CEI MAI BUNI LIDERI NU CAUTĂ,
DAR NOI ȘTIM UNDE SĂ ÎI GĂSIM

Utilizarea inteligentă a noilor tehnologii nu este doar esențială pentru operațiunile dumneavoastră din prezent, ci și pentru asigurarea succesului din viitor. De aceea, aveți nevoie de lideri de talie mondială  - pentru a contura strategia IT de care are nevoie organizaţia dumneavoastră pentru a prospera într-o nouă eră.

Și aici intervenim noi. Suntem pasionaţi de conectarea liderilor vizionari din domeniul IT cu organizaţii în care pot face diferența.

Aveţi încredere în noi
Vom găsi talentul de care aveţi nevoie!

Viitorul tău lider în domeniul IT probabil că nu este în căutare activă a unui nou rol chiar acum. De aceea, am construit super-rețele extinse și am creat relații solide în toată lumea.

Mai mult, conexiunile noastre sunt atât la nivel local, cât și global - astfel încât vom lucra pentru a găsi și recruta persoana potrivită la nivel local, dar ne putem sprijini pe rețelele noastre globale, dacă rolul are cerințe sau implică o experiență mai nişată.

Fie că sunteți în căutarea unui lider cu experiență de start-up care să vă ajute să vă extindeți sau a unui lider IT experimentat, știm unde să îi găsim.

Puteți să ne sunați sau să ne furnizaţi datele dvs. de contact și vă vom suna noi.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Responsive Image
  Un lider în domeniul IT nu va fi găsit prin simpla bifare a unor căsuțe în CV. Aveți nevoie de cineva care trăiește și respiră inovația și transformarea digitală. Cineva cu viziune strategică, precum și cu determinarea și dorința de a transforma viziunea în realitate.

Cineva care are capacitatea de a-i motiva pe alții să vină cu el într-o călătorie de transformare digitală și o experienţă dovedită care să se potrivească. Și, bineînțeles trebuie să se potrivească cu cultura organizaţională. Concurența pentru marii lideri din domeniul IT este acerbă - dar noi vorbim deja cu cei mai buni oameni.  
Daniel Ciochină
Team Leader IT Perm Division 
Hays Romania

Răspunsurile la întrebările dvs. privind liderii IT

Este greu să găsești lideri IT în acest moment?

Într-un cuvânt: da! Creșterea masivă a proiectelor de transformare digitală și recunoașterea tot mai mare a faptului că echipa de IT trebuie să fie parte integrantă a oricărei organizații, conduce la o cerere mare de lideri IT buni.
 
De aceea, super-rețelele noastre sunt atât de cruciale - ne putem folosi relațiile, conexiunile și comunitățile pentru a găsi pe cineva care este perfect pentru rolul şi compania dumneavoastră. Găsirea liderului potrivit necesită timp și ar putea implica o căutare extinsă peste graniţele ţării.

Așadar, atunci când angajez un lider IT, care sunt lucrurile esenţiale pe care trebuie să le am în vedere?

Bineînțeles, cunoștințele tehnice și experiența dovedită în conducere şi gestionarea schimbării sunt esențiale. Cu toate acestea, cei mai buni lideri din IT au în comun și alte atribute cheie: o excelentă gestionare a părților interesate interne și externe, abilități dezvoltate de comunicare și, în mod esențial, capacitatea de a elabora o viziune strategică clară, împreună cu abilitățile de conducere persuasive pentru a o realiza.
 
Mai important, liderii din domeniul IT trebuie să aibă o viziune asupra viitorului. Deși nu căutăm proroci, lucrăm cu profesioniști care au capacitatea de a analiza tendințele în afaceri şi preferinţele consumatorilor, care pot înțelege schimbările de pe piață și care pot ajuta organizațiile să conducă din prima linie. Nu este o sarcină ușoară, dar este o cerință esențială pentru un lider în domeniul IT în prezent.

Care sunt cele mai bune metode de evaluare a liderilor din domeniul IT pentru a mă asigura că angajez persoana potrivită?

Este vorba despre evaluări care se desfăşoară pe mai multe niveluri. Recomandăm ca potenţialii lideri IT să se întâlnească cu alți membri care fac parte din echipa de conducere şi să fie supuşi la o eveluare cu privire la stilul de conducere, o evaluare comportamentală și una care să verifice competenţele tehnice.
 
După caz, ar trebui, de asemenea, să fie evaluați cu privire la potrivirea cu cultura organizaţională. În esență, cheia este să implicăm o varietate de părți interesate și să avem un proces de evaluare cu adevărat obiectiv. Pe de altă parte, acest proces nu ar trebui să dureze prea mult. Este un act de echilibru fin, dar noi suntem aici pentru a vă susţine în fiecare etapă.

În afară de un salariu bun, cum pot atrage lideri în IT?

În primul rând, asigurați-vă că salariul este la nivelul potrivit și că pachetul financiar general este competitiv. Un pachet de beneficii complex reprezintă un avantaj, la fel ca și o cultură organizaţională interesantă și incluzivă.
 
Cu toate acestea, pentru a ``bate palma`` cu un lider cu adevărat excepţional, trebuie să subliniați obiectivele strategice ale rolului și să evidențiați faptul că aceste obiective sunt acceptate şi susţinute de întreaga organizație.
 
Nu ezitați să le spuneți candidaților că organizația dvs. are un spirit "de digitalizare" și că acest rol reprezintă o oportunitate reală de a impulsiona întreaga afacere.