Women in Leadership Positions Report

Women in Leadership Positions Report

 
Scopul principal al acestui raport este de a oferi o imagine de ansamblu a situației actuale a egalității de gen din România, cu un accent specific pe accesibilitatea femeilor la pozițiile de conducere. De asemenea, raportul conține soluții de îmbunătățire care pot fi implementate de organizații pentru a promova incluziunea și egalitatea.
 
Descarcă raportul      
 
PRINCIPALELE CONCLUZII ALE RAPORTULUI: 
 
 
 
LIDERII VORBESC DESPRE EGALITATEA DE GEN
 
Hays România a realizat o serie de interviuri cu liderii Hays, care au abordat subiecte de actualitate despre egalitatea de gen pe piața de recrutare și despre accesul femeilor la poziții de management în România. Aceștia au împărtășit exemple concrete din experiența lor personală, inclusiv exemple reale din procesele de recrutare în care au fost implicați în ultimii ani. Aceste exemplificări au contribuit la evidențierea cazurilor în care egalitatea de șanse a fost promovată în mod activ, precum și a cazurilor de succes în care femeile au ajuns în poziții de conducere.
 
 
 
Raportul se bazează pe datele obținute în urma unor sondaje realizate de Hays România pe platforma LinkedIn. Sondajele au fost realizate în perioada martie-aprilie 2023, iar la acestea au participat, în medie, 240 de persoane, în principal specialiști și angajați din categoria white-collar. Pe lângă datele din sondaje, am inclus expertiza liderilor din Hays România și am utilizat o serie de informații provenite din surse credibile.
 

Clients contact us

Contactați-ne

Sunați-ne și un consultant Hays va răspunde cerințelor dvs. de recrutare.

Why us banner

WHY HAYS?