Servicii creative şi digitale

Servicii creative şi digitale

 

Domeniul recrutării a fost impactat de procesul continu de digitalizare care se resimte în toate domeniile, de canalele social media şi nivelul ridicat de conectivitate din prezent, ceea ce înseamnă că angajatorii trebuie să utilizeze o abordare inovativă pentru găsirea talentelor potrivite şi retenţia specialiştilor.

Pentru a satisface cererea în creştere datorată noii lumi digitalizate, Hays a dezvoltat Digital & Creative Services, un pachet care cuprinde tehnici inovative de atragere a candidaților, concepute pentru a vă ajuta să găsiţi talentele potrivite și pentru a vă prezenta brandul de angajator.

Fie că vizați un grup specific de specialiști, fie că aveți nevoie de un volum mare de personal, putem construi o campanie flexibilă şi adaptată nevoilor dumneavoastră, care va răspunde eficient chiar și celor mai exigente obiective de recrutare. Toate aceste soluţii au fost concepute pentru a atrage candidaţii la nivelul pe care vi-l doriţi, pentru orice specialitate, din orice industrie, în orice locație.

PACHETUL DE PROMOVARE

PROMOVARE PE WEBSITE-UL HAYS

Toate campaniile active sunt marcate cu logo-ul dvs. în secțiunea „prezentare angajatori” de pe site-ul Hays România. Această poziție proeminentă oferă clienților noștri acces la publicul vizat, mai exact persoane în căutarea unui loc de muncă, pe care site-urile noastre le atrag în mod natural și vă prezintă ca angajator la alegere.

CAMPANII PRIN EMAIL

Hays are o bază de date extinsă de candidați, construită de-a lungul mai multor ani. Suntem capabili să valorificăm acest lucru şi să implementăm campanii de e-mail marca clientului. Mai mult, putem personaliza campaniile şi optimiza printr-o targetare precisă în funcţie de locaţie, sector de activitate, etc.

LINKEDIN

Hays are o vizibilitate ridicată pe LinkedIn. Hays este cea mai urmărită companie de recrutare de personal și a 22-a cea mai urmărită companie la nivel global pe website. Asadar, ne putem adresa unui public cu adevărat unic, prin postări de locuri de muncă și conținut care promovează campanii pentru clienți.

SOCIAL MEDIA

Prin canalele noastre populare de social media, putem distribui și promova campanii către un public mai mare, atrăgând candidați pasivi. Prezența noastră în creștere Google+ este, de asemenea, utilă pentru a îmbunătăți SEO și, în cele din urmă, pentru a genera mai mult trafic către site-uri de recrutare.

GOOGLE ANALYTICS

Traficul este urmărit utilizând un cod personalizat pe site-urile noastre. Acest lucru ne permite să monitorizăm performanța fiecărui canal, oferindu-ne posibilitatea de a oferi sfaturi cu privire la succesul unei campanii și modalităţi de îmbunătăţire.

Suntem mândri că am dezvoltat campanii de recrutare personalizate pentru unii dintre cei mai mari angajatori din lume. Am creat sute de microsite-uri pentru clienți din toate specialitățile - de la finanțe la inginerie, de la retail la IT, de la energie la educație. De asemenea, producem campanii globale și acoperim majoritatea celor 33 de țări din întreaga lume în care operează Hays.
 

Clients contact us

Contactați-ne

Sunați-ne și un consultant Hays va răspunde cerințelor dvs. de recrutare.

Why us banner

WHY HAYS?

 

Hiring advice

Sfaturi de angajare

Extindeți-vă echipa și valorificați-i talentul pe baza acestor îndrumări pentru angajare.