SERVICII PERSONALIZATE
ÎN FUNCȚIE DE SECTORUL
DUMNEAVOASTRĂ
DE ACTIVITATE

Lumea a evoluat, iar noi am avansat odată cu ea. În prezent, nu există granițe - operăm la nivel global, cu echipe locale special create pentru a răspunde cerinţelor dumneavoastră. Suntem în legătură cu cei mai buni profesioniști din domeniul IT.

În centrul serviciilor pe care le oferim se află oameni cărora le pasă de succesul dumneavoastră - ca organizație și ca persoană. Îmbunătăţim constant experiența clienţilor noştri de talie mondială pentru a ne asigura că răspundem cerințelor dinamice.

Indiferent de mărimea, amploarea sau sectorul în care activaţi, noi ne ocupăm de tot. Indiferent dacă organizația dvs. este un start-up, o organizație în plină expansiune sau o organizaţie internaţională care activează în domeniile Fintech, Edtech, Martech sau în sectorul public - expertiza noastră este aliniată la toate sectoarele și tehnologiile, ceea ce ne permite să vă susţinem pentru a obține o creștere, o eficiență și un succes mai mare.

Responsive Image

Fintech

Din momentul în care au fost percepute ca o amenințare pentru bănci, companii de asigurări și companii de investiţii, fintech reprezintă viitorul lumii financiare - și salvatorul acesteia. Noile evoluții ale tehnologiei în aria financiară au permis accesul din ce în ce mai mare pe noi piețe, dezvoltarea unor produse mai inovatoare, o mai mare eficiență și - într-o epocă în care clienții doresc experiențe intuitive și constante - un UX îmbunătățit considerabil.

Dacă sunteți un start-up dinamic care dorește să zguduie industria, o companie de dimensiuni mari care dorește să se asocieze cu instituții financiare mai mari sau o companie de servicii financiare consacrată care își intensifică propriile investiții în inițiative digitale și creează produse și servicii fintech la nivel intern, vom lucra cu dvs. pentru a găsi talentele IT de care aveți nevoie pentru a ajunge în vârf - și a rămâne în vârf.

Edtech

Niciodată până acum sectorul educației nu a depins atât de mult de edtech. În ultimul an a avut loc o evoluție treptată către cursurile online, digitalizate și s-a remarcat prin profesori dornici să intre în lumea tehnologiei - aceasta devenind o reală revoluție și nu mai există cale de întoarcere.

Prin intermediul instrumentelor dedicate persoanelor cu dificultăţi de învăţare şi a celor cu dizabilităţi, care permit accesul mai uşor la informaţii, a platformelor speciale care ajută la colaborarea între elevi și profesori deopotrivă și a sistemelor care uşurează munca personalului cu planificarea esențială și cu documentaţia - edtech ajută la reinventarea mediului de învățare, dar îi ajută şi pe profesioniști noștri geniali din domeniul educației să își gestioneze volumul de muncă.

Dacă sunteți în căutare de talente în domeniul IT pentru a vă perfecționa oferta de produse sau doriți să lansați o nouă soluție edtech în școală, în mediul academic sau institutul dumneavoastră de învățământ superior - expertiza noastră de specialitate, instrumentele și platformele de căutare de clasă mondială și super-rețelele de talente în domeniul IT vă vor găsi profesioniștii potriviți pentru a inaugura o nouă eră a educației.
Responsive Image
Responsive Image

Martech

Specialiștii în marketing folosesc în medie mai mult de cinci instrumente martech în fiecare zi. Datorită inovațiilor continue în materie de data stories, inteligență artificială, automatizare și CMS, soluțiile martech oferă rezultate mai bune, conectează organizațiile cu consumatorii mai eficient ca niciodată și generează o eficiență a costurilor care ar face orice Manager de Marketing să zâmbească.

Așadar, sunteți un furnizor de soluții martech care dorește să fie lider de piață? Sau căutați să vă îmbunătățiți instrumentele martech a organizației dumneavoastră? Oricare ar fi scopul dvs., expertiza noastră conduce la un simplu fapt, acela că înțelegem obiectivele - și știm de ce fel de profesioniști în domeniul IT aveți nevoie pentru a le atinge. Dar, cel mai important, nu știm doar unde să îi găsim: noi deja vorbim cu ei.

Contactați-ne, spuneți-ne care sunt provocările dvs. în materie de recrutare, iar noi vom găsi soluţia.

Servicii publice

În ultimul an, sectorul public a trebuit să se adapteze rapid la o cerere sporită și la un nou mod de lucru. Trebuie să continuați să depuneţi eforturi care să impulsioneze transformarea digitală, îmbunătățind serviciile și experiențele utilizatorilor, protejând în același timp datele acestora și asigurându-vă securitatea cibernetică. Aveți, de asemenea, nevoie de talente în domeniul IT pentru a vă ajuta să atingeţi acest obiectiv. Dar nu orice talent tehnic: profesioniști cărora să le pese și să vă susțină obiectivele finale, să ajute comunitatea prin intermediul setului de competenţe pe care le au şi care sunt motivaţi şi dedicaţi.

Fie că sunteți în căutarea unor guru pe partea de analiză date, experți în securitate sau manageri de proiecte și de schimbare cu experiență: vom lucra cu dvs. pentru a contura mesajele candidaților și - folosind baza noastră de date de neegalat și relațiile cu comunitățile de talente IT de nișă - vom găsi oameni care vor face o diferență reală în organizația dvs.
Responsive Image