Colaborarea cu un recrutor

Colaborarea cu un recrutor

 

În calitate de profesionist, trebuie să căutați sfaturi de recrutare doar de la un consultant expert care vă înțelege profesia și sectorul care vă interesează. Prin colaborarea cu un specialist în recrutare, veți avea astfel un susținător care vă va promova experiența și atuurile în fața potențialilor angajatori.

 

Vă cunoaștem industria

Recrutorii Hays vor înțelege terminologia specială a industriei dvs., modul în care funcționează locul dvs. de muncă și unde sunt potrivite abilitățile dvs. pentru următorul pas în carieră. Vom fi, de asemenea, în măsură să vă sfătuim cu privire la nivelul salarial al dvs. față de valorile de pe piață.

 

Vă putem îmbunătăți CV-ul

Consultanții noștri experți văd sute, uneori mii de candidaturi într-o săptămână, astfel încât aceștia vor putea imediat să identifice dacă CV-ul tău se va deosebi de cel al celorlalți candidați. Ei vă vor ajuta să vă îmbunătățiți structura astfel încât să vă potriviți cu succes conform postului pentru care candidați.

 

Îmbunătățiți profilul dvs. online ca branding personal

Înțelegem importanța social media în căutarea dvs. de locuri de muncă și vă putem sfătui în ceea ce privește profilul dvs. online, astfel încât să puteți face o impresie bună fiecărui potențial angajator.

 

Suntem agentul dvs.

Unul dintre aspectele cele mai valoroase în a lucra cu un recrutor este că vă pot reprezenta companiilor de care sunteți interesați.

 

Este dificil să vă prezentați aspectul profesional și personalitatea într-un CV. Aici poate interveni și vă poate ajuta un consultant de recrutare:

 

  • Colaborarea noastră cu potențialul angajator va putea crea o legătură mai puternică pentru a vă ajuta și astfel veți obține feedback-ul pe care nu ați putea să îl primiți atunci când candidați în mod independent.
  • Avem abilitățile necesare și experiența pentru a vă putea recomanda înaintea altor candidați și, la cerere, chiar de a negocia cel mai bun pachet salarial în numele dvs.
  • Vă pregătim pentru interviuri
  • Țintim rezultatele ”win-win”, atât pentru candidat, cât și pentru compania angajatoare. Consultanții noștri pregătesc periodic candidații pentru interviuri și oferim o listă impresionantă de candidați care îndeplinesc criteriile pe care le cere postul vacant.

 

Vă rugăm să luați în considerare faptul că:

  • Noi cunoaștem deja compania angajatoare și managerul de angajare, astfel că veți putea fi bine informat/ă.
  • Vă vom ajuta cu discursul și vă vom oferi feedback cu privire la tehnica dvs. de interviu.
  • Vă oferim sfaturi cu privire la modul de remediere a lacunelor cunoștințelor dvs. legate de industrie.
  • De asemenea, ar trebui să vă întâlniți cu persoana ce vă va reprezenta în fața unui potențial viitor angajator.

 

Vă oferim multiple oportunități.

Probabil veți dori să întâlniți consultantul de recrutare pentru un anumit loc de muncă. Cu toate acestea, există ocazii când avem alte locuri de muncă în baza noastră de date care se potrivesc cu abilitățile dvs. Așadar ne vom asigura că sunteți informat cu privire la aceste posturi și vă vom permite să decideți dacă ar trebui sa candidați la ele.

 

Mai presus de toate, suntem pasionați de oameni, iar entuziasmul nostru ne determină să potrivim persoana potrivită cu locul potrivit de muncă. Vrem să fim recrutorul dvs., nu doar pentru următorul job, ci pentru întreaga carieră. Dacă aveți nevoie de îndrumări în legătură cu acest lucru (sau cu orice aspect al căutării dvs. de muncă), contactați un consultant expert de recrutare.

Looking for a job

Sunteți în căutarea unui job?

Aflați care este următorul dvs. pas în carieră.

Căutați acum