DESCOPERIȚI-VĂ
ADEVĂRATA VALOARE

Dezvoltarea rapidă a inteligenţei artificiale și a învățării automate, accentul pus pe integritatea datelor, conformitatea și integrarea sistemelor, au condus la o creştere considerabilă a cererii pentru profesioniștii în domeniul datelor și al analizei avansate. Însă, aceasta înseamnă, de asemenea, și că este dificil să găsiţi oamenii potriviți.

Nu numai că lista noastră de contacte este impresionantă, dar noi suntem deja în legătură cu ei, așa că vom găsi rapid oamenii de care aveţi nevoie.

Aveţi încredere în noi
Vom găsi talentul de care aveţi nevoie!

Veți avea nevoie de profesioniști talentați care să vă urmeze strategia, să vă integreze sistemele de date, să asigure integritatea datelor, să crească volumul de date, să descopere informații cu valoare adăugată și să dezvolte o cultură bazată pe date. Aici intervenim noi. Vă invităm să discutăm despre talentele care ar putea susţine şi dezvolta echipa dvs.

Fie că aveți un loc de muncă vacant sau pur și simplu doriți să discutați despre opțiunile dvs., sunați-ne sau lăsați-ne datele dvs. și noi vă vom contacta.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Responsive Image
 Transformarea organizaţiilor, schimbările în comportamentul consumatorilor și evoluția experienței clienților, pun presiune asupra angajatorilor să se adapteze rapid, într-o lume post-cookie, post-Covid-19.

Trecerea de la date provenite de la terți la date venite de la first-party, ajută organizațiile să gestioneze mai bine relațiile directe cu clienții, în timp real, pe orice canal, ceea ce reprezintă o schimbare interesantă în domeniul datelor și al analizei - și, bineînțeles, este doar una dintre numeroasele tendințe recente. Susţinerea oamenilor și a afacerilor pentru a valorifica potențialul este ceea ce ne entuziasmează.  
Daniel Ciochină
Team Leader IT Perm Division 
Hays Romania

Răspunsurile la întrebările dvs

Cum arată piața pentru profesioniștii în domeniul datelor și al analizei de date?

Pe scurt, nu sunteţi singurul care caută! Obținerea mai multor informații prin analizarea datelor care permit luarea unor decizii optime, se află în fruntea listei de obiective pentru multe organizaţii.
 
Dacă se combină acest lucru cu o creştere a analizei predictive, a inteligenței artificiale și a automatizării, este clar că profesioniștii experimentați și talentați în domeniul datelor și al analizei sunt la mare căutare de angajatorii din întreaga lume.

Care sunt experţii în date cel mai dificil de găsit?

Pe măsură ce organizațiile caută să schimbe modul în care colaborează cu clienții lor, modelele de servicii, modul în care operează și, bineînțeles, pe măsură ce se îndreaptă și mai mult spre automatizare, profesioniștii în domeniul datelor devin foarte căutați.
 
Data analysts, business intelligence developers, data scientists şi database developers sunt la mare căutare - este adesea competitiv să găsești și să păstrezi în companie persoanele cu astfel competențe.

Care sunt cele mai importante 3 competențe pe care profesioniștii în domeniul bazelor de date trebuie să le aibă?

Competențele tehnice de care are nevoie un data specialist variază în funcție de rol, dar principalele competențe pe care ar trebui să le urmăriți sunt: cunoştinţele solide SQL și Excel (elementele de bază), o bună cunoaștere a bazelor de date, inclusiv SQL Server, Oracle, MySQL, NoSQL și instrumente de vizualizare, cum ar fi PowerBI, Tableau și Qlik. Competențele în domeniul tehnologiei Big Data și al programării sunt, de asemenea, foarte căutate pentru rolurile mai avansate.

Atunci când recrutez profesioniști în domeniul datelor, ce alte competențe ar trebui să am în vedere?

În zilele noastre, experienţa nu mai reprezintă un factor determinant atunci când ne dorim să angajăm un profesionist în analiza datelor. Având în vedere că tehnologia și cerințele se schimbă constant, nu uitați de competențele sociale, adică de competențe şi abilităţi precum comunicarea, rezolvarea problemelor, gândirea critică și atenția la detalii.