IT

IT

 
BINE AŢI VENIT PE PAGINA HAYS IT, UNDE POTRIVIM TALENTELE DE TOP DIN DOMENIUL IT CU ROLURILE POTRIVITE.
 
Colaborarea cu Hays face lucrurile mai ușoare atât pentru companii, cât și pentru specialiștii IT.

Cu un portofoliu extins şi relaţii puternice dezvoltate de-a lungul anilor cu angajatorii din domeniul IT, consultanții noștri sunt experţi în recrutarea pentru o gamă variată de locuri de muncă permanente și contractuale: C # / C / C ++ Developers, .Net developer jobs, Java developer jobs, IT project management, business analyst, data analysis, desktop support, IT change management şi IT security.
 
Serviciile noastre:

Fie că sunteți un specialist IT care caută un nou proiect sau o companie care dorește să consolideze expertiza echipei sale, Hays este partenerul dvs. de încredere.
 
Echipa Hays IT oferă un serviciu de recrutare personalizat pentru solicitanții de locuri de muncă și oferă sfaturi de carieră care vă asigură că vă îndepliniți ambițiile de carieră, fie că este următorul dvs. loc de muncă permanent sau în regim de contractare. Cu o experiență solidă, plasăm candidaţii în cele mai importante companii din lume, lucrând la cele mai interesante proiecte din lumea IT.

De asemenea, am ajutat sute de companii să găsească specialiștii de care au nevoie pentru a finaliza cu succes proiectele cele mai importante pentru afacerea lor. La Hays suntem experți în găsirea celui mai bun talent la momentul potrivit, permițându-le clienților noștri să își continue activitatea fără întreruperi.
 

Social Media

Suntem deja conectaţi?
 
      
 
 

Clients contact us

Contactați-ne

Sunați-ne și un consultant Hays va răspunde cerințelor dvs. de recrutare.

HaysSearchForm Portlet