Evaluarea performanței

Evaluarea performanței

În piața competitivă de astăzi pentru candidații de top, evaluările performanțelor sunt esențiale pentru păstrarea lor. Contrar opiniei generale, mulți angajați așteaptă cu nerăbdare raportul performanțelor. Cu pregătirea adecvată și o gândire pozitivă, puteți utiliza recenziile de performanță pentru a revigora lipsa motivației, pentru a afla mai multe despre dinamica echipei dvs. și pentru a rezolva direct problemele.

Înainte de raport

  • Pregătirea este esențială. Obțineți o privire de ansamblu asupra perspectivelor angajatului dvs. și asigurați-vă că timpul este utilizat eficient.
  • Nu reprogramați. Asigurați-vă că angajatul știe că acest lucru este important pentru dvs. și pentru afacere. Realizați prima întâlnire pentru a evita întârzierile din cerințele concurente și acordați o oră pentru acest raport.
  • Fiți pregătit să gestionați confruntarea cu înțelegere. Este posibil să vi se solicite să comunicați că angajatul nu se descurcă într-un anumit aspect al locului de muncă.
  • Ajutați-vă angajații să construiască un drum al carierei. Acest lucru vă poate ajuta să clarificați obiectivele angajatului pentru progresul carierei și să identificați anumite aspecte care necesită pregătire.

Activitate post-raport

Este esențial ca acțiunile propuse să se și întâmple și să fie vizibile. Cea mai rapidă modalitate de a pierde personalul prețios este să permiteți deciziilor luate în cadrul raportărilor să fie lăsate deoparte.

Dacă doriți să discutați despre oricare dintre aceste aspecte de recrutare cu unul dintre experții noștri, vă rugăm să ne contactați.

Looking to recruit

Doriți să recrutați?

Persoanele pe care doriți să le cunoașteți, colaborează deja cu noi.