FACEŢI UN PAS ÎNAINTE
CU SALESFORCE
 

Pentru a se dezvolta, afacerile devin mai conectate decât oricând cu clienții lor, investind în cele mai bune sisteme CRM. Acesta este motivul pentru care organizaţiile la nivel global caută şi doresc să angajeze rapid experți Salesforce.

Veți avea nevoie de o echipă Salesforce talentată, de la dezvoltatori până la arhitecți și analiști de afaceri.

Aveţi încredere în noi
Vom găsi talentul de care aveţi nevoie!

Conexiunile noastre cu talentele se extind pe o mare varietate de medii ERP și CRM, de la SAP, Oracle, Dynamics și Salesforce. Așadar, oricare ar fi specialistul de care aveți nevoie pentru echipa dumneavoastră, probabil că suntem deja în contact cu el. 

Puteți să ne sunați sau să ne trimiteţi datele dvs. de contact și vă vom suna înapoi.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Responsive Image
  Promovarea unor relații continue și a unui angajament pe viață din partea clienților, este vitală dacă doriți ca afacerea dvs. să rămână competitivă. Salesforce este principala platformă CRM pentru a face acest lucru posibil. Dar, există o cerere pe scară largă și o ofertă redusă de candidați potriviți.

Pe măsură ce ecosistemul Salesforce se dezvoltă, suntem la curent cu ce competențe sunt necesare, astfel încât suntem cei mai în măsură să le identificăm și să ne asigurăm că aveți întotdeauna acces la oamenii de care aveți nevoie pentru a ieși învingători.  
Daniel Ciochină
Team Leader IT Perm Division 
Hays Romania

Răspunsurile la întrebările dvs. despre Salesforce

Concurenţa este mare pentru specialiştii Salesforce?

Investițiile în Salesforce sunt uriașe, iar concurența pentru experții calificați în Salesforce este acerbă, mai ales că fiecare produs Salesforce necesită specialişti cu experiență diferită, iar produsele sunt în continuă evoluție.
 
Salesforce Sales Cloud, de exemplu, necesită experți familiarizați cu operațiunile și metricele regăsite în vânzări, Salesforce Marketing Cloud necesită experți în automatizare și marketing digital, iar Salesforce Platform necesită cunoştinţe solide cu privire la crearea de aplicații.
 
În timp ce fiecare dintre aceste platforme necesită competențe în domeniul datelor și al analizei, precum și experiență în CRM, faptul că sunt produse specifice, nişate, determină o concurenţă şi mai ridicată.

Cum pot să fac o evaluare optimă a talentelor, astfel încât să fiu sigur că angajez omul potrivit?

Experții Salesforce au, de obicei, calificări direct de la Salesforce care le demonstrează în mod clar expertiza, dar noi vă vom ajuta să creați și să efectuați teste de aptitudini Salesforce, pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune talente pentru organizația dumneavoastră.

Pot să angajez pe cineva mai puțin experimentat și să îl perfecționez în Salesforce?

Volumul diponibil pe piaţă de experţi Salesforce este redus așa că puteţi să luaţi în considerare angajarea unor persoane cu mai puțină experiență și să investiţi în instruirea acestora, pentru a cunoaşte şi utiliza produsul Salesforce relevant pentru organizaţia dumneavoastră.

În aceste cazuri, vă sfătuim să căutaţi profesioniști din domeniul tehnic, cu o înțelegere de bază a gestionării datelor și a sistemelor CRM, care au, de asemenea, dorința de a învăța, care se pot adapta la situații noi, care au abilităţi de comunicare excelente și pot rezolva probleme rapid şi eficient.
 
Vorbiți cu noi despre soluțiile noastre de formare și recalificare cu Hays Learning.

Cum îmi pot dezvolta echipa Salesforce?

Salesforce Trailhead are o ierarhie bine definită de calificări pentru ca experții dvs. în Salesforce să continue să se dezvolte până la etapa următoare.
 
Acestea includ, în ordine: Certified Salesforce Administrator, Certified Salesforce Developer, Certified Salesforce Advanced Administrator, Certified Salesforce Salesforce Sales Cloud Consultant, Certified Salesforce Service Cloud Consultant, Certified Salesforce Service Cloud Consultant, Certified Technical Architect.

Cum pot ști de ce profesioniști am nevoie pentru proiectele mele Salesforce?

Există numeroase roluri diferite Salesforce, inclusiv administratori, dezvoltatori, consultanți, agenți de marketing și arhitecți. În cadrul acestor roluri diferite există niveluri: începător, avansat și expert.
 
  • Administratorii Salesforce reprezintă legătura dintre cerințele de afaceri și soluția Salesforce, ajutând la implementarea Salesforce în cadrul afacerii, creând rapoarte și tablouri de bord și instruind utilizatorii.
  • Dezvoltatorii Salesforce dezvoltă codurile implicate în platforma Salesforce - ei sunt experții dumneavoastră în API.
  • Consultanții Salesforce lucrează la provocările complexe ale afacerii și le rezolvă prin îmbunătățiri ale afacerii, oferind soluții inovatoare folosind Salesforce.
  • Marketerii Salesforce adună informații despre clienți și piață prin intermediul Salesforce Marketing Cloud.
  • Arhitecții Salesforce asigură funcționarea eficientă a sistemului ecologic Salesforce și integrarea Salesforce în operațiunile de afaceri.
Consultantul dumneavoastră Hays vă va ajuta să stabiliți exact de cine aveți nevoie, în funcție de configurația, proiectele și obiectivele dumneavoastră de afaceri.