IT Contracting

IT Contracting

Divizia noastră de contractare IT a fost înființată în România cu scopul de a oferi forță de muncă specializată pentru proiectele dumneavoastră IT specifice. Fie că doriți să colaborați cu consultanți în infrastructură / IT, dezvoltatori, analiști de afaceri, experți în Big Data, experți în Cloud sau în managementul proiectelor, putem găsi contractanţii potriviți pentru dvs.

Hays este prima companie de recrutare din România care a înființat o divizie de contractare IT, cu specialiști în recrutare care se ocupă exclusiv de aceste proiecte. 
 
În contextul actual, în care proiectele sunt din ce în ce mai diversificate, știm cât de important este să găsiți profesioniştii cu abilităţi şi competenţe IT foarte specifice. De aceea, vom lucra îndeaproape cu dvs. pentru a vă îndeplini cerințele și pentru a vă ajuta să găsiţi expertul în domeniul IT care vă va ajuta să realizaţi obiectivele de afaceri. 

DE CE SĂ LUCRAŢI CU HAYS ROMÂNIA PENTRU A GĂSI PROFESIONIŞTII IT ÎN REGIM DE CONTRACTARE?
 
Există o serie de avantaje specifice modelului utilizat de Hays România. În primul rând, nu există nicio sarcină administrativă din partea dumneavoastră, astfel economisiţi timp și bani, deoarece acreditările, remunerația, angajamentul și integrarea contractantului sunt gestionate de către noi. De asemenea, deoarece contractanţii sunt în colaborare directă cu noi, aceștia nu vor fi considerați ca făcând parte din efectivul dvs. 

AVANTAJELE COLABORĂRII CU UN PROFESIONIST IT ÎN REGIM DE CONTRACTARE
 
OPŢIUNI FLEXIBILE

Puteţi angaja un contractor cu experiență, care deţine competenţele şi abilităţile necesare pentru finalizarea proiectelor prioritare din compania dumneavoastră (indiferent de durata şi complexitatea proiectelor, numărul de ore/zile pe lună), fără un angajament pe termen lung. Apelați la serviciile profesionistului IT doar pe durata contractului și, astfel, puteţi finaliza proiecte în limita bugetului disponibil.

NE OCUPĂM NOI DE PROCES


Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la detaliile contractuale, ceea ce înseamnă mai puţină muncă pentru echipele dumneavoastră de contabilitate şi resurse umane  - avem grijă de tot procesul administrativ, documentele relevante și toate obligațiile financiare pe durata proiectului contractat. Mai mult, colaborarea cu un contractor vă scutește de obligațiile fiscale, având în vedere că aceştia din urmă se ocupă p
ersonal de plata taxelor și impozitelor.
 
BAZĂ DE DATE EXTINSĂ

Avem o bază de date extinsă la nivel național şi internaţional, ceea ce înseamnă nu numai că vă putem găsi persoanele potrivite cu abilitățile dorite într-un termen scurt, dar putem facilita de asemenea, conexiunea dintre birourile și proiectele dvs. internaționale cu echipele Hays dedicate din alte țări.

STANDARDE ÎNALTE

Echipa noastră de contractare IT se va dedica procesului de recrutare, realizând o selecţie atentă a candidaţilor, oferind profiluri de înaltă calitate și asigurându-se că potenţialele contra-oferte nu vor impacta decizia contractorilor în detrimentul colaborării cu dumneavoastră. Vă vom sprijini pe parcursul procesului oferind consultanță permanentă în legătură cu prețurile, piața și analizele necesare.

 
RĂSPUNS RAPID

Vă oferim feedback în termen de 24 de ore la cererea dvs. și vom recomanda primul candidat în 72 de ore după preluarea informațiilor despre postul vacant.

 
FOCUS PE CALITATE

Cu peste 50 de ani de experiență și plasând 235.000 de candidați în întreaga lume în roluri de contractare / temporare anul trecut, avem o echipă de experți dedicată, care oferă servicii de înaltă calitate, confirmată de faptul că 9 din 10 clienți și candidați s-au declarat mulțumiți de serviciile Hays în România.
 
Luaţi legătura cu echipa IT Contracting pentru pentru mai multe informaţii: itc@hays.ro 

Promo ITC contact

Contactaţi-ne
 
Luaţi legătura cu echipa IT Contracting pentru pentru mai multe informaţii.

Why us banner

WHY HAYS?

 

Hiring advice

Sfaturi de angajare

Extindeți-vă echipa și valorificați-i talentul pe baza acestor îndrumări pentru angajare.