Colaborarea cu un recrutor

COLABORAREA CU UN RECRUTOR

 

În calitate de profesionist, trebuie să căutați sfaturi de recrutare doar de la un consultant expert care vă înțelege profesia și sectorul care vă interesează. Prin colaborarea cu un specialist în recrutare, veți avea astfel un susținător care vă va promova experiența și atuurile în fața potențialilor angajatori.

Beneficiile de a lucra cu un consultant în recrutare

Vă cunoaștem industria

Consultanţii Hays vor înțelege terminologia specifică industriei în care operaţi, modul în care funcționează locul dvs. de muncă și unde sunt potrivite abilitățile dvs. pentru următorul pas în carieră. Vom fi, de asemenea, în măsură să vă sfătuim cu privire la nivelul salarial comparându-l cu salariile existente în piaţă.

Vă putem ajuta să vă îmbunătăți CV-ul

Consultanții noștri experți văd sute, uneori mii de candidaturi într-o săptămână, astfel încât aceștia vor putea imediat să identifice dacă CV-ul dvs. se va evidenţia în raport cu restul candidaturilor. Ei vă vor ajuta să vă îmbunătățiți structura astfel încât să vă potriviți perfect cu locul de muncă pentru care candidaţi.

Vă oferim suport în crearea/îmbunătățirea profilul dvs. online şi a brandului personal

Înțelegem importanța social media în căutarea dvs. de locuri de muncă și vă putem sfătui în ceea ce privește profilul dvs. online, astfel încât să puteți face o impresie bună fiecărui potențial angajator.

Suntem consilierul dvs. personal

Unul dintre aspectele cele mai valoroase în a lucra cu un consultant este că vă pot prezenta companiilor de care sunteți interesați. Este dificil să vă prezentați din punct de vedere profesional și personal într-un CV. Aici poate interveni și vă poate susţine un consultant în recrutare:

  • Colaborarea noastră cu potențialul angajator determină o legătură mai puternică  și astfel veți obține feedback-ul pe care nu ați putea să îl primiți atunci când candidați în mod independent.
  • Avem abilitățile și experiența necesară pentru a vă putea recomanda înaintea altor candidați și, la cerere, chiar de a negocia cel mai bun pachet salarial în numele dvs.

Vă pregătim pentru interviuri

Țintim către rezultate de tipul ”win-win”, model care vizează atât candidaţii, cât şi compania angajatoare. Consultanții noștri pregătesc periodic candidații pentru interviuri și oferim o listă impresionantă de candidați care îndeplinesc criteriile pe care le cere angajatorul.

Vă oferim multiple oportunități

Probabil veți dori să întâlniți consultantul în recrutare pentru un anumit loc de muncă. Cu toate acestea, există ocazii când avem alte locuri de muncă în baza noastră de date care se potrivesc cu abilitățile dvs. Așadar, ne vom asigura că sunteți informat cu privire la aceste posturi și vă vom încuraja să decideți dacă ar trebui sa candidați la ele.

Mai presus de toate, suntem pasionați de oameni, iar entuziasmul nostru ne determină să potrivim persoana potrivită cu locul potrivit de muncă. Vrem să fim recrutorul dvs., nu doar pentru următorul job, ci pentru întreaga carieră. Dacă aveți nevoie de îndrumări în legătură cu acest lucru (sau cu orice aspect al căutării dvs. de muncă), contactați un consultant expert în recrutare.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că:

  • Noi cunoaștem şi suntem în contact cu compania angajatoare și manager-ul, astfel că vă putem furniza detalii adiţionale.
  • Vă vom ajuta cu discursul și vă vom oferi feedback cu privire la tehnica dvs. de interviu.
  • Vă oferim sfaturi cu privire la modul de remediere a lacunelor dvs. legate de industrie.