Talent Mapping

Talent Mapping

 
Hays efectuează analize complexe la solicitarea dumneavoastră cu privire la cele mai importante trenduri din piață: ocuparea forței de muncă,  posturile vacante existente şi a industriilor în funcţie de segmentarea pe care o doriţi, pentru a sprijini procesul de evaluare şi dezvoltare a afacerii dvs.
 
Ne bazăm pe propria echipă de cercetare pentru a crea un studiu de caz dedicat care să se plieze pe cerințele dvs. specifice, ceea ce ne permite să va asigurăm că fluxul de comunicare cu privire la studiu se desfasoară într-o manieră rapidă şi concisă.
 
De ce aveti nevoie de serviciul Talent Mapping și care sunt avantajele acestuia?
 
  • În cazul în care doriţi să extindeţi afacerea existentă în noi regiuni, vă putem sprijini prin crearea unei analize de piață dedicate în funcţie de particularităţile afacerii dvs.
  • În cazul în care doriţi să extindeţi activitatea curentă, putem oferi o evaluare concisă a unui anumit segment de piață care vă interesează
  • Putem oferi un studiu dedicat axat pe compararea pachetelor de beneficii a angajaților cu pachete de beneficii pe care le au angajații altor companii din piață
  • Putem oferi o analiză comprehensivă a competiţiei, utilizând cele mai recente informații

Clients contact us

Contactați-ne

Sunați-ne și un consultant Hays va răspunde cerințelor dvs. de recrutare.