ACCESUL LA CEA MAI MARE
COMUNITATE DE TALENTE

Pe piața de astăzi nu există limite. Suntem un partener de încredere pentru organizații din întreaga lume. Indiferent dacă aveți nevoie de un profesionist sau de o întreagă echipă nouă - noi cunoaștem oamenii care vor face diferența. 

Știm că pe o piață dinamică precum cea a tehnologiei este și mai important să vă oferim acces rapid la talentele din domeniul IT, care vor face o diferență reală din momentul în care se alătură echipei. Ne pasă de succesul dvs. ca angajator și organizație.

Recrutare permanentă

Ne-am dedicat ani pentru a crea conexiuni valoroase cu candidaţi IT extrem de implicați și unici, oferindu-vă acces la competențele de astăzi și de mâine. Nu numai că știm unde să găsim talentele de care aveți nevoie - noi deja suntem în contact cu ele. Esențial atunci când încercați să accesați comunități de nișă, din care fac parte experţi care nu sunt întotdeauna în căutarea activă a unui nou loc de muncă, este să asigurați incluziunea pe parcursul procesului de angajare.

Indiferent de sector, dimensiune sau funcţie, avem expertiza şi resursele necesare pentru a recruta oamenii potriviţi. Ne mândrim cu parteneriate stabile, care ne permit să vă oferim informații unice despre piaţă şi tendinte. Pentru noi este mult mai mult decât un simplu proces de recrutare - investim în succesul dumneavoastră, suntem aliniaţi la obiectivele dumneavoastră și dorim să găsim talentul care contează pentru dumneavoastră.
 
Începeți căutarea, înregistrați un loc de muncă sau lăsați-ne datele dvs. și vă vom contacta.
Icône de recrutement permanent
Responsive Image

Contractare IT

Oricând aveţi nevoie - fie că vorbim despre un proiect care necesită resurse umane adiţionale, fie că aveţi nevoie de competenţe disponibile imediat pentru a finaliza un proiect specific - relațiile noastre extinse cu contractori vă oferă posibilitatea de a obține suportul de care aveți nevoie într-un timp rapid. Aceștia sunt oameni care nu vor fi contactați de către platformele de recrutare - și, cel mai important, veți obține contractorii potriviți în timp util. Înțelegem cât de critic este acest lucru.

Dar nu ne credeţi pe cuvânt - chiar acum avem peste 140 de contractori IT care colaborează cu organizații de toate dimensiunile, din toate industriile și sectoarele. Pentru a face lucrurile să meargă, trebuie doar să vă înregistrați postul vacant sau să lăsați datele dvs. și vă vom contacta noi.

Vă vom suna înapoi

Suntem pregătiți să vă oferim competențele de care aveți nevoie, când și unde aveți nevoie de ele.

Lăsați-ne datele dvs. și unul dintre experții noștri în recrutare în domeniul IT vă va contacta în scurt timp pentru a discuta despre cum vă putem ajuta.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Răspunsurile la întrebările dumneavoastră privind recrutarea în IT

De ce să lucraţi cu un consultant IT?

De la manageri de proiect de top la specialiști în Salesforce, avem expertiza necesară şi relaţii solide cu talentele de top din dimeniul IT. Odată ce luați legătura cu noi, consultantul dvs. specializat exclusiv pe recrutarea în domeniul IT va lucra cu dvs. pentru a înțelege afacerea şi obiectivele dvs., astfel încât să poată găsi cei mai buni oameni pentru organizaţie.
 
Atunci când am consturat un profil clar al persoanei pe care v-o doriţi în echipă, consultantul se va baza pe expertiza sa vastă și pe rețelele sale de profesioniști pentru a găsi persoana care poate face cu adevărat diferența.

Cum vă pot contacta dacă am un post IT vacant şi am nevoie de suport în recrutare?

Este foarte ușor să începeți căutarea cu noi - puteți înregistra detaliile locului de muncă vacant utilizând formularul nostru, sau dacă preferați să vorbiți direct cu un consultant specializat, ne puteţi contacta direct sunând la numărul de companie.

Cum găsiți şi angajați talente în domeniul IT?

Odată ce vă cunoaștem obiectivele, cultura organizațiională, precum și specificațiile postului vacant și ale persoanei pe care o căutaţi, nu numai că folosim o gamă de instrumente exclusive pe care le avem la dispoziție - de la platformele specializate de locuri de muncă în domeniul IT și reţelele de socializare, până la construirea unor microsite-uri complete care să vă prezinte cu adevărat organizația - dar, în mod crucial, ne folosim rețelele noastre de neegalat și relațiile solide, construite de-a lungul timpului cu comunitățile de talente din domeniul IT nişate.
 
Astfel, găsim şi implicăm în procesul de recrutare atât candidații activi care caută un loc de muncă, dar şi candidaţii pasivi - astfel nu ratăm nicio oportunitate.

Ne ajutaţi şi cu integrarea persoanei în organizaţie?

Un bun proces de integrare este vital, mai ales când vine vorba de profesioniștii din domeniul IT. Având în vedere concurența atât de mare pentru competenţele tehnice şi specialiştii care le deţin, trebuie să vă asigurați că, odată ce ați atras cele mai bune talente IT le și păstrați.
 
Suportul nostru nu încetează în momentul în care oferta a fost acceptată. Nu numai că ținem legătura în mod regulat cu dvs. și cu noul angajat pe toată perioada de preaviz pentru a ne asigura că totul decurge fără probleme, dar puteți beneficia și de oportunitățile noastre personalizate de învățare și dezvoltare prin intermediul portalului nostru de formare online Hays Learning.
 
În acest mod, vă puteţi asigura că noul angajat are toate competențele de care are nevoie pentru a reuși în noul său rol și poate simţi că se investeşte în el încă din prima zi.