Termene și condiții

Termene și condiții

Termene și Condiții pentru utilizarea site-ului. Hays Specialist Recruitment Limited (”Hays”, ”noi”) vă furnizează accesul la Hays.com și la alte Site-uri Hays Group (”Site-ul”) pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului de recrutare și vă va oferi alte servicii specializate. Vă rugăm să citiți aceste Condiții de utilizare cu mare atenție înainte de a folosi Site-ul. Utilizarea Site-ului indică faptul că ați acceptat aceste Condiții de Utilizare fără a ține cont dacă alegeți sau nu să vă înregistrați la noi. Dacă nu acceptați aceste termene, nu folosiți Site-ul. Acolo unde Hays proceseză prin telefon, poștă normală sau poștă electronică, datele de contact ale oricărui candidat pentru un post temporar sau pentru angajare la clienții noștri angajatori, atunci aceste procesări vor face subiectul standardelor Condițiilor de Colaborare, după caz. Vom furniza tuturor clienților noștri angajatori o copie a Condițiilor de Colaborare standard, aplicabile la momentul înregistrării sau după înregistrare. Aceste Termene de Utilizare reprezintă o adăugare, nu o înlocuire a Condițiilor noastre de Colaborare. Candidații care caută muncă temporară vor trebui să semneze Termenele de Atribuire. Aceste Termene de Utilizare reprezintă o adăugare, nu o înlocuire la Termenele Standard de Atribuire.

Utilizare Site-ului de către dvs.

Puteți accesa majoritatea zonelor din cadrul Site-ului fără a vă înregistra detaliile la noi. Anumite zone din site sunt deschise consultării doar dacă vă înregistrați prin accesarea oricărei părți a Site-ului, iar dacă vă înregistrați se consideră că va trebui să acceptați aceste Termene de Utilizare în totalitate. În cazul în care nu acceptați aceste Termene de Utilizare, trebuie să părăsiți imediat Site-ul.

Nu veți putea utiliza Site-ul pentru oricare din următoarele scopuri:

  • Pentru a posta sau transmite orice fel de material pentru care nu ați obținut toate licențele necesare și/sau aprobările
  • Pentru a posta sau transmite pe Site, informații incorecte, incomplete sau false (inclusiv referitor la candidați, informații biografice despre dumneavoastră și/sau informații despre permisiunea de muncă în Marea Britanie sau în orice altă parte)
  • Pentru a posta sau transmite pe Site orice fel de material abuziv, amenințător, dăunător, vulgar, obscen sau material inadecvat de orice alt tip
  • Pentru a posta sau transmite pe Site orice fel de material care conține orice fel de viruși sau alte dispozitive de dezactivare care interferează sau pot interfera cu funcționarea Site-ului; sau care modifică sau șterg orice fel de informații pe care nu aveți nici un fel de autoritate să le modificați sau să le ștergeți; sau care supraîncarcă Site-ul cu modul de tip spam sau flood
  • Pentru a utiliza orice fel de dispozitiv, rutină sau program care întârzie sau deteriorează în orice mod funcționarea Site-ului
  • Pentru a realiza orice fel de acțiune care afectează reputația Hays sau care defăimează, abuzează, hărțuiește sau amenință alte persoane
  • Pentru a încuraja comportamente care ar fi considerate infracțiuni penale, și care ar putea da naștere unor responsabilități civile, sau care ar fi contrare legii în orice mod; sau pentru realizarea unor astfel de comportamente cu propria persoană.

Hays, pe propria sa răspundere și la propria sa alegere va stabili respectarea de către dumneavoastră a celor specificate mai sus și va avea dreptul de a vă împiedica să utilizați Site-ul și/sau va șterge din Site imediat și fără nici un fel de notificare prealabilă, orice fel de materiale pe care le consideră că nu respectă sau că sunt contrare acestor principii. Hays va coopera în totalitate cu orice fel de autorități de aplicare a legii sau conform oricărui tip de ordin judecătoresc care solicită sau care direcționează Hays pentru a divulga identitatea sau pentru a localiza orice fel de persoană care postează orice fel de material care nu respectă cele menționate mai sus. Pe măsură ce serviciile de pe Site sunt puse la dispoziția utilizatorilor și angajatorilor imediat, nu beneficiaţi de nici un fel de drepturi de anulare sau perioadă de reflecție referitoare la aceste Termene de Utilizare.

Legături către sau de la alte site-uri

Ca și o conveniență pentru utilizatori, acest Site conține legături la site-uri externe și puteți să primiți un anumit număr de legături automate la alte site-uri, care pot reprezenta un interes pentru dumneavoastră. Nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul site-urilor care aparțin terțelor părți. Hays nu a revizuit și nici nu a aprobat astfel de site-uri și nu controlează și nu este responsabil pentru conținutul prezentat de către aceştia. Hays nu garantează că oricare dintre legăturile către astfel de site-uri funcționează corect sau dacă sunt actualizate. Hays nu își asumă și nu face nici un fel de reprezentări despre aceste site-uri și folosirea unor astfel de legături se face pe propriul dumneavoastră risc. Orice fel de terțe părți care doresc să realizeze legături către Site-ul nostru pot face acest lucru cu condiția ca astfel de legături să fie realizate către pagina de Home a Site-ului și cu condiția care acestea să fie notificate în prealabil prin email la feedback@hays.com. . Hays își rezervă dreptul de a refuza terțele părți să creeze legături la Site-ul nostru și nu este obligată să ofere nici un fel de explicație pentru un astfel de refuz sau pentru retragerea unei permisiuni care a fost acordate în prealabil.

Securitatea și Parolele

Atunci când vă înregistrai pe Site-ul nostru sau când vă conectați pentru a vizita Site-ul veți avea nevoie de un nume de utilizator și o parolă de acces. Sunteți singurul responsabil pentru securitatea și utilizarea adecvată a parolei care trebuie păstrată confidențială în orice moment și nu trebuie divulgată niciunei persoane. Trebuie să ne notificați imediat dacă considerați că parola dumneavoastră se află în posesia unei altei persoane sau dacă aceasta poate fi utilizată în mod neautorizat. Nu acceptăm nici un fel de responsabilitate pentru utilizarea neautorizată sau inadecvată a parolei.

Informații Agregate

Putem aduna informații și statistici colective despre toți vizitatorii de pe Site, informații care pot include informațiile furnizate de către Dumneavoastră, care ne vor ajuta să înțelegem utilizatorii noștri si de asemenea să creăm un proces mai bun de recrutare. Nu vom divulga numele sau informațiile de identificare. Toate datele vor fi prezentate doar în formă agregată. Considerăm că aceste informații ne ajută să determinăm care sunt elementele cele mai benefice pentru utilizatorii noștri și care este modul în care putem îmbunătăți în mod continuu serviciul nostru online. Putem partaja astfel de date agregate către terțele părți selectate pentru a asista în derularea acestui proces. Datele personale sunt procesate de către noi în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

Drepturile de proprietate intelectuală

Dacă nu se declară altfel, drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală cu privire la toate elementele materiale ale acestui Site (inclusiv fără limitare la fotografiile și imaginile grafice) sunt deținute de Hays Specialist Recruitment Limited sau de către contractorii acestuia. Nu puteți descărca o copie și nu puteți imprima nici una din paginile Site-ului excepție făcând elementele pentru utilizare personală și ținând cont de faptul că sunteți obligat să păstrați intact toate informațiile care sunt supuse drepturilor de proprietate și de drepturi de autor. Nu este permisă niciun fel de copiere sau distribuire pentru orice fel de afacere sau utilizare comercială. Nu este permisă nici un fel de colectare sau distribuire de elemente de manipulare a conținutului Site-ului. Nu încercaţi să descifrați, dezasamblați sau să modificați orice fel de software, codare sau informare care este conținut în Site; nu postaţi pe Site orice fel de material care încalcă orice fel de drepturi de proprietate ale unei terțe persoane.

Schimbări sau indisponibilitatea temporară a Site-ului

Realizăm toate eforturile pentru menținerea Site-ului și pentru funcționarea fără defect și fără eroare. Cu toate acestea, Hays nu își asumă responsabilitatea în cazul în care Site-ul va fi temporar indisponibil din motive de întreținere/ îmbunătățire, sau din cauza problemelor tehnice care nu țin de controlul nostru. Putem schimba, suspenda sau întrerupe orice fel de aspect al Site-ului în orice moment, inclusiv disponibilitatea oricăror caracteristici ale Site-ului, ale bazei de date sau ale conținutului. Hays poate modifica aceste Condiții de Utilizare în orice moment prin postarea Condițiilor de Utilizare modificate pe Site. Veți fi obligat să aprobați Condițiile de Utilizare modificate atunci când veți utiliza Site-ul după realizarea modificării.

Încetarea

Puteți pe propria răspundere să refuzați accesul la Site (care poate include oricare dintre serviciile sau informațiile disponibile) sau orice parte a acesteia în orice moment fără nici un fel de explicație.

Responsabilitatea și Renunțarea

Informațiile conținute în cadrul acestui Site inclusiv orice fel de informații salariale și de cercetare, sunt prezentate cu bună credință, iar Hays depune toate eforturile necesare pentru a se asigura că acestea sunt relevante. Cu toate acestea, Hays nu oferă nici un fel de reprezentare sau garanție cu privire la astfel de informații și orice astfel de reprezentări și garanții, fie că sunt exprimate direct sau subîntelese, sunt excluse.

Nu este acceptată nici un fel de responsabilitate din partea Hays, pentru nici un fel de pierdere sau daună care ar putea apărea de la orice fel de persoană care se bazează pe aceste informaţii sau care folosește informațiile de pe Site. Hays nu va fi responsabil pentru nici un fel de persoană care se bazează informaţii sau care folosește astfel de informații pentru (a) pierderea de venituri, pierderea salariului actual sau anticipat, pierderea profiturilor actuale sau anticipate fie că apar în cursul normal al afacerii sau în orice alt mod (inclusiv, fără niciun fel de limitare, pierderea de profituri pentru contracte), pierderea sau deteriorarea prospectelor de angajare, pierderea de oportunitate, pierderea utilizării de bani, pierderea economiilor anticipate, pierderea afacerii, pierderea bunei voințe, pierderea sau deteriorarea reputației, pierderea sau corupția de date, pierderea de management sau administrarea timpului, taxele legale și profesionale, cheltuielile; sau (b) orice fel de pierderi indirecte sau consecvențiale sau daune care sunt cauzate în orice alt mod (inclusiv dar fără a se limita, din motive de reprezentare eronată, neglijență, încălcare a contractului sau încălcare a datoriilor statutare) care apar direct sau indirect din elementele care fac subiectul acestui Site. Cu toate acestea, nimic din cele de mai sus nu limitează sau exclude răspunderea Hays pentru fraudă sau pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijență sau în măsura în care nu este permisă de lege altfel.

Sunteți de acord să ne despăgubiți total și să ne despăgubiți împotriva tuturor costurilor, cheltuielilor, reclamațiilor, pierderilor, responsabilităților sau procedurilor care apar din folosirea de către dumneavoastră a Site-ului.

Nu garantăm că oricare dintre angajatori sau clienți va solicita candidatului informații, sau va intervieva sau angaja un candidat, sau oricare dintre candidați vor fi disponibili sau vor respecta cerinţele oricărui angajator sau client. Nu vom face nici un fel de reprezentare sau garanție în conformitate cu termenii finali și cu durata oricărei colaborări obținute prin Site. În timp ce depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că procesăm informaţiile cum este cazul, nu garantăm că orice angajator sau client va păstra confidențial orice fel de informații sau date furnizate.

Dacă o dispoziție a acestor termeni și condiții este declarată nevalidă de către o instanță competentă, acestea nu vor afecta în mod valabil dispozițiile rămase, care rămân în vigoare. Utilizarea de către dvs. a Site-ului și descărcările de pe Site, precum și funcționarea acestor termene și condiții care vor fi guvernate în conformitate cu legile din Anglia și Țara Galilor. Tribunalele din Anglia vor avea competenţă exclusivă asupra oricărei dispute care apare din utilizare Site-ului.

Hays.com este Site-ul web pentru Hays Specialist Recruitment Ltd., o companie înregistrată în Anglia și Țara Galilor, înregistrată sub numărul 975677 al cărei sediu principal este în 20 Triton Street, London NW1 3BF. În cazul oricărei solicitări cu privire la informațiile din acest Site, vă rugăm să ne contactați la feedback@hays.com*.

*Vă rugăm să observați faptul că, această adresă este specializată doar pentru scopurile menționate aici, și nici un fel de CV sau aplicații spontane care sunt trimise la această de email nu vor fi luate în considerare. Pentru a înregistra interesul în calitate de persoană care caută un job la Hays, vă rugăm să căutați și să candidați pentru job-urile specifice, sau să ne contactați aici.

© Hays Specialist Recruitment 2000 - 2019. Toate drepturile rezervate.