Transformă organizaţia

Transformă organizaţia

 
Găsiți talentul potrivit

O organizație este la fel de puternică precum oamenii ei, iar noi ne asigurăm că aveți întotdeauna cei mai buni angajaţi care se pliază necesităţilor şi proiectelor dvs. Dacă doriți să vă extindeți echipa cu angajați permanenți, vă putem oferi consultanță de specialitate, înainte de a crea o campanie de recrutare personalizată pentru organizația dvs.

În fiecare zi, plasăm peste 100 de persoane în roluri permanente.

Oferim suport global 360° organizațiilor care doresc să-și extindă forța de muncă permanentă.
Cu ajutorul unei evaluări a nevoilor dvs., vom parcurge împreună:
•    Identificarea sursei candidatului
•    Solicitarea aplicării candidaturii
•    Evaluare și management
•    Gestionarea permanentă a candidatului

Consultantul specializat va fi contactul dvs. personal, oferindu-vă acces la gama largă de servicii Hays și la baza noastră de date extinsă, care conţine profesioniştii cu care suntem deja în contact.
 
Procesul nostru proactiv de recrutare oferă o selecție mai bună a candidaților. Realizăm interviuri de competență inițiale ca parte a procesului de aplicare, oferind informații de o calitate superioară cu privire la aplicanţi, și permițând luarea unor decizii mai informate.
 
Aveţi încredere în noi, găsim cei mai buni candidați de pe piață
 
Compania dumneavoastră caută angajați talentați? Noi vă putem ajuta. Suntem experți în industria în care compania dumneavoastră operează și în fiecare zi discutăm cu profesioniști a căror experiență și competențe vă pot ajuta în atingerea obiectivelor companiei. Ne dorim să fim partenerul dumneavoastră în recrutarea celor mai buni.
 
Dacă doriți să colaborăm pentru recrutare sau implementarea serviciilor de resurse umane, vă rugăm să completați formularul. După trimiterea acestuia, vă vom contacta pentru a discuta posibilitățile cooperării noastre. 
 
 

Clients contact us

Contactați-ne

Sunați-ne și un consultant Hays va răspunde cerințelor dvs. de recrutare.

Why us banner

WHY HAYS?

 

Hiring advice

Sfaturi de angajare

Extindeți-vă echipa și valorificați-i talentul pe baza acestor îndrumări pentru angajare.