Crearea unei fișe de post

Crearea unei fișe de post

Știți cum să găsiți candidatul potrivit? Pentru a găsi angajatul ideal, trebuie mai întâi să vă identificați nevoile și dorințele specifice. Apoi, va trebui să specificați acest lucru într-o descriere a locului de muncă și a persoanei. Urmați structura noastră pentru a vă asigura că atrageți candidații potriviți și că aveți detaliile necesare pentru a evalua rapid și eficient CV-urile.

Va trebui să creați:

  • O specificație a locului de muncă - o descriere personalizată a postului vacant, inclusiv responsabilitățile și obiectivele posesorului postului
  • O specificație a persoanei - un profil al persoanei care credeți că se va potrivi culturii și cerințelor

Pentru a le pregăti, va trebui mai întâi să vă identificați nevoile și dorințele specifice. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, citiți cei 4 pași cheie pentru a vă defini angajatul ideal. Mulți angajatori fac greșeala de a publica o slujbă vagă, cu intenția de a vedea "cine va candida".

Acest lucru duce invariabil la pierderea timpului de cerere prin candidaturi irelevante sau intervievarea candidaților care, atunci când se confruntă cu realitatea postului, descoperă că nu este pentru ei. Specificațiile pe care le pregătiți vă vor ajuta să evaluați CV-urile și să creați o listă de întrebări pertinente pentru interviu.

Looking to recruit

Doriți să recrutați?

Persoanele pe care doriți să le cunoașteți, colaborează deja cu noi.