RECRUTARE IT
SOLUŢII EXTERNALIZATE

Încă vă mai ocupați de propria recrutare?

Având în vedere că industria IT evoluează atât de rapid, nu vă puteți permite să vă petreceți timp și resurse valoroase ocupându-vă de detaliile recrutării pentru fiecare nou rol vacant.

Aveți nevoie de o soluție personalizată care a fost special creată având în minte talentele din domeniul IT. Aveți nevoie de RPO  marca Hays.

Responsive Image

Conduceți schimbarea digitală cu un RPO marca Hays

Cu RPO-ul nostru(Recruitment Process Outsourcing), toate nevoile dumneavoastră de recrutare de personal IT sunt satisfăcute de echipa de experți, care acționează ca o extensie perfectă a propriei dumneavoastră echipe de resurse umane. Veți beneficia de cele mai recente soluţii şi inovaţii în materie de recrutare, care vin odată cu transferul recrutării permanente către un recrutor de top în domeniul IT, asigurându-vă că sunteți în măsură să angajați talentele tehnice potrivite, rapid și eficient.

Indiferent de modul în care încercați să vă îndreptaţi spre transformarea digitală - fie printr-o integrare de sistem, o implementare de software sau o migrare de platformă - un RPO Hays vă va ajuta să o faceți.

Cum adaugă un RPO marca Hays valoare domeniului IT?

Vă vom pune la dispoziție o echipă de experți în recrutare IT exclusiv dedicată atragerii de talente pentru compania dumneavoastră. Aceștia vor aduce o înțelegere nuanțată a peisajului de recrutare în domeniul IT- fie că este vorba de consultanță de specialitate, expertiză pe partea de marketing, informații despre piață, planificarea forței de muncă, prognozare sau o rezervă de talente în domeniul IT greu de găsit și cu calificare înaltă.

Vom include, de asemenea, accesul la portalul nostru gratuit de formare online, Hays Learning, astfel încât să puteți oferi tuturor angajaților dvs. cursurile necesare pentru a se perfecţiona.
Responsive Image

Răspunsurile la întrebările dumneavoastră privind RPO

Ce reprezintă un RPO IT?

Externalizarea procesului de recrutare în domeniul IT (RPO) înseamnă că toate sau o parte din activitățile de recrutare în domeniul IT sunt încredințate unui furnizor extern. Acesta acționează ca o extensie a echipei dvs. interne de recrutare pentru toate sau o parte din rolurile dvs. în domeniul IT.  În general, această echipă îşi desfăşoară activitatea la sediul dumneavoastră şi lucrează sub brand-ul de angajator.
 
Un RPO în domeniul IT poate acoperi orice, de la planificarea forței de muncă necesară în domeniul IT și previziunile de piață până la atragerea, depistarea, evaluarea și selecția talentelor. Un bun furnizor de RPO în domeniul IT se ocupă de recrutarea dvs. de la A la Z - coordonând interviurile, efectuând verificări de conformitate și evaluări specifice, gestionând ofertele de angajare și ocupându-se de procesul de integrare a noilor angajați.

Cum funcționează un RPO în domeniul IT și de ce este atât de important?

Tech RPO presupune o combinație de experți dedicați în industria IT, cele mai bune practici și analize integrate, acţionând ca o extensie a organizației dumneavoastră. Aceștia se vor alinia cu managerii și vor lucra cu dvs. pentru a prognoza cererea viitoare de noi talente în domeniul IT, optimizând căutarea, evaluarea și adeziunea la organizație.
 
Cu ajutorul instrumentelor specifice, a proceselor automatizate și optimizate, la care se adaugă o expertiză profundă şi cunoaşterea pieţei locale, recrutorii se vor asigura că dumneavoastră și afacerea dumneavoastră veți avea întotdeauna acces la competențele tehnice de care aveți nevoie, ceea ce este vital pentru succesul în această industrie care evoluează într-un ritm alert.
 
RPO poate oferi, de asemenea, opțiuni de externalizare care vă ajuta să reduceți costurile de recrutare în domeniul IT, oferind o flexibilitate completă pentru a răspunde complexităţii cererilor de  personal adiţional. Reducerea timpului procesului de angajare, îmbunătățirea retenției și o calitate mai bună a proceselor de recrutare vor echivala cu un ROI mai bun.

Care sunt beneficiile externalizării recrutării de personal IT?

Externalizarea recrutării de personal IT oferă o mulțime de beneficii, inclusiv scalabilitate, flexibilitate și reduceri de costuri. Vă oferă un acces îmbunătățit la competențele IT de care aveți nevoie și vă asigură conformitatea în fiecare etapă.
 
Ceea ce este extraordinar la un RPO care se concentrează pe industria IT este faptul că vă oferă acces la experți în recrutare care înțeleg nuanțele rolurilor din domeniul IT şi au acces la comunități de talente foarte bine pregătite și calificate. Vă vom sprijini cu campanii de atragere orientate către talentele de nișă din domeniul IT.
 
Experții noștri cunosc limbajul specific domeniului IT și înțeleg ce îi motivează pe candidați, ştiu cum să îi găsească și cum să le ofere o experiență optimă. În plus, își pot asuma și responsabilitatea implementării proceselor de intervievare și testare tehnică, asigurându-se că doar cei mai calificați profesioniști sunt selectați pentru a lucra pentru dvs. Va fi o experiență optimizată pentru candidați, cu sfaturi EVP și de branding, și în plus acces la studii de piață și soluții tehnice îmbunătățite.

Cum pot folosi un RPO Hays pentru a mă asigura că angajările noastre rămân complet integrate?

Soluțiile noastre RPO sunt susținute de procesele și tehnologia Hays, asigurând că procesele de angajare sunt eficiente, atractive și elimină inegalitatea de gen. Construirea unei forțe de muncă diverse și integratoare este o componentă de bază a oricărei strategii de atragere de talente, iar candidații doresc să vadă și ei acest angajament.
 
A avea un proces și un mediu construit cu gândul la integrare este esențial atât pentru a atrage, cât și pentru a angaja talente IT. În domeniul tehnologiei, angajarea diversă poate fi o provocare, așa că ne asigurăm că incluziunea este parte integrantă a întregului nostru proces de angajare. Acest lucru include un instrument de raportare M.I., astfel încât să puteți monitoriza cu exactitate diversitatea aplicațiilor pentru orice rol dat.

Ce este diferit la externalizarea procesului de recrutare în domeniul IT în comparație cu recrutarea standard?

În timp ce agențiile de recrutare și de personal se concentrează pe găsirea candidaților, furnizorii de RPO proiectează și oferă servicii pe parcursul întregului proces de atragere de talente.
 
Dacă recrutați doar unul sau câteva roluri, atunci consultați serviciul nostru de recrutare specializată, iar dacă recrutați mai multe, RPO-ul ar putea fi soluția. De la planificarea forței de muncă, până la integrarea și retenţia forţei de muncă, un expert RPO va lucra ca o extensie directă a echipei dvs. interne de recrutare existente.
 
Consultantul dvs. va recomanda, implementa și folosi cele mai recente tehnologii și metodologii de atragere a talentelor. Acesta vă va sprijini în optimizarea unei serii de procese de recrutare - preluând cerințele managerilor, ajutându-vă afacerea să ia decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește evaluarea candidaților și asigurându-se că totul este pregătit pentru noile angajări încă din prima zi.