CE NE DORIM?

Modelarea viitorului recrutării în domeniul IT

În prezent, pe piaţă nu există limite pentru talentele din domeniul IT și nici limite în ceea ce privește ritmul de schimbare al companiilor. Am construit cea mai importantă şi extinsă rețea umană pentru era digitală și suntem pregătiţi să susţinem aspiraţiile dumneavoastră și să lucrăm împreună pentru a potrivi talentele din domeniul tehnologiei cu organizațiile.

Relațiile stabile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului ne permit să vă furnizăm informații unice, utilizând expertiza noastră, investițiile și inovația.

Găsirea talentului potrivit pentru a face diferenţa în lumea IT

Cunoștințele noastre extinse au la bază anii de experiență, inteligența și volumul de date substanţial - toate datorită investițiilor noastre în cele mai noi tehnologii şi sisteme. Cercetările şi studiile pe care le realizăm sunt dedicate clienţilor noştri, deoarece ne dorim ca aceştia din urmă să fie la curent cu dinamica şi trendurile pieţei IT - să fie pregătiţi pentru viitor.

Știm că pe o piață dinamică precum cea a tehnologiei, este și mai important să oferim organizațiilor acces rapid la talentele de top care pot face o diferență reală. Ne-am dedicat timp pentru a cunoaşte şi crea conexiuni valoroase cu candidaţi IT extrem de implicați și unici, oferindu-vă astfel acces la competențele de astăzi și de mâine.

Sunteți partenerul nostru și putem lucra împreună pentru a vă dezvolta sau a vă extinde afacerea, oferindu-vă acces la expertiza noastră unică, adaptată la diferite sectoare și tehnologii. Suntem un partener de încredere pentru organizații din întreaga lume, indiferent dacă aveți nevoie de un profesionist sau de o întreagă echipă nouă - noi cunoaștem oamenii care vor face diferența.

 
Responsive Image
Responsive Image

Partenerul dvs. de carieră pe viață

Hays este partenerul pe viaţă pentru mii de profesioniști din domeniul IT din întreaga lume. Oferim o gamă variată de locuri de muncă exclusive, suntem experţi în domeniul recrutării specialiştilor IT de peste 50 de ani, cunoaştem fiecare arie şi rol specific în detaliu și oferim un proces consultativ simplu.

Veți avea acces la cele mai bune oportunități de locuri de muncă, relevante pentru setul dvs. special de competenţe şi aptitudini - totul datorită reţelei noastre de angajatori care vă oferă opțiuni de carieră remarcabile. În calitate de partener de încredere, ne interesează să vă oferim cele mai bune servicii, într-un mod transparent și onest, ajutându-vă să luați cele mai bune decizii pe parcursul carierei dumneavoastră.

Rolul nostru este de a modela lumea IT prin eliminarea decalajelor de competențe și prin susţinerea dezvoltării noilor roluri. Totul este posibil prin intermediul expertizei și a abordării noastre inovatoare, astfel încât candidații, clienții și proprii noștri angajați să poată crea un viitor mai bun și diferit pentru lumea muncii. Noi suntem Hays.