About us

Despre Hays

Hays este un grup specializat de recrutare la nivel global și un lider de piață în țări precum Marea Britanie și Australia. Suntem experți în recrutarea calificată, persoane profesioniste și calificate în cadrul unei varietăți mari de industrii și profesii specializate.

Funcționăm în sectoarele publice și private, ocupându-ne le posturile permanente, rolurile contractuale și atribuțiile temporare. La Hays, considerăm că locul de muncă potrivit poate transforma viața unei persoane, iar persoana potrivită poate transforma o afacere.

Suntem pasionați în a conecta candidații noștri cu postul potrivit lor.

Grup specializat de recrutare la nivel global

Recrutarea specializată este despre oameni. Mai bine de 1,200 de persoane construiesc o echipă mondială. Împărtășim idei, cunoștințe și experiențe în cadrul afacerilor și teritoriilor pentru a obține rezultate extraordinare.

Oamenii noștri lucrează cu persoane care sunt specializate în căutarea de locuri de muncă, doar pentru a plasa persoanele potrivite la locurile de muncă potrivite. Investim foarte mult în echiparea personalului nostru cu aptitudinile adecvate pentru a lucra la cele mai înalte standarde în timp ce își dezvoltă carierele.

Deservim peste 20 de specialități acoperind totul de la contabilitate și finanțe la construcții, IT, educație și domeniul sănătății. În cadrul diferitelor sectoare, dispunem și de alte echipe specializate dedicate serviciilor publice, non-profit, executive sau de recrutare internațională.

Oferta de servicii excelente pentru clienții noștri ne susține afacerea și o păstrează într-o zonă în care putem monitoriza îndeaproape comanda pentru a putea să ne menținem poziția ca și lider pe piață. Clienții noștri beneficiază de un sector specializat de cunoștințe obținut de la consultanții noștri și de la rețeaua noastră extinsă de birouri și contacte din domeniul industrial.

În lumea complicată a descoperirii celui mai bun talent, experiența noastră în recrutare semnifică faptul că oamenii cu care doriți să vorbiți deja vorbesc cu noi.

About us blocks

Căutați locuri de muncă

Alegeți următorul pas în carieră.

Căutați acum

Găsiți talentul potrivit

Oferim serviciile și soluțiile necesare pentru a vă construi și gestiona forța de muncă.

Recrutați cu noi

About us - who we are