SCHIMBAREA
NU ESTE OPȚIONALĂ.
SUCCESUL ESTE!

Migrare platforme, lansări de software, integrări de sisteme. reglementări, optimizarea datelor, automatizare - toate acestea au loc în același timp, conducând la o schimbare fundamentală a modului în care lucrăm. Schimbarea nu este opțională, dar există riscuri reale care pot afecta bugetele și pot impacta afacerea, atunci când lucrurile sunt gestionate greșit.

De aceea, aveți nevoie de experți care să gestioneze proiecte rapide ce impun schimbări. Oameni care să se asigure că adoptarea şi implementarea vor fi un succes, indiferent de dimensiunea organizației dumneavoastră sau de complexitatea proiectului.

Aveţi încredere în noi

Vom găsi talentul de care aveţi nevoie!

Suntem implicați în proiecte locale, proiecte globale și, în același timp, suntem implicați activ în piața de talente pe zona de change management și suntem conectați la comunitățile de nișă online.

Rețelele noastre cu profesioniști de top din domeniul managementului proiectelor și al schimbărilor sunt de neegalat, ceea ce înseamnă că atunci când aveți nevoie să recrutați - suntem pregătiți.

Puteți să ne sunați sau să adăugați datele dumneavoastră de contact și vă vom suna noi.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Responsive Image
  Proiectele de transformare digitală la o scară nemaiîntâlnită până acum a însemnat că am înregistrat o cerere extraordinară de specialişti pe project şi change management. Aveți nevoie nu numai de tehnologia potrivită, ci și de oamenii potriviți care să o implementeze - oameni care pot gestiona și livra într-un mod agil și flexibil.

Acești oameni sunt acum în centrul atenției, așa că presiunea este mare! Indiferent de amploarea proiectului sau de magnitudinea schimbării, noi vom găsi oamenii de care aveți nevoie pentru a o realiza.  
Daniel Ciochină
Team Leader IT Perm Division 
Hays Romania

Răspunsurile la întrebările dumneavoastră privind project managers şi change managers

Este concurența ridicată pentru project managers şi change managers?

Având în vedere numărul de proiecte de transformare și schimbare care au loc - în mare parte din cauza schimbărilor legislative, a pandemiei Covid-19 și a implementării automatizărilor - nu este surprinzător faptul că cererea pentru project managers şi change managers este la un nivel record.
 
Însă, incertitudinea pieței în general a făcut ca angajatorilor să le fie tot mai dificil să atragă acești specialiști, ceea ce înseamnă că oferta dvs. de salarii și beneficii trebuie să fie competitivă, iar rolul trebuie să fie poziționat ca o oportunitate interesantă de dezvoltare pentru un profesionist ambițios.

Cum îmi pot îmbunătăți procesul de recrutare pentru a obține project managers şi change managers potriviţi?

În cazul rolurilor project managers şi change managers, am observat că cererea mare a generat un timp de răspuns mult mai scurt din partea angajatorului între primul interviu și ofertele de angajare, tocmai pentru a nu pierde talentele de top.
 
Asociind acest lucru cu concurența acerbă pentru talentele de top, avem un sfat cheie pentru dumneavoastră: mișcați-vă repede sau veți pierde. Nu așteptați prea mult timp înainte de a vă decide dacă să căutaţi un project manager sau un change manager, iar odată ce ați găsit persoana potrivită, ofertaţi şi securizaţi.

În afară de un salariu bun, cum pot atrage cei mai buni manageri de proiect și schimbare?

Project managers şi change managers apreciază formarea și munca flexibilă. Acesta este un domeniu care evoluează în mod constant, iar angajații au un apetit pentru învățare continuă și perfecționare, așa că, acolo unde este posibil - oferiți sprijin pentru formare.
 
Practicile de lucru flexibile sunt, de asemenea, importante pentru profesioniști, iar aceștia vor căuta organizații care au stabilite politici de lucru flexibil pe termen lung înainte de a aplica pentru un loc de muncă.

Ce competențe cheie trebuie să am în vedere atunci când doresc să angajez un project manager sau change manager?

Atunci când recrutați un project manager sau change manager, vă veți dori o persoană care să cunoască și să înțeleagă bine metodologiile de gestionare a proiectelor și programelor, instrumentele și tehnicile de control ale proiectelor și aplicațiile lor practice.
 
Sunt utile calificările profesionale în domeniul managementului de proiect, cum ar fi PRINCE2 sau APMP. La fel de imortantă este și o cunoaștere demonstrabilă a tehnicilor de gestionare a schimbării și experiența în metodologiile Agile: doriți să angajați o persoană care are experiență dovedită în realizarea unui proiect complex sau multilateral cu o abordare Agile și care, prin urmare, poate reacționa cu flexibilitate la părțile în continuă dinamică ale realizării proiectului.
 
Profesioniștii ar trebui să fie, de asemenea, tehnici: ar trebui să arate o înțelegere profundă a tehnologiei pe care vor căuta să o livreze sau să o optimizeze. În cele din urmă, abilitățile de comunicare, de gestionare a stakeholderilor, de negociere și de influențare se află, de asemenea, în fruntea listei de necesități atunci când alegeți profesionistul potrivit.