de marketing, pe care vi-l trimitem.

 

 

ANEXA 2 – CUM SĂ CONTACTAȚI ORGANUL DVS. LOCAL DE SUPRAVEGHERE

 

Țara în care utilizați servicii Hays sau furnizați servicii către Hays

Detalii cu privire la organul dvs. local de supraveghere

România

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Îi puteți contacta în următoarele moduri:

 • Telefon: (+40) 318059 211
 • Email: anspdcp@dataprotection.ro
 • Poștă: București, România, Bld. G-ral Gheorghe Magheru nr.28-30, Sector 1, cod poștal 010336
 • Fax: (+40) 318059 602

 

 

 

ANEXA 3 – VARIAȚII ÎN FUNCȚIE DE ȚARĂ ALE POLITICII NOASTRE DE CONFIDENȚIALITATE

JURISDICȚIE

CERINȚĂ LEGISLATIVĂ SPECIFICĂ ȚĂRII

România

NOTĂ: ANEXA VA FI ACTUALIZATĂ CU PREVEDERILE LEGII LOCALE

 

 

 

 

ANEXA 4 – LISTA ELEMENTELOR COOKIE

 

 

Nume element cookie

Scopul elementului cookie

Datele colectate

Cum sunt comunicate aceste date

Durata unui element cookie

Politica de confidențialitate a furnizorului de cookie

AddThis

AddThis este o platformă de date și infrastructură socială. Aceasta ne permite să creăm, pentru utilizatori, modalități facile de a partaja conținut și de a se bucura de mai multe experiențe personale pe site-ul nostru.

În mod anonim: Analytics, Informații despre browser, Datele elementelor cookie, Dată/Oră, Date demografice, Pagini vizualizate
 

Sub pseudonim: Istoricul căutărilor
 

Date personale: Nume, adresă, telefon, adresă e-mail, adresă IP

Date agregate și anonime sunt comunicate unor terțe părți, inclusiv unor terți prestatori de servicii și terți parteneri, precum marketatori, parteneri pentru integrare, parteneri pentru pixeli și revânzători. 

1 an

http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google, Inc. Google Analytics utilizează elemente cookie pentru a putea analiza modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru. Google va utiliza aceste informații în scopul de a evalua utilizarea site-lui de către dvs., compilând pentru noi rapoarte despre activitatea pe site și furnizându-ne alte servicii în legătură cu activitatea pe site și utilizarea internetului.

 

În mod anonim:

Ad Views, Analytics, Informații despre browser, Datele elementelor cookie, Dată/Oră, Date demografice, Tip hardware/software, Furnizor servicii internet, Date interacțiune, Pagini vizualizate, Domenii server
 

Date personale:

Adresă IP, Istoric căutări, Date localizare, Identificator dispozitiv, Nume, Adresă, Număr telefon, Adresă e-mail, Înregistrare, Adresă IP, Identificatorul unic al dispozitivului

Datele agregate sunt comunicate unor terțe părți.

Datele anonime sunt comunicate unor terțe părți.

Datele personale sunt comunicate unor terțe părți.

 

Acesta este un element cookie persistent, care expiră în 2 ani. Cu fiecare nouă vizită, data de expirare este dată înapoi cu 2 ani.

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Google Tag Manager

Acest element cookie este asociat cu site-uri care utilizează Google Tag Manager pentru a încărca alte scripturi și coduri pe o pagină. Elementul cookie ne ajută să clasificăm informațiile pe site-ul nostru și să le etichetăm într-un mod care ușurează găsirea lor în următoarele căutări.

În mod anonim:

Ad Views, Analytics, Informații despre browser, Datele elementelor cookie, Dată/Oră, Date demografice, Tip hardware/software, Furnizor servicii internet, Date interacțiune, Pagini vizualizate, Domenii server
 

Date personale:

Adresă IP, Istoric căutări, Date localizare, Identificator dispozitiv, Nume, Adresă, Număr telefon, Adresă e-mail, Înregistrare, Adresă IP, Identificatorul unic al dispozitivului

Datele agregate sunt comunicate unor terțe părți.

Datele anonime sunt comunicate unor terțe părți.

Datele personale sunt comunicate unor terțe părți.

 

Lungimea sesiunii de navigare

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Optimizely

Aceste elemente cookie ne permit să ne amintim setările utilizatorilor, precum și pentru autentificare și analiză și în scopuri publicitare.

 

Utilizăm Optimizely pentru a rula teste A/B pe site-urile noastre. Acest lucru ne permite să testăm pagini și funcționalități noi pe site-urile noastre, însă vom arăta aceste elemente noi doar unui procent al vizitatorilor. Apoi vom putea compara ratele de fidelitate și conversie, pe aceste elemente noi, față de site-urile existente, pentru a stabili unde se obține o performanță mai bună. Apoi vom implementa cea mai bună versiune, adică vom păstra site-ul existent dacă acesta a avut performanța mai bună sau îl vom implementa pe cel nou, dacă acesta a avut rezultatul mai bun.

În mod anonim:

Analytics, Informații despre browser, Datele elementelor cookie, Date demografice, Date interacțiune, Pagini vizualizate, Domenii server
 

Date personale:

Adresă IP,
Nume, Telefon, Adresă e-mail, Adresă IP

Datele agregate sunt comunicate unor terțe părți.

Datele anonime sunt comunicate unor terțe părți.

Datele personale sunt comunicate unor terțe părți.

10 ani

https://www.optimizely.com/privacy/

Optimizely Geographical Targeting

Optimizely utilizează elemente cookie persistente la nivel de vizitator și medii de stocare locale, pentru a identifica în mod unic vizitatorii, a urmări acțiunile acestora și a livra experiențe consistente prin încărcarea de pagini. Acesta stabilește un număr de elemente cookie, fiecare stocând un set diferit de date.

 

Utilizăm Optimizely pentru a rula teste A/B pe site-urile noastre. Acest lucru ne permite să testăm pagini și funcționalități noi pe site-urile noastre, însă vom arăta aceste elemente noi doar unui procent al vizitatorilor. Apoi vom putea compara ratele de fidelitate și conversie, pe aceste elemente noi, față de site-urile existente, pentru a stabili unde se obține o performanță mai bună. Apoi vom implementa cea mai bună versiune, adică vom păstra site-ul existent dacă acesta a avut performanța mai bună sau îl vom implementa pe cel nou, dacă acesta a avut rezultatul mai bun.

În mod anonim: Analytics, Informații despre browser, Datele elementelor cookie, Date demografice, Date interacțiune, Pagini vizualizate, Domenii server
 

Date personale:

Adresă IP, Nume, Telefon, Adresă e-mail, Adresă IP

Datele agregate sunt comunicate unor terțe părți.

Datele anonime sunt comunicate unor terțe părți.

Datele personale sunt comunicate unor terțe părți.

10 ani

https://www.optimizely.com/privacy/

Optimizely Logging

Optimizely utilizează elemente cookie persistente la nivel de vizitator și medii de stocare locale, pentru a identifica în mod unic vizitatorii, a urmări acțiunile acestora și a livra experiențe consistente prin încărcarea de pagini. Acesta stabilește un număr de elemente cookie, fiecare stocând un set diferit de date.

 

Utilizăm Optimizely pentru a rula teste A/B pe site-urile noastre. Acest lucru ne permite să testăm pagini și funcționalități noi pe site-urile noastre, însă vom arăta aceste elemente noi doar unui procent al vizitatorilor. Apoi vom putea compara ratele de fidelitate și conversie, pe aceste elemente noi, față de site-urile existente, pentru a stabili unde se obține o performanță mai bună. Apoi vom implementa cea mai bună versiune, adică vom păstra site-ul existent dacă acesta a avut performanța mai bună sau îl vom implementa pe cel nou, dacă acesta a avut rezultatul mai bun.

În mod anonim:

Analytics, Informații despre browser, Datele elementelor cookie, Date demografice, Date interacțiune, Pagini vizualizate, Domenii server
 

Date personale:

Adresă IP, Nume, Telefon, Adresă e-mail, Adresă IP

Datele agregate sunt comunicate unor terțe părți.

Datele anonime sunt comunicate unor terțe părți.

Datele personale sunt comunicate unor terțe părți.

10 ani

https://www.optimizely.com/privacy/

 

 

 

 

GLOSAR

 • Candidați – noțiunea include solicitanții pentru oricare dintre rolurile publicate sau promovate de Hays ori persoane despre care Hays consideră că ar putea să manifeste interes pentru vreunul din locurile de muncă, inclusiv posturile permanente, cele cu timp parțial și cele temporare și rolurile din activități independente pentru Clienți Hays (inclusiv persoanele care doresc, sau pe care Hays le consideră dornice, de a deveni Angajaţi temporari); precum și persoanele care au furnizat din proprie inițiativă un CV către Hays, fără legătură cu un job anume. Contractanții persoane fizice, persoanele care desfășoară activități independente și angajații furnizorilor sau alte părți terțe promovate pentru posturi pentru Clienți Hays, ca parte a unei oferte MSP sau de alt tip vor fi tratați drept Candidați, în scopul acestei Politici de confidențialitate.
 • Clienț- așa cum numele o arată, această categorie cuprinde clienții noștri și alte persoane cărora Hays, prin activitatea pe o desfășoară, le oferă servicii sau pe care Hays în mod rezonabil, îi consideră că ar fi interesaţi de serviciile noastre. În anumite condiţii, Hays asigură servicii pentru angajaţi cu contract care lucrează pentru organizaţii Client, ca de exemplu cursuri de formare pentru pregătirea personalului care lucrează pentru Clienţi în domeniul educaţional. Vă rugăm să reţineţi faptul că în această situaţie, Hays solicită Clienţilor să transmită angajaţilor săi părţile relevante ale acestei Politici de Confidenţialitate (mai exact secţiunile destinate Clienţilor).
 • Ștergere – În prezent, în această epocă, este virtual imposibil de garantat ștergerea permanentă și de nerecuperat a datelor electronice. În plus, așa cum v-am explicat în această Politică de confidenţialitate, uneori vom fi obligați prin lege sau reglementări, sau din motive de management al riscului să menținem posibilitatea de a accesa anumite elemente ale datelor personale. Totuși, ne angajăm față de dvs. ca odată ce datele dvs. personale ajung la sfârșitul acestei perioade nominale de retenție sau dacă primim o cerere validă de la dvs. să le ștergem. Vom instala măsuri operaționale și Sisteme pentru a asigura că datele dvs. sunt „scoase din uz”. Aceasta înseamnă că, chiar dacă ele există tehnic, încă într-un sistem de arhivare, vom asigura că acestea nu pot fi accesate ușor de niciunul dintre Sistemele sau procesele noastre operaționale, și nici de către membrii Personalului nostru. Numai un număr foarte mic (în cazuri excepționale) din membrii Personalului de conducere, în situații foarte (insistăm pe  excepționale), limitate și prescrise în mod expres, va fi autorizat să refacă datele dvs. personale, astfel încât să poată fi vizualizate pentru acele scopuri legitime. După ce este clar că toate perioadele de reținere obligatorie au expirat (conform celor prezente, estimăm că ar fi o perioadă de şapte ani), vom trece la pasul următor de „ștergere definitivă”, în urma căruia nici acel număr limitat din membrii Personalului din conducere nu va mai fi autorizat să refacă datele dvs. personale.
 • Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD) - un instrument statutar al Uniunii Europene, având drept scop armonizarea legislației europene privind protecția datelor. Data intrării sale în vigoare este 25 mai 2018 și orice referiri la acesta trebuie făcute cu includerea întregii legislații naționale de protecție a datelor personale.
 • Programe Managed Service Provider (MSP) externalizarea de către Clienți a managementului personalului extern (incluzând persoanele care desfășoară activități independente, contractanții independenți și angajații temporari) către un furnizor extern de recrutare. 
 • Alte persoane care pot fi contactate de Hays – acestea pot include persoane care pot fi contactate în situații de urgență și persoane care pot da referințe pentru Candidații și Personalul Hays. Pe aceștia îi vom contacta doar în împrejurările adecvate.
 • Potenţialii Candidaţi – persoane cu care Hays nu a mai intrat în legătură anterior însă pe care Hays îi consideră potenţiali interesaţi de serviciile noastre şi, mai exact, de a fi luaţi în considerare pentru locurile de muncă publicate sau promovate de Hays, inclusiv joburile cu un contract nedeterminat, cu normă redusă şi posturile temporare şi cele de freelancer deţinute de Clienţii Hays.   
 • Servicii de externalizare a proceselor de recrutare(Recruitment Process Outsourcing - RPO)–externalizarea integrală sau parțială a procesului de recrutare pentru angajații permanenți către un furnizor de recrutare. 
 • Personal– include angajații și stagiarii prezenți și din trecut implicați direct în activitatea Hays (sau care au acceptat o ofertă de implicare) precum și anumiți alți lucrători care sunt sau au fost implicați în activitatea de furnizare de servicii către Hays (chiar dacă aceștia nu sunt clasați drept angajați). Pentru aceste scopuri includem și angajații Hays care sunt implicați în lucrul la sediile Clienților conform termenilor contractelor RPO sau MSP. Pentru claritate, termenul „Personal” nu include persoane angajate de către Hays pentru a fi plasate la sediile Clienților în lipsa unui acord RPO/MSP. Aceste persoane sunt tratate în mod similar Candidaților Hays și li se aplică această Politică de confidențialitate. La fel, contractanții și consultanții independenți care efectuează servicii pentru Hays se încadrează în definiția de „Furnizor” în scopul acestei Politici de confidențialitate.
 • Furnizori– noțiunea se referă la asocieri și companii (inclusiv persoane fizice autorizate înregistrate în Registrul Comerțului) și lucrători atipici, ca de exemplu contractorii independenți și persoanele care desfășoară activități independente, care furnizează servicii către Hays. În anumite situații, Hays va subcontracta serviciile pe care le furnizează Clienților unor terțe părți furnizoare, care prestează servicii în numele Hays. În acest context, furnizorii care sunt antreprenori individuali, persoanele care desfășoară activități independente sau angajații furnizorilor vor fi tratați drept Candidați, în scopurile protecției datelor. Vă rugăm să aveți în vedere că, în acest context, Hays cere Furnizorilor să comunice angajaților lor părțile relevante ale acestei Politici de confidențialitate (mai exact, secțiunile adresate Candidaților).
 • Sisteme – sisteme telefonice, de calculatoare, internet și Wi-Fi, programe de calculator și conturi de portaluri și/sau rețele care aparțin, sunt controlate sau utilizate de Hays, care sunt folosite pentru a transmite, a întreprinde și/sau recepționa comunicații, sau care sunt altfel utilizate în activitatea Hays, incluzând programe de calculator pentru portalul de candidați și sisteme CRM.
 • Relaţia contractuală temporară – reprezintă relaţia contractuală pe care o avem cu Angajaţii temporari pe perioada angajării lor directe de către noi.
 • Angajaţii temporari -  persoana care devine angajat sau contractată de Hays pentru a realiza o muncă temporară pentru un Client. Dacă sunteţi Angajat temporar, vom continua să vă prelucrăm datele personale drept Candidat pe întreaga durată a muncii temporare desfăşurată precum şi după ulterior, conform condiţiilor din această Politică de Confidenţialitate    
 • Utilizatori site - orice persoană care accesează oricare dintre site-urile Hays.