Abordarea deschisă și beneficiile companiei

Abordarea deschisă și beneficiile companiei

Încurajezi diversitatea în cadrul organizației tale?

Iată patru dintre cele mai importante beneficii ale valorificării diversității la locul de muncă:

Inovație

Poate că cel mai proeminentă este inovația. Inovația este un diferențiator foarte important pentru multe organizații. Le permite să vină cu noi servicii, produse sau modalități îmbunătățite de a furniza aceste servicii sau produse.

Îmbunătățirea atractivității și retenției

Aveți posibilitatea de a descoperi cele mai potrivite abilități și experiențe dacă aderați la un grup divers de candidați. Angajatorii care limitează parametrii diversității reduc efectiv numărul de candidați pe care îi pot lua în considerare.

Performanță financiară îmbunătățită

Diversitatea îmbunătățește productivitatea și rezultatele afacerilor. Angajarea unei forțe de muncă demografice poate îmbunătăți performanța financiară a companiei. Realizarea diversității de gen și diversitatea în sens larg, este o prioritate de afaceri care poate duce la beneficii financiare și poate ajuta o companie să-și realizeze întregul potențial.

Cultură meritocratică

În mod ideal, într-un loc de muncă care funcționează ca o adevărată meritocrație, cei mai buni oameni sunt promovați și cele mai bune idei sunt aplicate. Acei oameni care doresc să participe, au depus efort, au obținut rezultate și s-au afirmat, sunt respectați, recompensați și promovați. Nu există alți factori în luarea deciziilor de promovare.

Looking to recruit

Doriți să recrutați?

Persoanele pe care doriți să le cunoașteți, colaborează deja cu noi.