About us

Despre Hays

În calitate de lider global în recrutarea specializată, susţinem oamenii şi organizaţiile să reuşească – acum şi în viitor.

Povestea noastră a început într-un birou în Londra, acum 55 de ani. Ne-am dezvoltat progresiv, devenind o organizație globală care plasează talentele potrivite la locurile de muncă potrivite. Operăm în peste 20 de industrii din sectoarele public și privat din întreaga lume.

Expertiza și experiența noastră globală, împreună cu dorința de a îmbunătăți și a înțelege permanent oamenii și organizațiile pe care le deservim, sunt elementele cheie care ne definesc. 

Suntem o organizație care pune oamenii pe primul loc - încurajăm şi susţinem oamenii talentați în călătoriile lor în carieră, ajutându-i să obțină locul de muncă sau proiectul care se potrivește abilităților și aspirațiilor lor. Acţionăm în calitate de consultanţi de încredere care îndrumă talentul în realizarea potențialului lor într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Hays România

Hays România face parte din grupul Hays plc, compania lider global în recrutarea specializată. Am deschis primul nostru birou în București în 2015 şi suntem mândri că am devenit una dintre cele mai importante companii specializate de recrutare din România. Suntem aici pentru a ajuta oamenii și afacerile să aibă succes.
 
Construim parteneriate pe termen lung

Milioane de relații sunt formate și menţinute de consultanții Hays, care se află în centrul organizaţiei noastre.

Consultanții noștri oferă sfaturi, recomandări și perspective valoroase, combinate cu servicii de neegalat și acces la talente de top care ajută organizațiile să navigheze cu încredere în noua eră a muncii. Suntem alături de organizaţii, indiferent de mărimea lor, şi de profesioniștii care își caută următorul rol în carieră, lucrând pentru și cu ei cu scopul de a înțelege unde vor să ajungă și care este calea spre succes.

40.000
Parteneriate cu clienți la nivel mondial
321,800
Oameni talentați la locurile de muncă potrivite
1.000+
Locuri de muncă ocupate în fiecare zi lucrătoare
 
Gândim dincolo de limite

Fiecare provocare este privită din toate unghiurile, deoarece avem o abordare  diferită pentru a găsi răspunsuri de viitor la provocările complexe.
 
Cunoştinţele noastre vaste ne permit să oferim perspective noi și soluţii cu privire la problemele cu care se confruntă organizațiile și profesioniștii astăzi și să îi ajutăm să ia deciziile potrivite pentru viitor.
 
Amploarea şi sustenabilitatea companiei noastre sunt unice în lumea recrutării specializate, ceea ce face ca organizaţia noastră să fie rezistentă la lumea muncii de astăzi, aflată în continuă schimbare şi evoluţie.
 
În cadrul portofoliului nostru de servicii, înglobăm atât proiecte cu volum mare de recrutare pentru clienții noștri mai mari, precum și recrutări unice pentru IMM-uri și multinaționale globale.

Serviciile noastre includ:
•    Permanent Recruitment 
•    Recruitment Process Outsourcing
•    IT Contracting Recruitment
•    Advisory services (Salary benchmarks, Talent mapping, etc.)
•    Managed Service
•    Direct sourcing
•    Volume hiring projects
•    Campaign recruitment
 
Industrii pentru care recrutăm in România:
•    Accountancy & Finance
•    Business Services 
•    Construction & Property
•    Engineering & Manufacturing
•    Technology
•    Human Resources 
•    Life Sciences
•    Sales & Marketing
 
Facem lucrurile corect
 
Poziţionând clienții noștri în centrul a ceea ce facem, acționăm în interesul organizațiilor și al oamenilor talentați care își pun încrederea în noi.

Prin intermediul inițiativei Helping for your Tomorrow, ne angajăm să folosim expertiza noastră și să contribuim la crearea unui viitor mai bun pentru toți. Colaboram cu organizații non-profit și oferim angajaților noștri o zi de concediu plătit în fiecare an calendaristic pentru a efectua avticităţi de voluntariat. 
 
Pentru mai multe informaţii, ne puteţi contacta la info@hays.ro 

 

About us blocks

Căutați locuri de muncă

Alegeți următorul pas în carieră.

Căutați acum

Găsiți talentul potrivit

Oferim serviciile și soluțiile necesare pentru a vă construi și gestiona forța de muncă.

Recrutați cu noi