LĂSAȚI-NE SĂ NE OCUPĂM DE
CONTRACTORII IT DE CARE
AVEŢI NEVOIE

Modelele de operare, aplicațiile, rețelele, fluxurile de lucru - toate evoluează în ritm alert, solicitând foarte mult infrastructura, forța de muncă și sistemele organizațiilor. Pentru a face față acestor cerințe, veți avea nevoie de acces la cei mai buni și mai experimentați contractori IT.

Aici intervin programele noastre de servicii gestionate (MSP). Ne vom asigura că aveți acces la contractori IT bine pregătiți, care pot facilita bunul mers al proiectelor dumneavoastră.

Responsive Image

Furnizarea de contractori IT prin intermediul unui MSP

Cu MSP-urile noastre, toate nevoile dumneavoastră de contractare în domeniul IT sunt acoperite de echipa noastră în cel mai scurt timp. Aceștia vor folosi cele mai bune instrumente, resurse și tehnologii din domeniu, pentru a oferi soluții complet personalizate.

Ne vom asuma responsabilitatea de a vă asigura accesul la contractori de calitate, de a urmări performanța, de a genera plus valoare și de a gestiona conformitatea și riscurile. Doriți să obțineți acces la soluții inovatoare, să obțineți eficiență în ceea ce privesc costurile și să valorificați cu adevărat agilitatea forței de muncă a unui contractor IT? Un MSP Hays vă poate ajuta.

Cum un MSP Hays adaugă valoare

Cu un MSP Hays veți beneficia nu numai de sprijinul experților în recrutare în domeniul IT care știu cum să atragă cei mai buni contractori, ci și de metodologii testate, pentru a vă externaliza sursele de recrutare, angajare și administrare de personal temporar.

Cu noi, veți avea acces la talente calificate din domeniul IT din rețele și comunități foarte specializate. Vom include, de asemenea, acces gratuit la portalul nostru de formare online, Hays Learning, astfel încât să vă puteți încuraja și forța de muncă existentă să se perfecționeze.
Responsive Image

Răspunsurile la întrebările dumneavoastră privind MSP

Ce este un program de servicii gestionate (MSP)?

Un program de servicii gestionate (Managed Service Programme - MSP) constă în asumarea responsabilității de către o firmă externă de recrutare în ceea ce privește căutarea, angajărea și administrarea unei forțe de muncă contingente.
 
Un MSP ar putea acoperi orice, de la gestionarea generală a programului, la raportarea și consilierea cu privire la cheltuielile cu forța de muncă contingentă, la gestionarea furnizorilor, implementarea modificărilor și verificarea conformității.
 
Majoritatea furnizorilor de MSP sprijină clientul cu un sistem de gestionare a furnizorilor (Vendor Management System - VMS), care susține și automatizează procesele unui program MSP, de la cerere până la facturare.

Care sunt beneficiile unui MSP, în special în sectorul IT?

Un MSP are o serie de avantaje importante. Bineînțeles, accesul rapid la un număr mare de contractori care să vă ajute cu volumul forței de muncă temporare. Dar, de asemenea: costuri mici, timp redus până la angajare, acces îmbunătățit la talente de top, control al riscurilor și cunoștințe care să vă ajute să luați decizii mai informate.
 
Acest lucru capătă o nouă semnificație în lumea tehnologiei. A fi capabil să evoluezi, să te extinzi și să reacționezi rapid, au devenit lucruri esențiale pentru a atinge obiectivele de transformare digitală, iar pe o piață cu deficit de competențe, acest lucru se poate dovedi o provocare. Un MSP vă poate ajuta să obțineți acces la talentele IT de care aveți nevoie - rapid și eficient - la scară largă.

Cât costă un MSP cu Hays?

Cei mai mulți furnizori de servicii MSP percep fie un procentaj din cheltuielile cu forța de muncă contingentă, fie o taxă pe tranzacție. Cu toate acestea, se poate conveni asupra unui onorariu fix sau chiar asupra unui model de plată bazat pe performanță, în care economiile sunt împărțite.

Ce modele MSP sunt cele mai potrivite pentru industria IT?

Cele mai frecvente modele MSP sunt Master Vendor MSP, Neutral Vendor MSP și Hybrid MSP. Considerat de obicei cel mai rapid și mai eficient model de recrutare a lucrătorilor din domeniul tehnologiei, Master Vendor MSP utilizează un singur furnizor pentru a gestiona și a completa nevoile dumneavoastră de angajare temporară și nepermanentă. În cazul unui MSP cu furnizor neutru, furnizorul dumneavoastră de soluții va utiliza mai multe agenții - oferindu-vă acces la mai multe competențe tehnice specializate - iar MSP hibrid este o combinație a ambelor.
 
În recentul lor raport privind peisajul global al MSP, Staffing Industry Analysts, a remarcat, de asemenea, că Contingent RPO sau Direct Sourcing  - care elimină utilizarea agențiilor - este un model emergent de sine stătător.

Câți lucrători temporari sau contractuali trebuie să folosesc pentru a justifica utilizarea unui MSP în domeniul IT?

Un MSP poate acoperi de la 150 până la 10.000 de lucrători.
 
Este important de menționat faptul că, în cazul unui MSP, veți avea acces constant la contractori IT și angajați temporari de care aveți nevoie pentru ca proiectele dvs. să fie un succes, precum și la orice alt personal interimar de care ați putea avea nevoie. Dacă luați contractori IT la scară largă, un MSP care înțelege nevoile specifice ale industriei IT este esențial.

Cât voi economisi folosind un MSP pentru roluri IT?

Economiile pe care le puteţi realiza în primul an al unui nou MSP se situează între 15-20% din cheltuielile curente ale bugetului pentru angajaţi nepermanenţi.
 
Acest lucru se realizează prin utilizarea controalelor de costuri, cum ar fi cardurile tarifare comparative pentru toate rolurile, gestionarea marjelor pentru toți furnizorii nepermanenți și aprovizionarea optimizată pentru toate posturile vacante, rezultând rate mai mici ale facturilor depuse.
 
Acest lucru este foarte benefic, în special pentru angajarea unei forțe de muncă contingente cu cunoștințe tehnice, întrucât cererea ridicată de personal IT poate pune presiune asupra bugetelor convenționale de recrutare.