IT contracting contractors

 
Divizia noastră de contractare IT din România a fost înființată special pentru a vă ajuta să vă găsiți următorul proiect IT, specific aspiraţiilor, abilităţilor şi competenţelor dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți specializat în infrastructură, dezvoltare, consultanță IT, vânzări sau management IT, consultanţii Hays vă pot ajuta să găsiţi noul proiect IT.

Dacă nu aţi mai lucrat niciodată în regim de contractare, dar doriţi să faceţi o schimbare profesională şi să deveniţi contractor IT, este important să cunoaşteţi toate aspectele şi beneficiile pe care le puteţi avea. Este un pas important şi suntem alături de dumneavoastră.

CARE SUNT AVANTAJELE UNUI CONTRACTOR?

VENITURI MAI MARI - veți avea venituri mai mari în comparație cu salariul specific unui rol permanent.

OPȚIUNI FLEXIBILE - indiferent dacă sunteți în căutarea unui contract pe termen mai lung sau mai scurt, puteți alege un proiect care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. . Mai mult, aveți posibilitatea de a vă crea propriul program de lucru convenit cu clientul și de a vă îmbunătăți echilibrul între viața profesională și viața personală.

IMPOZITE MICI - aveți posibilitatea să fiţi exclus de la plata TVA-ului sau să stabiliți suma pe care doriți să o plătiți pentru contribuțiile de stat (asigurări sociale, pensie).

 
PROIECTE VARIATE - veți avea acces la mai mulți clienți, lucrând la proiecte de top în diferite industrii și culturi organizaționale.

REŢEA EXTINSĂ - aveți șansa de a cunoaște oameni care provin din medii diferite, de a colabora și de a contribui la cele mai noi produse și tehnologii.
 

SUNTEM LA UN APEL DISTANŢĂ

Fie că sunteți un contractor IT experimentat, vă reevaluați opțiunile de carieră sau căutați următorul dvs. contract, sunați-i astăzi pe experții noștri.
 
T: +40 723 163 475
E: itc@hays.ro 
 

HaysSearchForm Portlet

Promo ITC Contractors 2

Contactaţi-ne
 
Luaţi legătura cu echipa IT Contracting pentru mai multe informaţii.
 
T:+40 723 163 475
E: itc@hays.ro 

Why us banner

DE CE SĂ ALEGI HAYS?