PERSPECTIVE UNICE
CARE CONDUC LA DECIZII
DE CARIERĂ OPTIME

Competențele tale sunt la mare căutare, așa că de ce să te mulţumeşti cu un loc de muncă care nu îţi place? Ne dorim să îţi prezentăm o nouă lume plină de oportunități de carieră.

Avem o rețea de neegalat și relații cu mii de angajatori din domeniul IT - de la cele mai disruptive start-up-uri, până la companii lider de piață recunoscute la nivel mondial. Dar, deși acest lucru îţi oferă posibilitatea de a alege, noi nu îţi prezentăm orice loc de muncă.

În schimb, ne dorim să fim partenerul tău, să avem un rol consultativ şi să îţi oferim cele mai bune recomandări de carieră. Suntem aici să aflăm ce contează cu adevărat pentru tine și să îţi oferim informații unice despre potențialii angajatori pentru a putea lua decizii cu adevărat informate privind cariera. Ambițiile tale profesionale? Sunt și ale noastre.

Vom găsi locul de muncă la care visezi

Fie că îţi doreşti să te alături unui start-up dinamic, unei organizaţii în curs de dezvoltare, unei companii de renume sau unei organizații care activează în sectorul public, vei avea acces la o gamă extinsă de oportunități de angajare exclusive, pe care nu le găseşti nicăieri altundeva.

În calitate de experți în recrutare în domeniul IT, îţi vom prezenta locurile de muncă care se potrivesc cel mai bine cu experienţa, competenţele şi dorinţele tale. Locuri de muncă în care îţi poţi pune amprenta şi poţi face diferența. Mereu suntem deschişi, oferim sfaturi oneste, comunicăm transparent şi oferim informaţii unice despre angajatori - asigurându-ne că vei lua deciziile corecte în carieră. Asta ne diferențiază: nu suntem doar un simplu recrutor, ci partenerul tău de carieră pe tot parcursul vieții.

Aveţi încredere în noi că vom găsi locul de muncă pe care îl doriţi.
​​​​​

Explorează cele mai recente locuri de muncă în domeniul IT sau trimite-ne CV-ul.

Caută loc de muncă sau cuvinte cheie

Middle/Senior Java Developer
Bucharest
AUTOSAR Architect
Bucharest
SAP LO Business Analyst
Bucharest
Vezi mai mult

Răspunsurile la întrebările tale despre locurile de muncă din IT

Ce locuri de muncă și oportunități sunt disponibile pentru profesioniștii IT?

În prezent, există o cerere uriașă de profesioniști experimentați, ambițioși, cu competențe tehnice solide. Noile progrese din domeniul IT - de la inteligența artificială și învățarea automată la cloud computing și IoT - sunt vitale pentru creșterea și succesul organizațiilor.
 
Observăm o cerere aproape constantă de data analysts, software developers, experți în securitate cibernetică, infrastructure architects, profesioniști CRM, experți în automatizare și cloud, precum și manageri de proiect și managementul schimbării.
 
Profesioniștii în leadership cu experiență dovedită sunt, de asemenea, foarte căutați în toate industriile, deoarece transformarea digitală continuă să ocupe un loc central în multe organizații, iar liderii din domeniul IT au din ce în ce mai mult un loc la masa deciziilor.

Sunt disponibile atât roluri permanente, cât și contractuale în domeniul IT?

Da - având în vedere dimensiunea și amploarea proiectelor de transformare digitală care au loc în majoritatea companiilor, în sectorul public și privat, și luând în considerare gama largă de start-up-uri și companii în expansiune care doresc să își lanseze produsele pe piață și să obțină mai multe investiții, există un număr mare de oportunități interesante pentru angajații permanenți și pentru contractorii care activează în domeniul IT.
 
Așadar, indiferent de competențele, experiența și ambițiile tale, acum este un moment excelent pentru a privi înainte şi a face un pas important în carieră.

Care sunt cele mai importante competențe pe care trebuie să le aibă un profesionist IT?

Vei avea nevoie de competențe tehnice și de cunoaşterea detaliată a ariei specifice în care activezi. Diplomele sau calificările reprezintă, de asemenea, un avantaj. Cu toate acestea, experiența demonstrabilă poate fi la fel de importantă, dacă nu chiar mai importantă decât orice calificare.
 
Ca regulă generală, vei avea nevoie să înţelegi tehnologiile emergente, să demonstrezi abilități excelente de comunicare, precum și o sete de cunoaștere, dezvoltare şi învăţare continuă.

Cine angajează experţi IT?

Pe scurt, toată lumea. Tehnologia a devenit un element cheie în menținerea unei afaceri de succes în ziua de azi. Evoluţia rapidă determină o creştere semnificativă a cererii angajatorilor, care sunt permanent în căutarea de profesioniști care să îi ajute să își realizeze obiectivele de afaceri.
 
De aceea, există o cerere uriașă pentru profesioniști cu aptitudini ca ale tale, atât în sectorul privat, cât și în cel public, în companiile mici de tip start-up și cele în plină expansiune, precum și în companiile multinaționale.
 
Nu eşti sigur care e locul de muncă potrivit pentru tine? În calitate de partener de carieră de încredere pe tot parcursul vieții, ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii: discutăm despre oportunitățile de angajare într-un mod clar, transparent și onest pentru a putea lua decizii informate. Te vom ajuta să iei cele mai bune decizii, în cunoștință de cauză - nu doar astăzi, ci pe parcursul întregii cariere.