Logo MC

 

Manchester City

Hays și Manchester City

Hays a devenit Partenerul Oficial în Recrutare al Manchester City în 2013 și a prelungit acordul pentru prima dată în 2016. În ultimii șase ani, Hays a dezvoltat relația cu City Football Group pentru a deveni Partenerul Oficial în Recrutare al New York City FC în 2015 , precum și pentru Manchester City Women în 2017. Cel mai recent acord a fost încheiat cu Yokohama F. Marinos.

 

Ca lider în industrie, care lucrează zilnic cu mii de solicitanți de locuri de muncă și angajatori, Hays a ajutat Clubul să construiască o echipă câștigătoare în afara terenului. Hays s-a ocupat de recrutarea personalului pentru echipele juridice, financiare, de resurse umane, comerciale, de marketing și comunicații ale birourilor lor din Manchester, Londra, New York și Singapore.

 

De-a lungul timpului său în calitate de partener oficial în recrutare, Hays și Manchester City au explorat paralelele dintre lumea muncii și sportul de elită, atât cu echipele de bărbați cât și de femei.

 

Această colaborare a format un teritoriu propice pentru parteneriat, cu un accent puternic pe leadership, dezvoltare, cercetare și înțelegerea ingredientelor construirii unei echipe performante.

Interviuri MC

Interviuri Executiv

Am discutat cu Ofițerul de Operațiuni al Manchester City, directorul de Operaţiuni și directorul Academiei despre călătoria lor în carieră.

Vizualizează

Interviuri jucători

Într-o serie de interviuri, vorbim cu Kevin De Bruyne, Nikita Parris, Kyle Walker, Keira Walsh, Bernardo Silva și Jen Beattie despre ceea ce îi determină să aibă succes.

Vizualizează

Banner Manchester City