Accepting a job offer

Acceptarea unei oferte de lucru

 

Interviul s-a terminat și v-a fost oferită slujba?

 

Felicitări! Cu toate acestea, sunt încă lucruri care trebuie luate în considerare. Asigurați-vă că ați confirmat toate detaliile în avans și astfel veți putea începe această etapă nouă într-un mod pozitiv.

 

În timp ce acceptarea unei oferte vă entuziasmează, refuzarea unei oferte poate fi un pic diferită. Refuzarea unei oferte este o ocazie excelentă de a-ți construi brand-ul personal și de a păstra relația cu oamenii din acea organizație.

 

Nu luați o decizie pripită, acordați potențialului angajator un interval de timp și respectați-l. Contactați consultantul dvs., colegii, oamenii de acasă și acordați-vă timp de gândire.

Fiți realist/ă. Revizuiți cerințele noului loc de muncă și motivele pentru care vi l-ați dori.

 

Păstrează totul în scris. Asigurați-vă că ați citit cu atenție detaliile ofertei și ați confirmat totul prin e-mail.

 

Fiți entuziasmat/ă! Acesta este următorul capitol al carierei dvs. și rezultatul pentru care ați lucrat în tot acest timp. Transmiteți acest lucru noului angajator pentru a sublinia faptul că au luat decizia potrivită.

 

Păstrați întotdeauna relația creată, chiar dacă acea companie nu este potrivită pentru dvs. Aveți încredere că ați luat decizia potrivită.

 

Asigurați-vă că ați contactat consultantul dvs. înainte, fiți sincer/ă și explicați de ce refuzați oferta. Puteți decide să refuzați o ofertă deoarece organizația a spus că oferta nu este negociabilă. În acest caz, discutați cu recrutorul dvs. și cereți-i sfatul.

Looking for a job

Sunteți în căutarea unui job?

Aflați care este următorul dvs. pas în carieră.

Căutați acum