Site Header & Navigation-Multilingual

Schimbare limbă

English

New Hero Mob

Ghidul SalarialHays România2021-2022

Descărcaţi ghidul
RO flag

New Hero Video

Ghidul SalarialHays România2021-2022

Descărcaţi ghidul
RO flag

Overview - Form

 

Sunteţi interesat să aflaţi mai multe?

Descărcaţi o copie a Ghidului Salarial

Descoperiţi ultimele tendinţe în materie de recrutare, intervalele salariale a peste 200 de poziţii şi multe alte aspecte care vă vor ajuta să luaţi decizii optime pentru afacere sau carieră. Ghidul salarial îmbină perspectiva experţilor Hays, informaţiile provenite din procesele de recrutare susţinute, la care se adaugă rezultatele sondajelor dedicate angajaţilor şi angajatorilor. Aflaţi care sunt cele mai căutate abilităţi şi competenţe și descoperiţi ce contează cu adevărat pentru angajaţi şi angajatori în noua eră a muncii.

Romania Salary Guide Cover
  • Confirm că am citit și acceptTermenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate..

Overview - Opening Block

Descoperiţi cele mai recente tendinţe

Ghidul Salarial Hays România este ghidul nostru anual de politici si practici de remunerare care cuprinde cele mai noi tendinţe în recrutare și referinţe salariale pentru companii, manageri, angajaţi și cei care sunt în căutarea unui nou loc de muncă. În calitate de lider la nivel global în recrutarea specializată ne dorim să oferim informaţii unice care vă vor ajuta să vă dezvoltaţi strategiile de angajare și planurile de carieră. A doua ediţie a ghidului include:

Overview - Three Column Block

Expert viewpoint on 8 market areas and industries

Opiniile experţilor în 8 domenii analizate

Salary ranges for over 200 positions

Intervalele salariale pentru 200 de poziţii

Employment trends and insights of the Romanian market

Tendinţele în recrutare

Download A Copy - Footer Slider

Site Footer