DE LA VECHILE TEHNOLOGII
LA TEHNOLOGII LEGENDARE

O infrastructură complet funcțională și o strategie inovatoare orientată spre viitor sunt vitale pentru ca afacerea dvs. să se dezvolte - hardware-ul vechi vă pune în pericol planurile de transformare digitală.

Pentru a ține pasul cu noile dezvoltări de software, cu sistemele și cu migrațiile în cloud, aveți nevoie de persoanele potrivite pentru a monitoriza, întreține și progresa în ceea ce privește infrastructura, stimulând eficiența și asigurându-vă că fundația dvs. este la fel de robustă ca și ambițiile dvs.

Putem spune la revedere vechilor tehnologii si bun venit noilor oportunităţi.

Aveţi încredere în noi
Vom găsi talentul de care aveţi nevoie!

Fie că sunteți în căutarea unui infrastructure engineer, network engineer sau șef de departament, știm cum să găsim și să atragem cele mai bune talente. Asta nu înseamnă că este ușor, dar baza noastră de date globală și relațiile noastre cu comunități locale de nișă, de talente în domeniul IT, ne plasează la un alt nivel.

Ne ajută faptul că vorbim deja cu profesioniștii care vă vor ajuta să prosperați în această nouă eră.

Puteți să ne sunați sau să adăugați datele dvs. de contact și vă vom suna noi.
  • Confirm că am citit și accept Termenii și condițiile. Prin completarea acestui formular, confirm că am citit și înțeles Politica de confidențialitate.

Responsive Image
 Stimularea și extinderea infrastructurii IT - asigurând riscuri minime şi securitate cibernetică, costuri reduse și performanțe îmbunătățite - nu a fost niciodată atât de importantă. Nu este surprinzător faptul că cererea de profesioniști în domeniul infrastructurii a crescut.  
Daniel Ciochină
Team Leader IT Perm Division 
Hays Romania

Răspunsurile la întrebările dumneavoastră privind infrastructura

Pot să angajez fie un contractor, fie un angajat permanent specializat în infrastructură?

Pe piaţă sunt disponibili atât contractori, cât și angajați permanenți specializaţi în infrastructură. Tipul de angajare pentru care optaţi depinde, bineînțeles, de tipul de muncă pe care profesionistul va trebuie să o execute - unele inițiative de transformare digitală, cum ar fi implementarea rapidă a sistemelor și echipamentelor de lucru la distanță, pot fi mai potrivite pentru contractori.
 
Rolurile care necesită o întreținere constantă a serviciilor, necesită angajați permanenți. Mai presus de toate, trebuie să vă fie foarte clar un lucru: toți acești profesioniști sunt la mare căutare, iar concurența este acerbă, așa că trebuie să acționați rapid - planificați-vă din timp strategia şi nu pierdeţi talentele de care aveţi nevoie.
 

Care este salariul optim pentru un profesionist în domeniul infrastructurii?

Acest lucru depinde de rol, de vechimea și de locația dumneavoastră, de aceea este dificil să oferim un răspuns clar, aplicabil pentru orice rol. Însă, experţii noştri IT vă pot oferi mai multe informaţii cu privire la roluri şi salarii.

Ce competențe ar trebui să caut atunci când angajez profesioniști în domeniul infrastructurii?

În afară de competențele demonstrabile în aria lor de expertiză, unele competențe tehnice sunt din ce în ce mai solicitate - în special competențele în domeniul securității cibernetice, care garantează organizațiilor care lucrează acum în totalitate de la distanță că sunt în siguranță.
 
Dar, nu uitați de soft skills: acestea sunt cele care fac diferenţa cu adevărat între cei buni şi cei mediocri. Căutați o persoană cu viziunea și capacitatea de a conduce o transformare tehnologică continuă, precum și care se remarcă prin competențele de comunicare și de gestionare a părților interesate, pentru a acționa ca o legătură între partea operaţională și dezvoltarea de software.

Cum pot evalua competențele profesioniștilor din domeniul infrastructurii?

 
CV-urile și evaluările tehnice vă vor spune, bineînțeles, dacă o persoană are competențele technice și calificările de bază. Dar, când vine vorba de evaluarea unei game mai largi de competențe, interviurile sunt esențiale.
 
Puneți întrebări despre experiența lor în roluri similare de arhitectură sau de suport pentru crearea de sisteme. Aflați cum gestionează stakeholderii din operațiuni față de cei din dezvoltare. Asigurați-vă că pot comunica uşor, pot lucra cu ambele categorii de specialişti: cei cu un înalt nivel tehnic și cei care au cunoștințe IT mult mai reduse.
 
În cele din urmă, asigurați-vă că se prezintă ca o autoritate tehnică în materie de infrastructură, inclusiv centre de date și cloud.

Concurența pentru talentele din domeniul infrastructurii este ridicată?

Absolut. Angajatorii din toate industriile și sectoarele apelează la noi pentru a angaja profesioniști în domeniul infrastructurii - aceştia pot susţine lansarea unor programe mari de transformare digitală sau pot remedia fisurile din infrastructura IT, expuse la schimbările bruște și pe scară largă cauzate de Covid-19.
 
Inginerii, managerii și arhitecții de infrastructură sunt deosebit de căutați. În plus, ca urmare a implementării în masă a muncii de la distanță și a migrării continue către cloud, contractorii în infrastructură sunt în continuare foarte căutați, datorită construirii continue de noi echipamente, la fel ca și inginerii de suport de linia a 2-a - la urma urmei, vor exista întotdeauna probleme de început atunci când se implementează ceva nou.