Salary Guide 2020

Romania Salary Guide 2020
Prima ediţie

 
Suntem încântaţi să vă prezentăm prima ediție a Ghidului salarial Hays România 2020! Aceasta este o publicație anuală care analizează situația actuală și trend-urile pieței muncii din România, incluzând salariile oferite pentru peste 200 de poziţii în 9 industrii analizate.
 
Nimeni nu ar fi putut prognoza cum va arăta anul 2020 și impactul pe care Covid-19 l-ar putea avea în întreaga țară și în lume. Companiile trec în prezent printr-un proces de tranziţie spre o nouă eră a muncii. O dată cu distanțarea socială și cu implementarea modelelor de lucru hibride, din ce în ce mai frecvente - agilitatea și adaptarea la schimbare au devenit pilonii cheie ai succesului.
 
Obțineți informații cu privire la trend-urile şi procesele de recrutare, salarii și locurile de muncă căutate. Veți primi, de asemenea, recomandări pentru a vă consolida strategia de recrutare și retenţie a angajaţilor atunci când descărcați Ghidul Salarial.
 
Notă: Ghidul Salarial Hays România este dedicat utilizării individuale şi nu poate fi distribuit integral pe platformele online sau reţelele sociale.

KEY FINDINGS RO

Rezultate cheie

Descoperiţi câteva dintre cele mai importante rezultate ale studiului Hays România:

SG 3

În acest ghid veţi regăsi salariile actualizate pentru industriile analizate, plus:

✓ Situaţia actuală a pieţei
 
✓ Trend-urile cu privire la salarii şi pachetele de beneficii în funcţie de fiecare industrie
 
✓ Informaţii despre soluţiile flexibile cum ar fi munca de acasă oferite de angajator – provocări, productivitate, etc.
 
 
✓ Statistici cu privire la satisfacţia angajaţilor şi recomandări de creştere a bunăstării acestora

SG FORM

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.