DECLARAȚIA DE RENUNȚARE

DECLARAȚIA DE RENUNȚARE

Declarația de renunțare cu privire la întregul nostru site.

Declarația de Renunțare a Angajatorului

Sunteți de acord și acceptați că site-ul hays.ro este deschis pentru toții clienții săi și va conține Profiluri de Candidat despre candidații care caută anumite joburi. Vă asumați în mod strict că veți trata toate datele candidaților ca fiind confidențiale și nu veți folosi baza de date a hays.ro pentru nici un alt scop decât cel de căutare de și găsire de candidați care ar putea îndeplini cerințele specifice pentru job-ul deținut de dvs.

Sunteți de acord că nu veți partaja, copia sau transmite unei terțe părți nici un fel de date ale candidaților, excepție făcând cazurile în care dispuneți de acordul neechivoc al candidatului pentru a efectua un astfel de transfer. Veți despăgubi și veți considera site-ul Hays nevinovat pentru orice fel de responsabilitate de orice tip care ar putea apărea (în măsura acordată acesteia de lege) și pe care Grupul Hays le poate suporta dacă veți folosi baza de date hays.ro și Profilurile de Candidat sau alte tipuri de date despre indivizi, date care sunt derivate din acest site pentru orice alte tipuri de scopuri decât cele pentru care acestea au fost furnizate.

Sunteți de acord să respectați Condițiile de utilizare ale acestei pagini de web și acceptați dreptul Hays de a suspenda sau anula imediat înregistrarea la alegerea sa fără nici un fel de responsabilitate față de dumneavoastră, în cazul în care încălcați termenele de utilizare.

Declarația de Renunțare a Candidatului

Înțelegeți și sunteți de acord că pentru facilitarea procesului de recrutare în numele dumneavoastră, Hays poate transmite detaliile dumneavoastră unor clienți la alegerea sa, și în mod suplimentar poate afișa extrase promoționale din detaliile dumneavoastră pe pagina de web hays.ro sau pe alte site-uri ale grupului Hays. Sunteți de acord și acceptați că renunțați în mod necondiționat la oricare dintre reclamațiile pe care le puteți avea împotriva Hays drept rezultat al oricărei pierderi pe care o puteți suferi drept rezultat al informațiilor care sunt afișate pe aceste site-uri.

Sunteți de acord să respectați Condițiile de Utilizare ale site-ului și acceptați dreptul Hays de a suspenda sau anula imediat înregistrarea dumneavoastră, la propria sa alegere fără nici un fel de responsabilitate pentru dvs., în cazul în care încălcați termenii de utilizare. Acceptați faptul că în timp ce Hays va depune toate eforturile necesare să găsească un loc de muncă adecvat pentru dvs., Hays nu garantează că un angajator sau client va solicita informațiile clientului, sau va programa un interviu sau chiar angaja un candidat. sau chiar angaja un candidat. Hays nu reprezintă sau oferă garanție cu privire la termenele finale și durata oricărei colaborări obținute prin intermediul Site-ului. Va asumaţi renunţarea la orice reclamaţie împotriva Hays, în cazul în care colaborarea eşueaza în relaţie cu clientul angajator sau în legatura cu termenii şi durata acestei colaborari. Renunțați la orice fel de reclamații împotriva Hays pentru eșecul în găsirea unei colaborări sau referitor la termenele și durata unei astfel de colaborări.