Overview Block 1 REBRAND

Home Hero Image

GHIDUL SALARIAL
HAYS ROMÂNIA 2023

Descărcaţi ghidul

Overview Block 2 REBRAND

PIAȚA MUNCII ÎN 2023

În ciuda contextului politico - economic și a prudenței amplificate a angajatorilor și angajaților, 2023 nu va aduce un colaps pe piața muncii. Potrivit studiului, bazat pe un chestionar lansat în ultimul trimestru din 2022, anul acesta 9 din 10 angajatori intenționează să recruteze personal calificat permanent.

88%

dintre angajatori intenționează să recruteze personal calificat permanent

57%

dintre angajați consideră că nu există suficientă transparență cu privire la modul în care sunt stabilite nivelurile salariale

Overview Block 3 REBRAND

Bine aţi venit pe pagina dedicată Ghidului Salarial Hays România 2023. Lumea muncii și lumea în general a fost un rollercoaster din 2020, cu o creștere în 2021 și un 2022 plin de provocări - cu noi conflicte în Europa, crize energetice și accelerarea ratei inflației. În ciuda acestor factori, piața muncii a rămas dinamică, anul 2023 debutând cu un climat de afaceri relativ activ.

Istoria recentă a demonstrat că piața muncii din România este marcată de un deficit de competențe – mai mult de jumătate dintre organizații au raportat acest lucru. Dar, acest fapt nu îi va împiedica pe marii investitori să deschidă sau să dezvolte hub-urile în România, care rămâne o locație excelentă pentru astfel de demersuri în Europa Centrală.

Timur Makhmutov Managing Director, Hays România

Timur Makhmutov, Managing Director, Hays Hays România

Overview Block 4 REBRAND

TENDINȚELE PE PIAȚA MUNCII ȘI NIVELURILE SALARIALE ÎN FUNCȚIE DE DOMENIU

  • Accountancy & Finance
  • Business Services
  • Engineering & Manufacturing
  • Human Resources
  • Life Sciences
  • Marketing
  • Sales
  • IT Permanent
  • IT Contracting

Overview Block 5 REBRAND

CARE SUNT SALARIILE ACTUALE DE PE PIAȚĂ?

Descărcați Ghidul salarial Hays România 2023. Descoperiţi ultimele tendinţe în materie de recrutare, intervalele salariale a peste 180 de poziţii şi multe alte aspecte care vă vor ajuta să luaţi decizii optime pentru afacere sau carieră. Chestionarul se bazează pe datele furnizate de 400 de angajatori și profesioniști.

Pentru informații detaliate despre raport sau o versiune adaptată nevoilor dumneavoastră specifice, contactați-ne.

Hays România Salary Guide Cover
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate..

Overview Block 6 REBRAND

Overview Block 7 REBRAND

Home Hero Image

SUNTEȚI ÎN
CĂUTAREA UNUI SPECIALIST

Înregistrați un post vacant

Footer REBRAND