DOAR AVANTAJE
DIN CLOUD

Pentru a profita de avantajele unei accesibilități, flexibilități și scalabilități mai mari, trebuie să vă optimizați soluțiile cloud.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de profesioniștii potriviți care să proiecteze, să dezvolte, să testeze și să livreze soluții adaptate la nevoile dumneavoastră. Aici intervenim noi. 

Aveţi încredere în noi
Vom găsi cel mai bun candidat!

Fie că sunteți în căutarea unui Cloud Engineer, DevOps Engineer, Cloud Architect sau a unei persoane care poate lua decizii la cel mai înalt nivel, dispunem de cea mai bună rețea de talente din industrie.

Veţi lucra cu un expert dedicat care se ocupă exclusiv de recrutarea profesioniştilor în Cloud, veţi avea acces la comunitățile noastre de talente Cloud și veți beneficia de platformele noastre pentru a ne asigura că putem "vedea printre nori" și vă putem găsi talentul potrivit.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Responsive Image
  În prezent, cloud computing susține economia mondială. Lanțurile de aprovizionare, forțele de muncă la distanță și persoanele fizice, toate se bazează pe serviciile cloud. Prin urmare, am observat o creștere uriașă a cererii de talente în domeniul cloud.

Această cerere nu dă semne de încetinire, deoarece migrarea către cloud nu este o destinație - este o călătorie care necesită profesioniștii potriviți pentru a susţine şi a îmbunătăţi constant.  
Daniel Ciochină
Team Leader IT Perm Division
Hays Romania

Răspunsurile la întrebările dvs. despre cloud

Este greu de găsit profesioniști cloud în acest moment?

Da. În timp ce multe organizații treceau deja la cloud computing, ultimii ani au accelerat acest proces. Acest lucru înseamnă că cererea de profesioniști în cloud - în toate sectoarele și industriile - este mare. Foarte mare și aici intervenim noi.

În afară de oferirea unui salariu bun, cum pot atrage profesioniști în cloud?

Bineînțeles, pentru a atrage cele mai bune talente, salariul pentru un angajat permanent sau tariful pe zi/oră în cazul unui contractor, ar trebui să fie evaluate comparativ. Cu toate acestea, oferirea unor oportunități adiţionale de formare și de perfecționare în cloud vor reprezenta o atracție pentru specialiştii din industrie, în special pentru ingineri sau pentru rolurile mai tehnice.
 
Dacă faceți angajări pentru un proiect specific, subliniați amploarea și impactul potențial al acestuia: evidențiați faptul că este o oportunitate interesantă pentru un profesionist ambițios care dorește să joace un rol esențial. Acest lucru va fi atractiv mai ales pentru project managers sau business analysts.

Ce ar trebui să caut la un profesionist în cloud atunci când angajez?

Când vine vorba de profesioniști mai tineri, o diplomă universitară în domeniul informaticii, IT sau un domeniu similar, este suficientă. Cu toate acestea, competențele în AWS, Azure sau Public Cloud, plus câțiva ani de experiență directă de lucru în cloud computing sunt mai importante.
 
În egală măsură, atunci când căutați DevOps Engineers de excepție, al căror mod de codare va ajuta afacerea dvs. să lanseze produse și software-uri în mod eficient și eficace, asigurați-vă că aceștia provin dintr-un mediu similar (fie că este vorba de proprietary sau open source), cu o înțelegere profundă și demonstrabilă a practicilor de dezvoltare.
 
Dar, setul de soft skills este cel care îi separă cu adevărat pe profesioniștii din cloud și DevOps. Abilităţi necesare care vă pot duce cu adevărat afacerea pe noi culmi: capacitatea de a gestiona echipe tehnice, dar și de a comunica provocările și soluțiile către părțile interesate (stakeholders), atât în discipline tehnice, cât și non-tehnice.

Cum pot evalua profesioniștii cloud pentru a mă asigura că angajez persoana potrivită?

Calificările și competențele tehnice pot fi ușor menţionate într-un CV. Cu toate acestea, competențele sociale sunt cel mai bine evaluate în timpul unui interviu. Transformați interviul într-o conversație și întrebați despre provocările pe care le-au depășit, soluțiile pe care le-au implementat și modul în care aceste experiențe pot fi transferabile în organizația dvs.
 
Întrebați-i dacă sunt interesaţi şi deschişi să învețe despre cele mai recente evoluții în cloud și cum fac acest lucru, pentru a descoperi dacă au o "mentalitate de creștere". Încercați însă să nu faceți ca procesul de intervievare să fie prea lung.
 
Încercaţi să vă daţi seama dacă au un set de competenţe adiţionale celor tehnice (soft skills). Profesioniștii în cloud sunt foarte căutați și nu vreți să pierdeţi talentele, nu-i așa?