Pregătirea pentru recrutare

Pregătirea pentru recrutare

De ce anume aveți nevoie să îndeplinească această persoană? Cei 4 pași cheie vă vor ajuta să creați profilul dorit.

1. Temporar sau permanent?

În anumite momente, cum ar fi absențele neașteptate, perioadele aglomerate sau lipsa de competențe pentru anumite proiecte, un profesionist temporar sau cu durată determinată poate fi suficient pentru a ajuta organizația dumneavoastră să înflorească. În mai multe posturi cheie, managerii interimari pot ajuta afacerea să facă un pas înainte, înainte de a o preda înapoi personalului permanent.

2. Definiți cerințele postului

Identificați cerințele esențiale de care aveți nevoie pentru compania dvs. prin stabilirea a trei abilități esențiale pe care trebuie să le vedeți în CV-ul candidaților. Rețineți - consultanții noștri specialiști vă pot ajuta în acest stadiu dacă sunteți gata să scrieți anunțul.

3. Definiți cultura dvs. corporativă

Gândiți-vă la profilul noului candidat în ceea ce privește comportamentul - ce este acceptabil și ce nu este acceptabil pentru compania dvs.? Asigurați-vă că aveți o imagine clară asupra mediului de lucru pentru a selecta candidații care se vor înțelege bine cu restul echipei.

4. Scrieți o specificație

Odată ce ați decis exact ceea ce aveți nevoie de la noul dvs. membru al echipei, trebuie să precizați acest lucru într-o specificație. Recrutorul va lucra împreună cu dvs. pentru a face acest lucru, oferind o perspectivă asupra pieței candidaților, pentru a vă asigura că vă adresați celor care sunt cel mai probabil potriviți pentru dvs.

Looking to recruit

Doriți să recrutați?

Persoanele pe care doriți să le cunoașteți, colaborează deja cu noi.