Talent Solutions

Hays Talent Solutions
Resourcing your world of work intelligently

Căutarea inteligentă de personal pentru domeniul dumneavoastră

Indiferent dacă este vorba de o mai mare valoare din partea forței de muncă flexibile sau de crearea unor campanii eficiente de atragere a candidaților pentru a îmbunătăți accesul la candidați talentați, credem că managementul forței de muncă inteligente conferă performanță afacerii.

Dezvoltat în peste douăzeci de ani, experiența Hays Talent Solutions în procesele de externalizare a proceselor de recrutare (Recruitment Process Outsourcing - RPO) și Managed Service Programs (MSP) oferă un acces îmbunătățit la abilități, economisește timp și costuri considerabil pentru organizațiile din întreaga lume.

 

Rețeaua noastră internațională de birouri, inclusiv aici, în România, semnifică faptul că înțelegem complexitatea personalului local, fără a pierde din vedere obiectivele mai mărețe ale întreprinderilor.

 

MSP - Gestionarea angajaților temporari și contractuali

Îi puteți spune cum doriți. MSP este atunci când aprovizionarea, angajarea și administrarea resurselor și sarcinilor "nepermanente" sunt gestionate de un furnizor extern specializat.

Ca partener expert al forței de muncă contingent, aducem cunoștințele care vor deveni atuul dvs. Din ratele de analiză comparativă vă asiguram că nu plătiți prea mult pentru a stabili procesele și verificările celor mai bune practici care să vă asigure că afacerea dvs. accesează abilitățile potrivite de care are nevoie.

 

RPO - Accesarea persoanelor potrivite, la momentul potrivit

Accesul la candidații talentați vă ține compania pe loc? Procesele noastre de recrutare prin outsourcing sau soluții RPO, combină arta și știința pentru a dezvolta procesele de recrutare și pentru a vă satisface cât mai bine nevoile dvs. în afaceri.

Facem parte din echipa dvs., colaborând cu managerii angajatori și cu brandul dvs. pentru a face față tuturor aspectelor legate de găsirea unor candidați talentați. Oferindu-vă toate avantajele și experiența unei companii care are o singură datorie de a facilita accesul la cei mai buni candidați. Aceasta ar putea acoperi întreaga sau doar o parte a ciclului de viață al recrutării, sprijinindu-vă unde și când aveți nevoie de acest lucru cu procese, instrumente, tehnici și tehnologii inovatoare de economisire a timpului.

 

Cadrul nostru în șase etape pentru RPO:

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de management ale forței de muncă, accesați site-ul nostru global Hays Talent Solutions website.

Clients contact us

Contactați-ne

Sunați-ne și un consultant Hays va răspunde cerințelor dvs. de recrutare.

Why us banner

WHY HAYS?