DEZVOLTATORI PENTRU
A IMPULSIONA
TRANSFORMAREA DIGITALĂ

Adoptarea rapidă a cloud-ului care face ca interfețele cu clienții să fie mai atractive și creează o experienţă inedită înseamnă că, de la baza organizației dvs. înspre vârf, softaware developers sunt esențiali atunci când vorbim despre succes.

Pe măsură ce competiția pentru experţi crește, noi suntem pregătiți și ne dorim să vă ajutăm să găsiți dezvoltatorii care pot avea un impact real asupra afacerii dumneavoastră.

Aveţi încredere în noi
Vom găsi talentul de care aveţi nevoie!

De la dezvoltarea front-end până la cea back-end, noi vă oferim suportul necesar. Probabil că sunteți în căutarea unui front-end developer care se remarcă prin creativitate, cu ajutorul căreia poate îmbunătăți experienţa utilizatorului. Sau poate că aveți nevoie de un back-end developer pentru a vă impulsiona tranziția către cloud.

Indiferent de stack-ul utilizat, am construit relații cu software developers din întreaga comunitate de IT din țară, ceea ce înseamnă că putem găsi exact persoanele de care aveți nevoie.

Ne puteți suna sau adăuga datele dvs. de contact și vă vom suna noi.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Responsive Image
  Migrațiile către cloud au avut loc la o scară mai mare ca niciodată și au pus din ce în ce mai mult accent pe experiența utilizatorului final. Pe măsură ce liderii organizaţiilor elaborează acum strategia digitală pe termen lung, ați putea constata că echipa de dezvoltare va trebui extinsă și, de asemenea, alocate investiții masive în domenii precum AI și Natural Language Programming.

Astfel de tendinţe nu trebuie neglijate sau subestimate. Fără aceste cunoștințe cum am putea să le identificăm în rândul dezvoltatorilor cu care colaborăm?  
Daniel Ciochină
Team Leader IT Perm Division 
Hays Romania

Răspunsuri la întrebările dumneavoastră privind software development

Care sunt cele mai mari tendințe de software development în 2021?

Numărul inginerilor pe cloud-native în piață continuă să fie scăzut și, deci, la mare căutare. Tot mai multe organizații din întreaga lume se axează pe tehnologiile cloud. Investițiile în inteligența artificială sunt în continuă creștere; organizațiile doresc să utilizeze din ce în ce mai mult Machine Learning şi Natural Language Processing.
 
Acest lucru înseamnă că va fi nevoie de tot mai mulți dezvoltatori pentru a construi funcționalități AI în aplicațiile software. Evoluțiile viitoare în utilizarea VR, AR și MR vor crea, de asemenea, o nevoie mai mare de specialiști tot mai nișați în aceste domenii.

Ce tehnologii de software development sunt la mare căutare?

Concurența rămâne ridicată pentru inginerii Java și JavaScript, iar angajatorii sunt, de asemenea, în căutare de dezvoltatori cu experiență în .NET și PHP. Dezvoltatorii full-stack sunt deosebit de apreciați de angajatori.
 
Cerințele pentru cei cu experiență în tehnologiile bazate pe cloud și DevOps au înregistrat o creștere exponențială în ultimele luni, ceea ce face ca cererea de competențe AWS, Docker, Kubernetes și GCP să continue să crească în mai multe domenii.

Care sunt acele soft skills pe care ar trebui să le caut la un software developer?

În ultimii ani, dezvoltatorii software sunt mai mult decât familiarizați cu mai multe limbaje de programare. Pe măsură ce peisajul de dezvoltare devine și mai complex, căutați acei developeri care dovedesc bune abilități de rezolvare a problemelor, care sunt bine pregătiți şi pot să evalueze o problemă și să aleagă cea mai bună soluție.
 
Aptitudinile puternice de comunicare sunt un must-have pentru a permite unui dezvoltator să aibă cel mai mare impact atunci când sugerează soluții tehnice viabile pentru nevoile de afaceri. Creativitatea este o altă trăsătură utilă care permite inovației să înflorească.

În afară de oferirea unui salariu bun, cum pot atrage profesioniști în cloud?

Factorul real care poate ajuta organizația dvs. să se diferențieze de concurență este capacitatea de a dovedi că ați investit într-un stack nou de tenologii și, de asemenea, că investiți în dezvoltarea profesională a angajaților dvs. Este evidentă evoluția continuă a tehnologiilor software, iar o tehnologie sau un limbaj care este popular în prezent poate deveni în curând învechit.
 
Arătați-vă angajamentul în a sprijini dezvoltarea unei persoane, fie prin investiții în formare folosind platforme sau un LMS precum Hays Learning, fie prin a le oferi timp liber pentru perfecționare. Totodată, oportunitatea de a se implica în diferite echipe de proiect pentru a-și lărgi competențele este un aspect pe care dezvoltatorii îl iau în considerare atunci când aleg un job sau altul, împreună cu oportunitatea de a lucra fully-remote.